Audi A1 Sportback betrapt in de fabriek

Auteur: , 63 Reacties

Dankzij iemand die zijn baan, leven en al het andere van waarde heeft gewaagd kunnen we jullie alvast een foto laten zien van de Audi A1 met 5 deuren. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit beestje het label "Sportback" opgeplakt krijgen, net zoals Audi dat bij de 5-deurs A3 doet.

De foto die we hier zien is gemaakt door Jean Naimard en ik hoop voor hem dat hij niet bij Audi werkt, want dan hoeft hij maandag niet meer op zijn werk te verschijnen gok ik zo. De 5-deurs Audi A1 zal net als zijn broertje met drie deuren gebouwd worden in de Audi fabriek in het Belgische Vorst.

Op de IAA van Frankfurt in september kunnen uitgebreid de verschillen gaan zoeken tussen de A1 met 3 deuren en die met 5 deuren. Onder de motorkap verwachten we dezelfde motoren als bij de 3-deurs variant. (via: blogautomobile.fr)