Video: Monster Truck Mud Madness, ‘MURICA!

Auteur: , 29 Reacties

Terwijl we hier nachtenlang niet slapen van een paar gram extra CO2 in de atmosfeer doen ze in de States gewoon waar ze zin in hebben: heel veel troep de lucht in blazen met compleet nutteloze, maar o zo vette hobby's. Yee-haw!

'MURICA

Plaats van handeling: the Deep South, waar anders? In het moerasrijke Louisiana komt een clubje mannen bijeen om zich met mannendingen bezig te houden. Onontbeerlijk zijn hierbij de uitgetrokken shirts en veel potjes pils uit de tailgates; gewoon lekker een dagje met de boys om even stoom af te blazen.

Omdat alleen maar bier drinken en met elkaar schreeuwen op den duur ook gaat vervelen hebben een paar jongens hun speeltjes meegenomen: enkele zwaar gemodificeerde pick-ups met enorme wielen en bijbehorende lift kit. Juist, de monster trucks. Deze roet-uitbrakende units worden onverveerd en met nekwervelkneuzende precisieeen groot modderbad in-gejumpt, en dat levert leuke beelden op (via auto evolution, mirror):29 reacties

Ja, zij mogen vanalles daar… Wij hier met onze kloteregels en nog wat…
Bovendien heeft de VSA ook het Kyoto-verdrag niet getekend en kan het ze dus ook geen bal schelen dat ze de wereld naar de klote dragen met hun bollides.
Wij maar rijden in auto’s die amper optrekken :(
@sulobb: Hier in europa gebeurt dat niet hoor *kuch*
Kijk eens even hier naar: http://youtu.be/tU8uMa1RT-A?t=1m41s
@sulobb: En moeten we daar jaloers op zijn? Idiote janks zorgen lekker voor de volgende generaties.
@TimoBac: de mensen die het vroeger zelf deden verbieden het nu aan de jeugd…zo is het wel makkelijk praten als minister wat trajectcontroles of co¬≤ regeltjes en smogalarmen uitvinden terwijl zij in hun jonge jaren geen flitspalen of uitstootnormen hadden…

een beetje zoals rokende ouders die tegen hun kinderen zeggen: als ik JULLIE zie roken…dan zwaait er wat!
@Jantje_555: Idd. daar wordt ik dus zot van. Niet dat ik nu wil dat iedereen alles doet wat hij of zij wel, dan wordt het erger natuurlijk, maar gewoon ‘Laat ons ook wat genieten van het leven’. That’s what I want, no more…
En naar de hemel gaan natuurlijk :)
@Jantje_555: Dat is een onzin argument. Als we alles moeten laten zoals het vroeger was komen waren we als samenleving nooit uit het stenen tijdperk gekomen. We zeggen tegenwoordig toch ook geen ‘nee’ tegen de nieuwste, snelste computers omdat de vorige generatie die niet had?
@TimoBac: dat vergelijk gaat niet echt op he…met een mobiel die sneller is dan de vorige kan je geen boetes krijgen of je dood rijden.
@TimoBac: Ik ben echt niet jaloers hoor. Kan gewoon niet tegen onrechtvaardigheid. Mag dat?
Je ziet wel weer waarom je bij offroaden en dat soort zeken geen diesel moet hebben.. veel te zwaar in de neus blijkt wel weer met de sprong
Waarom? Omdat het kan…
Ja cool, stuk interessanter dan tractorpulling als je het mij vraagt
@a3aan: wat heb je er aan? Het hele idiote gedoe van monstertrucks slaat nergens op. Het is cool om naar te kijken, maar je hebt het ook wel gezien. En er is geen echt doel.
Bij traktorpulling is er gewoon 1 simpel doel, namelijk zo snel mogelijk over de lijn raken met de hele zooi.
Bij tratorpulling heb je ook technische evoluties en knalt er af en toe wel eens eentje kapot.
@vale46:
Schei toch uit, tractorpulling is alleen grappig als je boer en stomdronken bent..
@vale46: Moet het nut hebben dan? Voor mij is dat het cool is om naar te kijken genoeg. Wat is het nut van met je tractor een zware aanhangwagen van punt a naar punt b te trekken? Niet veel anders volgens mij.
@a3aan: Niet echt, maar het is competitieve en daar hou ik meer van! :)
@a3aan: Oh ja? Wat als je een rupskraan vervoert met bijvoorbeeld je tractor. Dat is ook zwaar, maar heeft wel degelijk een doel! Tractorpulling niet. Je gaat toch ook niet op je kont zitten met blokken beton in je nek om jezelf vervolgens over de grond te schuiven…
@autobart: ja dat kan je van elke sport zeggen. Waarom rennen er 20 man achter een bal aan en als ze hem hebben schoppen ze hem weer weg. Waarom rijden er 22 auto’s rondjes op een afgesloten stuk weg. Moet ik nog even door gaan :p
Pfft, na de 2e herhaling al afgehaakt… Lijkt me verder ook niet spannend om zo’n evenement mee te maken. Heb ook niks met lifted trucks enzo.
@newguy92: precies, ben ook snel afgehaakt.
Lijken wel diesels met heel dat roet.
Weg met die diesel, hij stinkt en de natuur haat em.
@jerry: Ik denk dat de natuur een grotere hekel heeft aan alle kerosine die de lucht in gaat en de stookolie op schepen, oh en de gassen van de vleesindustrie. Als je rijtje eerst aanpakt, dan kan je gaan zeuren over diesel (waar we al een veel hogere wegenbelasting voor betalen en het is aan de overheid om met dat geld de natuur te gaan compenseren, maar dat doen ze toch niet).
Op dit moment is een Nederlander ook leuk aan het spelen in Mexico. Gerard de Rooy doet met zijn iveco mee aan de Baja 500.
@arjontje: hij ligt er als uit. 1,5 week terug een blinde darm ontsteking gehad. Er uit gehaald en nu ff de baja 500 rijden. Hij zat kotsend van de pijn in de truck.
@Kvgorp: klopt las het een uur nadat ik die reactie plaatste.
Jammer maar ja blindedarm er uit en dan gelijk die race rijden. Kan idd niet goed gaan.
als je wat rookpluimen wil zien, bekijken even deze video’s van september vorig jaar

[youtube]1BvEz7Oi1TU[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=1BvEz7Oi1TU
@Jantje_555: even er bij zeggen, vanaf 1 minuut begin het
De states waren toch de eerste met allerlei strenge emissienormen, katalysatoren etc.?
Tja, ik zie de fun er niet in. Maar goed, ben ook geen redneck…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).