Video: Russisch sleetje rijden is INSANE

Auteur: , 12 Reacties

Omdat het die tijd van het jaar is verleggen we de aandacht naar een dosis winterpret. Kijk hoe een Rus met een doodswens met 155 km/u op een slee jakkert.

Extreme sledding

Zodra je het woord ‘Russisch’ ergens voor zet betekent dit doorgaans dat er een extra element van spanning voor een handeling wordt ingevoerd. Bijvoorbeeld: roulette kan spannend zijn, maar Russisch roulette is vele malen spannender. Zo ook wanneer je een slee bestijgt, doorgaans een onschuldige handeling, maar Russen weten dit weer in een potentieel dodelijk scheurfestijn om te buigen. Wat is het toch ook een geweldig volk, en we snappen meteen waarom de bevolking er al jaren niet groeit.

De ingrediënten: een Subaru Pimpreza met een dikke boxerroffel, en een onbevreesde Rus wiens ballen nog maar net op zijn slee passen. Dit had zo veel slechter af kunnen lopen…VIDEO!

KLIK!

Leg er, nadat je dit gezien hebt, voor de anticlimax, eens de winteravonturen van deze Duitser naast. Op zichzelf een aardig idee, maar die vermaledijde Russen denigreren zijn Lamborghini-sleeritje tot een peuterspeelzaal-exercitie. Ok, dan draaien we de knop weer een standje omhoog: een straaljager is een prima trekvoertuig, een tram trouwens ook.12 reacties

Als ze zo door blijven doen zullen onze kleinkinderen verhalen kunnen vertellen over “toen de Russen nog over de aarde liepen”.
“Leg er, nadat je dit gezien hebt, voor de anticlimax, eens de winteravonturen van deze Duitser naast. Op zichzelf een aardig idee, maar die vermaledijde Russen denigreren zijn Lamborghini-sleeritje tot een peuterspeelzaal-exercitie.”

Of Wouter op z’n snowboard achter de Range Rover ;-)
Geen bochten :(
155 is wel erg hard. Ik en mijn vrienden vonden 75 hard zat :P (groot parkeerterrein, niks te raken, helm op)
@vali1992nl: Wij gaan nooit harder dan 68, anders vlieg je overkop.
@fejjie: ik doe meestal 69
En wat als de Soeb ineens moet remmen??
@ohoogeveen: Dan zoeken ze nieuwe Russen die op het sleetje willen zitten.
Waarom hebben wij hier geen Russen?
Das echt geen impreza
@cthijs: oud type .. En hoezo 155 zie nergens een teller in beeld, niet dat het niet tering hard gaat :p
Zelfs zonder sleetje is dit al idioot om zo hard te gaan maar ik heb 20 jaar subaru gedaan maar geloof niet dat dit een impreza is

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).