Zijn dit de meest lucky toeschouwers ooit? [video]

Auteur: , 26 Reacties

Van deze crashvid breekt je klomp gegarandeerd.

Rallycrash met een Clio

Rally en toeschouwers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar toch gaat ’t in sommige gevallen aardig fout. Om de één of andere reden wil het er bij onze mede-autoliefhebbers namelijk niet in dat het ALTIJD oliedom is om aan de buitenbocht te gaan staan.

In deze video gaat ’t gruwelijk mis tijdens de Jolly Rally in het Italiaanse Valle d’Aosta. De knalgele Clio komt nét effe wat te enthousiast de bocht uit, raakt een obstakel en besluit airborne te gaan. De toeschouwers die precies op de verkeerde plek staan lijken ten dode opgeschreven, maar kennelijk hadden ze die dag hun schietgebedje gedaan.

Wonderwel raakte er namelijk niemand gewond bij deze bizarre crash, al is één meisje in shock afgevoerd naar het ziekenhuis. Coureur en navigator schijnen er zonder kleerscheuren vanaf te zijn gekomen, wat best opmerkelijk is gezien de megadikke klapper die ze maken.

Fijn dat iedereen het, zij het met een volle broek, na kan vertellen, maar zoveel geluk heb je maar één keer in je leven.26 reacties

Lekker overlevingsinstinkt ook. Ooh nee er komt een ralywagen aangevlogen, laat ik mijn arm omhoog steken, misschien dat ik dan overleef.. Het schijnt nog te werken ook. Ik weet wel wat ik doe als er de volgende keer een auto uit de lucht op me dreigt te landen.
Hele vreemde plek om daar te gaan zitten kijken.
@reinier73: zeg maar gerust suïcidaal.
regel 1 bij rally; NOOIT in de buitenbocht zitten,….maarja dat snappen de mensen die bij rally gaan kijken meestal niet….
@napo: In de binnenbocht ook niet. Een auto die overstuurd gaat naar binnen
:O
Oei oei dat kon anders aflopen inderdaad.
Dat ze er überhaupt mochten staan. Dit zijn bijna taferelen uit het Walter Rohrl tijdperk (zoek maar op Youtube, overal suïcidalen…)
@gtwillem:
Leg de schuld maar bij de organisatie neer hoor, alsof die elke meter van zo’n parcours permanent kunnen controleren.
Ooit had je mensen die zelf hun verantwoordelijkheid namen.
Das war einmahl, tegenwoordig is het gelijk wijzen naar een ander als je door je eigen stupiditeit in de problemen komt.
Final Destination 6?
Zie ik dat goed of zijn het toch de mannen die het snelst het hazenpad kiezen…
Die Clio is wel te repareren toch?
In ieder geval flink engelen op meerdere schouders
@hoglard: In Polen misschien.
@hoglard: Een beetje ducttape en een lakstiftje, dan zie je er niets meer van!
Damn, dat is wel erg close. En nog een keer dan: sta niet in de buitenbocht….
ik had waarschijnlijk gekozen om van het muurtje af te springen en met mijn lijf mezelf zo hard mogelijk tegen de muur te drukken
@arashrsf: en de logica daarvan is?,
@gertjan2012: een de crashende auto voorwaartse bewging maakt en wanneer ie van de verhoogde berm afkomt je niet kan raken omdat een voorwaartse kracht niet meteen dood neervalt? je zijkant een cm of 30 is en de kans dus zeer klein is dat je dan geraakt wordt?
@arashrsf: dat klinkt goed, maar ik zie een normaal mens dat niet snel doen, tenzij men dat op voorhand bedacht heeft maar dan heb je hopelijk ook gedacht dat er betere plekken zijn om te gaan zitten met een bos vrienden…
Is dit de trailer van Transformers 26 ofzo?
Toch duidelijk Michael Bay aan het roer in ieder geval.
Gewoon rustig op het muurtje blijven zitten, hoe hard kan zo’n Clio nu werkelijk op je terecht komen..
Dat ze er geen eens dranghekken voorzetten..

@lamborgfan: “geen eens”…. ???
@911GT2: na vooruit om dat (omdat) ik in zon (zo’n) goeie (goede) bui ben (emotie)

Geen of niet eens
“Een shock is een acute levensbedreigende toestand waarbij de druk in de bloedvaten te laag is om de vitale lichaamsfuncties in stand te houden.”

Als je lichaam in shock verkeert moet je dus een behoorlijke in- of uitwendige bloeding hebben of je hart niet meer functioneren, lijkt me behoorlijk ernstig!

Wanneer leren we het verschil nu eens tussen ‘in shock verkeren’ en ‘geshockeerd zijn’?
Het laat zich niet moeilijk raden welk van de meisjes met een shock is afgevoerd. Lijkt me ook vrij onwerkelijk om opeens zo een auto op je af te zien komen.
Daar dient dus zo’n rollkooi voor.

Geweldige reactie van dat 1e meisje, ze verstijfd niet eens, ze merkt het gewoon niet op tot het helemaal te laat is om meer te doen dan haar arm op te steken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).