Video: Flip a bitch met Russ Swift in een MINI Cooper S

Auteur: , 15 Reacties

BMW is bang dat het imago van MINI suf wordt dankzij alle belegen secretaresses die fanatiek falen bij het inparkeren. Gelukkig is de ons welbekende stuntkoning Russ Swift niet te beroerd om ook met de nieuwste versie van de Cooper S een stevig potje te hoeken!

De bitch flipper van het officieuze MINI demonstratieteam heeft maar liefst 3 Guinness Book of Records op zijn naam staan. Enige tijd terug had hij slechts 34 cm méér dan de lengte van zijn auto nodig bij het ‘met je handrem inparkeren’. Ook met de nieuwste Cooper S kan hij leuke trucjes. Bekijk de video op Autojunk!

Als je na het zien van deze video de neiging hebt om het zelf ook eens te proberen; Doe het vanavond! De wegen zijn lekker glad en ook dat beeldmateriaal is welkom op Autojunk!

Russ Swift