Video: schildpadden slopen auto’s in New York

Auteur: , 16 Reacties

Een grapje kan leuk zijn, maar deze schildpadden gaan écht te ver en mogen wat ons betreft preventief geruimd worden.

Scheitbeesten, die schildpadden

Het gebeurde allemaal in New York en in eerste instantie lijkt het een beetje een Remi Gaillard-achtig grapje: drie schildpadden die het verkeer ophouden door op een brug op de rijstroken te gaan liggen. Tenminste, één van de schildpadden ligt, de anderen doen het doggyturtle-style. Maar tot nu toe redelijk onschuldig en we gokken dat zelfs de automobilisten op de voorste rij er wel om kunnen lachen.

Maar dan gaat het mis. Twee van de schildpadden besluiten dat het tof is om op een auto te klimmen en één van de twee gooit ook nog iets uit een shampoofles over de auto en zijn bestuurder, die inmiddels is uitgestapt en samen met andere automobilisten redelijk uit z’n stekker gaat. Terecht, dan begrijp je ineens waarom automobilisten bewust schildpadden doodrijden. Maar goed, check de video van de terrorturtles in New York via deze link!

Turtle terror
Tell 'em John

De droeftoeters hebben ook een Behind The Scenes video online gezet, die kan je hier checken. In deze video zijn alle deelnemende wankers (ook die achter de schermen) goed te herkennen. We gaan er dus vanuit dat de NYPD niet al te veel moeite zal hebben om deze eikels te vinden, taseren en in de Hudson te flikkeren.16 reacties

De auto waarop ze klimmen speelt gewoon mee, kon allang wegrijden en zoals we weten van die ‘pranksters’ 90% van hun pranks nep.
@rs6issnel: Een grote in scène gezette shit inderdaad… de middelste en de grijze sedan er links achter zijn de kentekens van geblurred en de 3 vooraan rijden te netjes op een rijtje en toeteren pas als ze bij de turtles aangekomen zijn en vervolgens springt een heel leger met smartphones uit de auto’s…
@VeniVidiVici:
Ik neem toch aan dat het hier een parodie betreft op de 80’s game hit Frogger, maar goed ik heb alleen de foto gezien dus vanavond maar ff filmpje kijken
Ik zou gewoon gas geven als ze op je auto zitten
idd gewoon er doorrijden!
Er zal vast geen boete of straf op staan als je een schildpad overrijd.
Bewust een file veroorzaken is levensgevaarlijk. Wat nu als een ambulance of brandweerauto levensreddendense minuten vertraging oploopt?
Het dient geen enkel doel. Het is niet knap, grappig, leuk of interessant. Ze zijn voornamelijk irritant. Of het nu een grap is of niet. Daarbij twijfel ik ernstig of het ‘echt ‘ is.
@gtwillem: Een perfecte samenvatting van veel goed verdienende youtube-kanalen!
Waarom dan weer net overdrijven. Stelletje greenpeacegekkies.
Breng ze naar Chinatown, dan kunnen ze in de soep.
Het lijkt inderdaad alsof die Voyager/Caravan het erom doet. Ze nemen de linker en rechter rijbaan in beslag en de middelste is vrij maar die vent blijft gewoon staan.
Ziet er best wel nep uit ja. Ach ja Mericaa he
Paar tikken op ze neus zal het wel afleren, hadden ze niet bij mij moeten doen
Hahaha geniaal!
Prettig dat jullie het op AutoJunk zetten…dit soort gasten gun ik geen clicks, likes, views of whatever. Niet dat het bekeken heb verder, zal wel schijtlollig zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).