Video: onoplettende minkukel zorgt voor dubbele crash

Auteur: , 20 Reacties

Oh Russia....

Klap die Lada

In Nederland word je tijdens je rijlessen aardig gedrilld over spiegelen en invoegen op wegen waar het verkeer snel rijdt, en gelukkig sorteert dat voor de meeste mensen een goed effect. In Rusland krijg je je rijbewijs echter bij een pak melk fles wodka, en dus kan het zo zijn dat iemand daar vanuit stilstand op een weg invoegt en meteen maar doorsteekt naar de linkerbaan. Vraag me niet waarom, maar de man in de volgende video doet het.

Het resultaat is niets dan rampzalig, maar het blijft niet bij ‘slechts’ 1 auto die meermalen over de kop gaat door de stommiteit van deze druiloor. Want nogmaals: opletten in het verkeer is overgewaardeerd. VIDEO!20 reacties

De europese sancties beginnen al te werken. De russen raken volledig de weg kwijt.
Zo te zien is er nog volop wodka voorhanden
Oef, dit is mijn grootste nachtmerrie als Samara-piloot… Leuke koekblikken, maar met veiligheidsvoorzieiningen als een dashboard van absorberend kunststof en een rechterbuitenspeiegel zit je niet heel veilig.

Maar die bestuurder… Wat een l*l ben je dan, gelijk naar links en de auto op de weg laten staan.
@dizono:
Piloot is het goede woord, want hij maakt tijdens de vlucht een mooie koprol: Top Gun-style!
@dizono: Volgens mij had ie ook niet z’n alarmlichten aan staan. Althans, ik hoorde niets.

Eerste fout is al erg, dan ook nog je wagen laten staan… Doen zo ontzettend veel russen, gebeurt ook allemachtig veel in Roemenistan. Notabene als je bedenkt dat ze dit ook in de supermarkt doen, ze laten die karretjes ook pal in het midden staan…….zo irritant….en dodelijk.
@dizono: Trouwens, over het laten staan van de auto: Dat heeft volgens mij ook te maken met het kunnen nakijken van de politie hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden. Dat was een oude regel in Roemenie, waar helaas nog veel minkukels zich aan houden hier….
Russen kunnen niet rijden.
Ach, dit is dagelijkse kost in Moeder Rusland… Wellicht Russiajunk.nl opstarten om puur de hele dag dit soort filmpjes om te gooien, dan kun je even vooruit! De domeinnaam is nog vrij volgens mij…
Wat een fucking randebiel! Het lijkt wel alsof die het expres doet. Ook gewoon die auto midden op de weg laten staan… Ongelooflijk!
Wat een pipo!
Waarom worden dit soort mensen niet vervolgd voor poging tot doodslag enzovoort.
Kanslooze actie
Heeft iedereen tot het einde gekeken? Deze kerel veroorzaakt nog meer brokken!
Waar zit je met je l#l als je dit veroorzaakt
Ik zeg highscore Burnout: Lada Edition!
@Darahan: Hahaha plus 10
Wat ’n sukkel!!!
Zo dom, en dan toch je domme actie op internet zetten.
Ben niks anders gewend van onze vrienden uit het oosten
Zeker de bontmuts te voor over de ogen getrokken.
@biohazardracer:
Duitsland is al oostelijk genoeg: net terug uit DL waar tot 3 x toe ongeduldige chauffeurs bij het invoegen direct naar links gaan om een minder snelle invoeger in te halen…. niet handig als je met 170 aan komt rijden. Overigens 2x een Opel Insignia…. hij lijkt sneller dan hij is…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).