Video: vrachtwagen vol supercars fikt af in Thailand

Auteur: , 27 Reacties

Er stonden eens een Lamborghini en een Ferrari bij elkaar op een trailer in Thailand...

Supercars superfik in Thailand

Eén trailer, een Ferrari 430 Scuderia, Lamborghini LP640, twee Bentley’s Continental Flying Spur en nog wat Duits spul. Ook zonder naar de video te kijken is het niet waarschijnlijk dat in een dergelijke supercar-combo de Bentleys schuld hebben aan brand. Of de Ferrari of Lamborghini schuld hebben is helaas ook niet bekend.

Alles stond natuurlijk stil, op een vrachtwagen. Koude motoren en olie zijn meestal weinig brandgevaarlijk. Aan de auto’s kan slechts iets zijn kortgesloten, maar wellicht is de trailer de brandschuldige?

Aan dit ongelukkig plaatje kleeft een schadepost van ongeveer €3 miljoen. Op de voorste Bentley en Mercedes na lijken de auto’s total loss. Het voorval vond plaats in de Nakhon Ratchasima provincie in Thailand. (via gtspirit.com)27 reacties

waarschijnlijk verzekeringswerk, maar het blijft toch ENORM ZONDE :(
HA, daar gaat weer een verzekeringsmaatschappij!!!
@felix1989: Mits ze verzekerd waren…het blijft toch Thailand.
En het maar stug, “Supercars” blijven benoemen, wat is er nou SUPER aan, dat ze constant affikken.
@stirling: super ontvlambaar misschien?
@stirling: niets maar ze kunnen wel superhard.
Chauffeur krijgt zeker een pak slaag.
@quattromeister: Dat doen ze alleen bij Apple..
@felix1989: oh oké.
Toch lijkt het niet dat de ferrari en laborghini de schuldige waren! Ze hebben namelijk alleen aan de bovenkant brandschade en niet diep in de motor. Deze schade lijkt me meer veroorzaakt de de brandende auto’s erboven die ook veelmeer beschadigd zijn.
Die gozer in de video zegt, dat de Ferrari, het eerst begon te fikken, daarna de Lambo en toen de auto, die erboven staat.
Auwch, om hoeveel Thaise Bath gaat dit? Dit zij wel heel exclusieve wagens in Thailand. Als je daar een C klasse of Dreier ziet denk je bij jezelf,…wauw, eindelijk eens een ander merk dan al die Toyota’s, Mazda’s of Riksjas.
@toroloco: Dat had ik in Sri Lanka, zag een nieuwe Hyundai Santa Fe, ik voelde gewoon net alsof ik weer in op aarde was ;p
@toroloco: 117mln thai bath. Maar een supercar kopen in Thailand gaat gepaard met een enorme belasting erop. Een Gallardo kost al over de halve ton in euro’s daar. Tijdens mijn bezoek toch veel supercars gezoen. Koeningsegg Agera R. Zat lambo’s en enkele Ferrari’s. En 2x een Zonda en een gele Carrera GT. Maar das allemaal in en rondom de buurt van de importeurs en dealers in Bangkok
Scuderia, LP640.. dat zijn niet de minsten.
Heel erg zonde:-(!
Door de titel kijk ik de video niet eens meer, echt dramatisch!
@jwsdevries: schijtert
Snik, blijft mij pijn aan mijn hart doen om dit te zien…
Hoe zou die nou in de flink zijn gevlogen?:p
Ja en Westerse auto’s kosten daar door importtaxen minstens twee keer zo veel als hier in ons kikkerlandje. S500 begint daar bij 3 ton Euries!
Misschien moeten de Italianen toch maar ik schuimblussers gaan inbouwen in de motorruimte. Voorkomt een hoop narigheid.
Voor die 430 scud laat ik een traantje, zo’n fraaie auto. Zo te zien helaas een accubrand in het vooronder van de Ferrari. Zonde.
Volgens de beschrijving bij het youtube filmpje is de brand begonnen bij de BMW’s die bovenop stonden, dankzij Google translate:
“door het verbranden van BMW auto’s in de top eind eerste. Later verspreidde het zich later onder”
Truck driver Ekkapat Wilamas, 37, told police he was driving the truck uphill with six luxury cars onboard the trailer – two Lamborghinis, one BMW and three Mercedes Benz – when other motorists started signalling him about the fire. Pulling over, Ekkapat found the BMW, which was loaded last, on fire and flames quickly spread to the other vehicles.Bron.
@sir_smokalot: Dat verklaart nog niet waarom de trailer dwars op de weg staat, met de trekker in de vangrail op de middenberm…
Nooo waarom niet zo’n truck vol zwaar gebruikte autos die naar azië gaat

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).