Video: man racet bevallende vrouw richting ziekenhuis

Auteur: , 9 Reacties

Je hebt van die momenten die je jaren later graag nog eens terugkijkt, zoals je bruiloft of die relaxte vakantie. Een bevalling zal voor veel mensen echter niet op dat lijstje staan.

Man racet bevallende vrouw richting ziekenhuis

Niet zo gek natuurlijk, want het is vaak een nogal bloederige en pijnlijke bedoeling, vooral voor onze vrouwelijke wederhelft. Wij mannen kunnen onszelf er gelukkig maar weinig bij voorstellen hoe het is om negen maanden zwangerschap tot een goed einde te brengen. Dat maakt onderstaande video nog maar een keer overduidelijk.

De weeën van een aanstaande moeder worden namelijk met de seconde heftiger en dus is het tijd om in de auto te springen. Natuurlijk vervul je als man dan je plicht en race je als een achterlijke richting het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Tot zover niks geks inderdaad, tot blijkt dat de man in kwestie eerst een GoPro op zijn hoofd heeft gezet om de rit te filmen én al snel duidelijk wordt dat de twee het ziekenhuis niet gaan halen.

Disclaimer: onderstaande video is niet geschikt voor mensen met een gevoelige maag, maar dat was waarschijnlijk al duidelijk.9 reacties

Bedankt voor de disclaimer, ze is inderdaad niet om aan te zien. Verder nog een beetje mazzel bij het door rood rijden met een auto van rechts
Baby is nog niet eens geboren en het leven wordt al geriskeerd.. Wel knap, maar ik zou het zelf anders aanpakken denk ik.
This should be sensored!
@stephanotis: met een c maakt meer sense
Mooi moment dat de aankomend vader op de oprit van het ziekenhuis besluit toch niet verder te gaan met die rolstoel en vol gaat voor de “Push, push!”.
Op zijn Youtube account is te zien dat hij zich vlak voor deze video geabonneerd had op de GoPro tips and tricks video’s. Zou dit 1 van de tips zijn geweest;p
In tegenstelling tot de meesten bevalt die rolstoel wel!
Naar mijn idee een persoon die te veel op zoek is naar sensatie. Beetje rare actie vind ik het maar. Als je vrouw gaat bevallen doe je als man alles er aan dat ze snel en zo veilig mogelijk bij het ziekenhuid aankomt. Even jezelf eraan herinneren, dat het wel cool en vetjes zou zijn om je go-pro op je hoofd te plakken en het later met de familie terug te kunnen kijken, zou bij mij niet opkomen. Misschien zijn ze daarom ook wel bijna te laat, nog stommer dan dus. Enige in zijn voordeel wat ik zou kunnen bedenken is dat hij zichzelf met dit beeldmateriaal vrij zou kunnen pleiten achteraf van eventuele boetes of aanklachten. Wat ook niet zomaar op zal gaan.
Nood breekt wetten. Hoewel ik zelf niet met een GoPro camera op m’n hoofd rond loop, is het in zijn geval best slim. Als je van tevoren weet dat je de komende rit vermoedelijk tientallen verkeersovertredingen gaat maken, is het wellicht verstandig om nog eens te kunnen laten zien aan de instanties dat het een noodgeval was.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).