Psssst! Ferrari Enzo replica kopen?

Auteur: , 195 Reacties

Hee jij daar! Ferrari Enzo kopen voor weinig?

Vooruit, je mag best een beetje kuntselen. Als je ergens goedkoop een oude 1988 Pontiac Fiero GT op de kop getikt hebt, dan is er niets mis mee om die wat op te leuken. Je ontspoort echter op het moment dat je gaat proberen om er een Ferrari Enzo replica van te maken. Dit zagen we trouwens al een keer eerder gebeuren.

Maar goed, op eBay staat dus weer zo’n omgebouwde Pontiac als Enzo replica te koop. Om de Ferrari F40 “replica” die twee jaar geleden op marktplaats te koop stond, kon ik nog heel hard lachen, maar de humor is in deze creatie ver te zoeken. Wat bezielt je?

Ferrari Enzo Replica

Ferrari Enzo Replica

Ferrari Enzo Replica

Ferrari Enzo Replica

Ferrari Enzo Replica

Ferrari Enzo Replica

Met dank aan iedereen voor de tip!