Zwarte McLaren P1 in Dusseldorf gespot

Auteur: , 34 Reacties

Is zwart de perfecte kleur voor een McLaren P1? Het lijkt er wel op.

McLaren P1 in Dusseldorf

In Nederland hebben we een knalgele McLaren P1 rondrijden, maar in Duitsland is dit zwarte exemplaar te vinden. Dezelfde kleur als het exemplaar waarmee Jeremy Clarkson los ging in België.

Spotter mr.brinkles kwam dit exemplaar tegen in Dusseldorf bij een dealer die McLaren, Aston Martin en Audi verkoopt. Alle foto’s van deze hybride supercar kan je bekijken op Autojunk.34 reacties

Wat een geweldig mooie bak, staat nu echt bij mij op nummer 1!
Beter dan dat geel. Nu vallen alle carbon-delen niet zo erg op.
@awesome: Met geel krijgt ie juist de uitstraling die bedoeld is: helemaal supercar.
Donkerrood voor mij graag. Prachtige wagen gewoon!
Het is en blijft een raar ding, maar stiekem is ie toch wel heel gaaf.
Ik vind hem het geel het mooist :P
Mooie spot!
Ik zou de keuze tussen 3 vergelijkbare wagens niet kunnen maken; De P1, LaFerrari of de 918 Spyder…
Wie wel?
@asmulders: qua looks zou de LaFerrari als eerste afvallen. maar laten we eerlijk zijn: als je een van de 3 kunt betalen moet het bijna geen probleem zijn om ze alle 3 aan te schaffen.
@awesome: Ha! Dus heb ik dat probleem niet.
@awesome: Ondanks dat we uit de recessie zouden moeten krabbelen zit het er dit jaar niet aan voor me. En de jaren erna ook niet.
@asmulders: hier hetzelfde. Andere prioriteiten, wellicht kan ik mijn huidige auto inruilen op een middenklassertje van 6-8 jaar oud.
@asmulders: makkelijk: de P1! De Ferrari vind ik gewoon niet erg mooi en de Porsche, tja, die is inmiddels ook al een jaar of 3 oud voor m’n gevoel.
@asmulders: voor mij zou de keuze snel zijn gemaakt, de Porsche is veruit de mooiste van de 3!
@bierbuik: Daar pas jij niet in. Beter een touringcar of vrachtwagen met jouw postuur. ;)
@asmulders: ik denk toch dat dat met mijn 1,80m en 70kg makkelijk gaat passen!
Als hij nou nog maar in mn buget paste…
De eerste keer dat ik hem in het wild zag, waarschijnlijk een mock-up model, op de X-Box stand op Le Mans, vond ik hem ‘hideous’. Nu vind hem geweldig! Beter deze smaakevolutie dan andersom, zeker?
Gewoon DE supercar van dit moment….
ik ben niet echt fan van de P1, maar in het zilver met zwart zoals hij in die Nurburgring video verschijnt ziet hij er toch wel aardig uit. Als ik de centen had zouden ze toch echt voor een 918 bestemd zijn want DeFerrari vind ik ook niet heel erg mooi eigenlijk.
Ging Clarkson niet met een donker paarse naar België?
Beste kleur voor deze auto, samen met dat McLaren oranje. Dat geel ziet er zo raar uit!
Dit is gewoon verre van een een instant klassieker zoals de F1 wel was. Dit ziet er toch een beetje uit alsof ie te lang in de zon heeft gestaan. En dat krampachtige McLaren logo in elke vorm proberen te persen, why???
@harrie: Je laatste zin. Dat is precies waarom ik deze auto niet veel aan vind.
@harrie: Was me nog niet eens opgevallen dat dat logo overal zat, minpuntje inderdaad! Desalniettemin een dik ding :)
Liever kiwigroen!
Wow echt wel mooi!
Als zwart de beste kleur voor een bepaalde auto is dan weet je genoeg, dan is ie spuuglelijk, zwart slaat namelijk alle lijnen van een auto dood.
@seggie: klopt. Maar dat weten niet alle autokopers (of het kan hen niet schelen). De huidige BMW 5 serie heeft ook mooie subtiele lijnen maar in zwart is het gewoon een saaie lompe bak.
Prachtig mooie wagen, duurde even om aan te wennen, maar nu is hij ook wel erg mooi. Maar niet in het zwart. Iets van Oranje, of Blauw. En in het Geel vond ik hem ook wel heel erg mooi.
De auto waarmee Jeremy Clarkson reed op Spa, was volgens mij heel donker paars (Midnight Purple achtig). Want in het Topgear magazine staat hij in die kleur (ook bij Jeremy’s rijtest)
Voor mij die kleur dus!!
@brabander: Klopt helemaal wat je zegt! Persoonlijk vind ik dat echt een prachtige kleur, al helemaal in het echt! De P1 is trouwens nu ook in het paars afgeleverd, bijna elke kleur past gewoon op deze wagen.
Nee, toch liever de Ferrari. Die is ook niet perfect, maar deze auto is me te druk.
Zeg het niet snel, maar doe mij deze maar in het smurfblauw! Wat een wagen..
Mooi wordt de wagen nooit dus gewoon in dat McLaren oranje bestellen, zelfs als saai zwart een deel van het “walvis effect” camoufleert. Zelf zou ik de P1 direct voor een 918 vervangen, die is wel echt mooi.
Zwart is zowat de laatste kleur die ik zou kiezen voor de P1. De prachtige lijnen en vormen moeten gewoon opvallen! Zo’n prachtige wagen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).