Ruud Lubbers flipt zijn elektrische Golf, raakt gewond

Auteur: , 28 Reacties

Die van petroleum-naar-elektriciteit-omgebouwde VW Golf heeft het zwaar te verduren zeg. Dit is nu al de derde forse schade aan de EV van de oud premier.

De 73-jarige Lubbers zou gisteravond rond 22:00 uur op de Boezemlaan in Rotterdam een betonnen middenberm hebben aangetikt waarna de auto is gaan slingeren, en hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor kwam het EV-project op z’n zijkant terecht, met een paar ploffende airbags tot gevolg. Lubbers zou lichtgewond zijn geraakt en is ter controle naar het ziekenhuis geweest, maar mocht dezelfde avond nog naar huis. Oh, en hij had niet gedronken.

Arme Golf. In september 2011 reed hij er nog een muur van een advocatenkantoor mee aan gruzelementen na de Troonrede te hebben aangehoord (frustraties wellicht). En in 2010 klapte zijn portier dubbel nadat de Golf handremloos wegrolde op het Binnenhof en Lubbers de deur nog probeerde open te trekken. Foto’s!.

De foto hierboven komt uit het archief, en hierbij valt de schade nog enigszins mee. De blauwe LubbersMobiel ziet er nu toch een stuk slechter uit, te zien op Dichtbij.nl. Wellicht is Ruud inmiddels toe aan een Teslaatje? Zijn zoon zit al in de snellaad-business, dus dat moet wel goed komen.