Road Rage: Australiër breekt voorruit met blote arm

Gepost op 19-12-2012 om 16:02 door - 53 Reacties »

G'day mate!
Heddedruksop?!

Als iets of iemand je dwars zit in het verkeer, dan kan je grofweg 3 dingen doen: je foetert wat binnensmonds, en besluit dan de grotere man te zijn en door te rijden. Je kunt ook vingers gaan opsteken, met lampen flitsen, of je medeweggebruiker een beetje jennen met je rijgedrag.

Een derde optie is om volle bak op een rampage te gaan, paramilitary stylo, waarbij er niets anders op zit dan je tegenstander uit te schakelen. BLOED! GEWELD! RODE WAAS! ALLES MOT KAPOT! AAAARGH! Zoiets dus.. Komt gelukkig zelden voor, maar wel eens. Een Australiër in Brisbane had de pech een totaalmalloot uit de derde categorie tegen te komen, en het staat allemaal op video.

Wat precies de oorzaak was moet nog blijken, maar het lijkt er op dat de agressor zonder al te veel provocatie besloot zijn Ute in de auto van zijn slachtoffer te planten, en vervolgens diens voorruit met zijn blote vuisten (eigenlijk elleboog, verstandig..) te slopen. Met zo iemand ga je niet in discussie… Misschien moeten ze in Ozz ook maar eens een hoffelijkheidsdag invoeren?

Een volledig 8 minuten durend verslag vind je hier, een aanzienlijk kortere versie met alleen de hoogtepunten hebben we even op Anger Management-junk gezet. KLIK! (via)

Komt die Ute!

Wat is jouw engste verhaal uit het verkeer? Ben je ook wel eens iemand tegengekomen die zijn shit verloor, of misschien zelf wel eens doorgedraaid?

Ondergetekende niet, het ergste was een forse brake-test van een Saab-rijder die met een snelheidsverschil van 50 km/u naar links schoot op de snelweg, en mijn noodzakelijke bumperkleven even beantwoordde met een forse trap op de remmen.. Gelukkig maar.

53 reacties  toon alle reacties
die gast werkt voor carglass ..
Dit is pas het echte carkour.
Ach big deal deze man breekt ruiten en dat leuke blonde nieuwsankertje harten…
Och, ik rij dagelijks op de N201, zie je vanzelf genoeg vergelijkbare taferelen. Ooit wel eens meegemaakt dat iemand z’n vrouw in bedwang moest houden nadat ze een paar keer vol tegen m’n auto (busje van het bedrijf) had getrapt. De reden? Geen idee, ze stond midden op de N201 (80 km/u weg) stil omdat ze ruzie aan het maken was met een andere weggebruiker. Ik toeterde beleefd dat ik er niet langs kone en vervolgens werd ze wild … ben maar weggereden toen die vent z’n vrouw vast hield, die grijze plastic bumpers kunnen veel hebben.

Mensen zijn tegenwoordig gewoon onbeschoft en asociaal, als ik maar vooraan sta en de rest kan stikken … mag ik er niet tussen, dan druk ‘m er toch lekker tussen … verdrijvingsvlak, welnee, ik kan nog net 2 plaatjes pakken, dat de rest op de rem moet, tja jammer … o, die file rij ik wel even voorbij, voeg ik vlak voor het stoplicht wel in, oh jammer dat er geen plek is, ik sta wel even stil op het stuk waar het overige verkeer eigenlijk rechtdoor moet maar nu op mij moet wachten … vrije parkeerplek? 500m verderop bedoel je toch? Welnee, ik ga wel voor de deur met draaiende motor staan wachten, kan de vrouw even snel naar binnen, scheelt weer lopen! Hmmm … of helemaal aan het eind van de straat parkeren of voor iemand z’n garage gaan staan? Ach, de bewoner hoeft de eerste 2 uur vast niet weg …
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!