Video: slaperige vrouw veroorzaakt enorme klapper

Auteur: , 16 Reacties

En dáárom stop je dus op tijd voor een bak koffie.

Slaperige vrouw veroorzaakt ongeluk

Plaats van handeling: Fayette County in de Amerikaanse staat Georgia. Twee gasten rijden achter een vrouw in een witte Jeep aan, die van links naar rechts over de weg zwalkt. Zo te horen zien ze duidelijk dat de vrouw oververmoeid is en daardoor een paar keer van de weg lijkt te raken, maar in plaats van haar te waarschuwen gaan beide mannen er eens goed voor zitten om het tafereel te filmen en van commentaar te voorzien.

Een paar keer gaat het ternauwernood goed, tot het onvermijdelijke gebeurt als de slaperige mevrouw linksaf wil slaan. Wat er dan gebeurt mag je zelf bekijken, maar in elk geval hopen we dat de hoofdpersonen in deze klapper hun lesje hebben geleerd.

Zo kan mevrouw voortaan beter deze Minispresso in d’r handtas steken en kunnen (verticale…) filmert en z’n maat in het vervolg wellicht proberen om dergelijke medeweggebruikers te waarschuwen, in plaats van er veel te dicht op te blijven rijden. Ze mogen trouwens blij zijn dat ze geen Audi A4 onder hun kont hadden, want in dit soort situaties zit je niet te wachten op een falende plofzak. Overigens is er niemand heel serieus gewond geraakt bij dit ongeluk.

Check de beelden van deze crash HIER.16 reacties

Ja je kan dan wel zo leuk filmen en zeggen “i knew it was coming”, maarja je had er ook langs kunnen gaan en tot stoppen dwingen.

Achja, nu zijn er 3 auto’s stuk en hebben er mensen wellicht trauma’s oid aan overgehouden.

Lekker bezig hoor. . . (ook voor het vvs, kneus!)
Is natuurlijk makkelijk gezegd vanachter je computerscherm, in de realiteit zal bijna iedereen het maar een beetje aankijken. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen goed, maar het kan ook aflopen zoals in dit filmpje.

Wel een aardige klapper, gelukkig is iedereen ongedeerd, al zit de vrouw bekneld zo te horen. Ze zal in ieder geval beter nadenken voor ze nog eens oververmoeid in de auto stapt. Kan natuurlijk ook dat ze aan het appen oid, of een shagje aan het rollen was, zeker weten doen we het immers niet.
Bestuurder debiel omdat je zo Door lift rijden! Filmers KARMA!!! Had je maar ingegrepen.
Gelukkig rijdt ze geen Audi A4, want daar willen de airbags nog wel eens van haperen..
@123bat: pas op met die opmerking veel te veel Audi fanboys hier!
@ettie: Audi rijders raken echt niet zo snel overstuur.
@moveyourmind: Nee klopt, ze krijgen enkel met bakken onderstuur te maken.
@moveyourmind: klopt daar heb je een auto voor nodig met rwd
@moveyourmind: Wel als de airbag het niet doet.. dan geraak je over het stuur….
Oververmoeidheid lijkt me niet. Ze stopt keurig voor het verkeerslicht en trekt ook weer meteen op bij groen. Daarna begint ze meteen te slingeren. Dat heeft een andere oorzaak.
Zelf ook meegemaakt . Zwalpte ook links rechts tot 3 maal tegen de boordstenen . Enige verschil ik heb de vermoeide man wel tot stoppen kunnen brengen daarna . Uurtje op de parking gerust en ongeval voorkomen . Het kan dus anders als deze pipo’s die het grappig vinden en het zagen aankomen . Nu loopt dit nog zonder doden af maar kon anders zijn uitgedraaid .
De bestuurder in het filmpje vond het schijnbaar allemaal maar grappig. De vrouw botst bijna tegen haar tegenligger en hij zit maar een beetje stom te lachen…
Mensen die zeggen dat de filmers haar tot stoppen hadden moeten dwingen hebben geloof ik niet in de gaten wat voor een feest t was geworden als hun met die vrachtwagen die auto waren gaan inhalen
Ik ga niet de held uithangen door te zeggen dat ik haar tot stoppen zou dwingen. Ik zou waarschijnlijk een hele berg afstand houden en hopen dat er niks ernstigs gebeurd….
Ze zagen het aankomen, duidelijk aangegeven niet betrokken te willen raken bij een ongeluk en het is overduidelijk haar schuld. En dan toch geen spoor van boosheid maar slechts bezorgdheid als het dan daadwerkelijk gebeurd. Daar wordt mijn hart nou blij van.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).