Vader gebruikt dochter voor Datsun-advertentie [updated]

Auteur: , 97 Reacties

Sex sells. Ook als je je 20-jarige dochter inzet als motorkapversiering.

Wie een beetje aandacht wil op de grotere occasionsites weet: zet een vrouw naast, tegen of wulps op je product om boven de rest uit te stijgen qua advertentieviews. Nu wordt deze verkoopmethode in Nederland door particulieren nog amper toegepast, buiten onze landsgrenzen zien we het regelmatig. De eigenaar van deze ’77 Datsun Sunny, die een lieve $7.500 moet opbrengen, dacht er net zo over en wist zijn lieftallige dochter Lexxa Ridley bereidt te vinden in sexy kledij over het Japanse coupeetje te bukken. Iets dat hij wel vaker doet, haar getatoeëerde lichaam voor occasions zetten, al dan niet vergezeld door een van haar vriendinnen.

Prima als je dat met een model doet, maar je eigen dochter? Daarmee overschrijdt je toch een morele grens, zo luidt de opinie in de VS. Overigens heeft de verkoper, Kim Ridley, er absoluut geen moeite mee, zo liet hij aan Adfreak weten.

“If I felt bad about it, I wouldn’t do it. Girls and dogs attract people’s attention.”

Juist. Honden en dochters, daarmee maak je money. Zelfs als je je bloedeigen dochter op eBay moet zetten.

Met dank aan iedereen voor de tip!

Update 30-11 – Sliep uit! Deze foxy tattoo-chick is niet zijn eigen dochter, want Kim heeft helemaal geen nazaten met een dubbel X-chromosoom. Het is gewoon ‘een vriendin’. Niet dat de foto’s daar minder van worden, de verontwaardiging bij correctmensen misschien wel.