Road Rage: Australiër breekt voorruit met blote arm

Auteur: , 53 Reacties

Heddedruksop?!

Als iets of iemand je dwars zit in het verkeer, dan kan je grofweg 3 dingen doen: je foetert wat binnensmonds, en besluit dan de grotere man te zijn en door te rijden. Je kunt ook vingers gaan opsteken, met lampen flitsen, of je medeweggebruiker een beetje jennen met je rijgedrag.

Een derde optie is om volle bak op een rampage te gaan, paramilitary stylo, waarbij er niets anders op zit dan je tegenstander uit te schakelen. BLOED! GEWELD! RODE WAAS! ALLES MOT KAPOT! AAAARGH! Zoiets dus.. Komt gelukkig zelden voor, maar wel eens. Een Australiër in Brisbane had de pech een totaalmalloot uit de derde categorie tegen te komen, en het staat allemaal op video.

Wat precies de oorzaak was moet nog blijken, maar het lijkt er op dat de agressor zonder al te veel provocatie besloot zijn Ute in de auto van zijn slachtoffer te planten, en vervolgens diens voorruit met zijn blote vuisten (eigenlijk elleboog, verstandig..) te slopen. Met zo iemand ga je niet in discussie… Misschien moeten ze in Ozz ook maar eens een hoffelijkheidsdag invoeren?

Een volledig 8 minuten durend verslag vind je hier, een aanzienlijk kortere versie met alleen de hoogtepunten hebben we even op Anger Management-junk gezet. KLIK! (via)

Komt die Ute!

Wat is jouw engste verhaal uit het verkeer? Ben je ook wel eens iemand tegengekomen die zijn shit verloor, of misschien zelf wel eens doorgedraaid?

Ondergetekende niet, het ergste was een forse brake-test van een Saab-rijder die met een snelheidsverschil van 50 km/u naar links schoot op de snelweg, en mijn noodzakelijke bumperkleven even beantwoordde met een forse trap op de remmen.. Gelukkig maar.