BREKEND: Adrian Sutil crasht Gumpert Apollo op Ring

Auteur: , 34 Reacties

Het zijn soms net mensen, die F1-coureurs.

Vers van de twitter-telex: Adrian Sutil schijnt zojuist op de eerste bocht van de Nordschleife een Gumpert Apollo te hebben stuk gereden. De eerste foto’s druppelen binnen, en het lijkt er op dat, naast de Gumpert, ook Sutils ego wat deuken heeft opgelopen, maar verder is er van letsel geen sprake.

Waar gehakt wordt vallen spaanders, en zeker als je via een twin-turbo V8 heel veel pk’s op de achteras deponeert. Een dergelijke supercar wil nog wel eens een stapje opzij zetten, en dit overkwam Adrian Sutil zojuist. Op de onderstaande pic (via) zie je hem wat bedremmeld kijken naar het resultaat van zijn #fail-actie:

Daar sta je dan

Ik ben in ieder geval blij dat er 2 weken geleden een andere chauffeur achter het stuur zat toen ondergetekende in een Apollo S het circuit werd rond gereden. Of misschien wel niet, anders hadden we de youtube-hit van het jaar te pakken…. Sutil treedt hiermee in de voetsporen van zijn collega-klungelchauffeur Antonio Pizzonia, die al eens een S-Type aan diggelen reed.

Met dank aan @UniqueTrackDays voor de foto!

UPDATE: nieuwe foto’s (via Bridge to Gantry)

Gumpert crashpica's
Gumpert crashpica's