Video: F12Berlinetta doet doldwaze hillclimb

Gepost op 05-01-2014 om 14:26 door - 39 Reacties »

Ferrari F12Berlinetta
Volgas een berg met gevaarlijke afgronden, haarspeldbochten en overig verkeer trotseren. Het kan met de F12Berlinetta.

Zie de volgende video, van een gast met ballen die de Ferrari F12Berlinetta aan de tand voelt. Zoals we eerder hebben kunnen zien is voor sommigen de sprint van 0 naar 100 km/u in 3,1 seconden een beetje te veel van het goede, en is de topsnelheid van 340 km/u ook best spannend, maar er gaat niets boven een lekker stukje stuurwerk.

Op een bergweggetje aan de Franse kust tussen La Turbie en Monaco worden eerst de zangnoten van de sportwagen in stilstand getest, waarna het hoog tijd is om de 740 pk uit de 6,3 liter V12 los te laten. Pedal to the metal en flink sturen terwijl de motorgeluiden tegen de bergwanden ketsen, de droom van iedere Ferrari-fan. (mirror)

Met dank aan aventador51 voor de tip.

39 reacties  toon alle reacties
@ruben_koldeweij: Maar mijn oom is politieagent!
@gash: Iedereen heeft wel een lul in de familie.
@gash: @maru: Om even wat misstanden de wereld uit te helpen. De auto was niet uitgeleend, Marchettino heeft alleen gefilmd. De eigenaar heeft de auto niet aan hem uitgeleend en zal dit naar eigen zeggen ook nooit doen
@ruben_koldeweij: ik ken het konijn van de overbuurvrouw van de neef van de eigenaar van deze Ferrari. Ik ben gaaf nu. OT ik mis een beetje het dwars gaan door de haarspeldbochten.
@ruben_koldeweij: wow! Wil je nu vrienden met mij zijn?!
@ruben_koldeweij: Mijn vader werkt bij de McDonalds!
@ruben_koldeweij: Heerlijke auto op heerlijke weg! Ik zou dan maar is proberen om een ritje met deze auto te maken als ik jou was.

Wat een flauwe opmerkingen van sommige mensen hier. Je mag op autoblog ook niet met je kop boven het maaiveld uitsteken. Het lijkt Nederland wel…
Op zich doet die toch niks dwaas?
Oké hij trapt goed door maar doet het enkel waar hij vrij zicht heeft.
Hij wacht met inhalen tot hij in ver zicht heeft etc.
@RazorHead: Autoblog is niet meer vies van sensatie titels hoor.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!