Maybach slopen voor gevorderden met Jay-Z en Kanye

Auteur: , 105 Reacties

Rappermannen hebben geld, dus waarom dan niet een Maybach openknippen om je rijkdom te etaleren?

Maak kennis met de ratstyle driftende Mad Max vrouwentransporter Maybach Landaulet swagger edition. Geef die mannen een Maybach, een zaag en een snijbrander en de shit is aan. Er blijft weinig van de limo over maar eigenlijk vind ik hem mooier dan het origineel. Van lelijke en suffe overpriced Benz naar unieke cabrio driftlimo met deuren als spoilers, hotness!

Jay-Z en Kanye waren al eindbaas in de rappelarij maar misschien moeten ze en carrière als autodesigners overwegen. Kanye West is immers al langer bekend met het “verbouwen” van auto’s en Jay-Z heeft ook een prima ontwikkeld gevoel voor klasse.

Het nummer is trouwens een hommage aan Otis Redding, dus de Maybach is niet het enige wat gesloopt wordt in deze clip. Aan het eind van de clip zien we trouwens een mooi gebaar: de unieke Maybach wordt geveild voor het goede doel: de opbrengst gaat naar de slachtoffers van de droogte in Afrika. Wellicht had de Maybach in één stuk meer opgebracht, maar een kniesoor die daarop let.

Jay-Z en Kanye doen Otis en Maybach slopen op Autojunk.nl

Met dank aan Koos voor de tip.