Lamborghini Murcielago SV 2006

Auteur: , 6 Reacties

Lamborghini is druk aan het testen met een licht gefacelifte Murcielago. Terwijl alle aandacht naar het kleine broertje Gallardo was gegaan, werd de Murcielago aangepakt. Op de Nürburgring is de Murcielago gespot die flink op snelheid over de baan werd gejaagd. De voorbumper en wielen zijn nieuw, maar het belangrijkste nieuws zit onder de motorkap. Het verschil met de Gallardo was slechts 80 pk, maar met de eventuele komst van de Gallardo SV (550 pk) zou dit nog maar 30 pk zijn. Genoeg reden om de Murcielago eens goed onder handen te nemen dus.

Zeer waarschijnlijk komt er een Murcielago SV om er voor te zorgen meer afstand in pk’s tussen de beide Lambo’s ontstaat. De V12 zal worden vergroot naar 6,5 liter en daarmee zal het vermogen stijgen naar 650 pk. De Murcielago SV wordt daarmee de sterkste (en waarschijnlijk) de snelste Lamborghini ooit.6 reacties

ik VInd DIT wel EEN lAUWE waGEN maaR DE klEUR van DE voorBUMper IS WEL lELIJK en hij kijkt een beetje BOOS lijkt net en het kenteken is OOK EEN BEETJE GROOt:-D>-(
Wat is er in hemelsnaam met je toetsenbord gebeurd?
kvind hem prachtig, heet hij niet LP640
Autoblog.nl » Blog Archive » Overzicht IAA Frankfurt! » Autonieuws van de straat
[…] Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo Brera Spider Alfa Romeo 8C Spider Audi A4/S4 Cabrio Audi Q5 Concept Audi Q7 Audi RS4 Avant Audi S6/RS6 Audi TT 2006 Bentley Azure Bentley Continental GT Drophead BMW 130i M-Sport BMW Série 3 M-Sport BMW 760h BMW 335i BMW M3 Concept BMW M5 Touring BMW M6 Cabrio BMW Z9 Concept BMW X6 (V5 / V6 / SFC Concept?) BMW X3 Hybrid Hydrogen BMW Z4 Coupe Brilliance Zhonghua Cadillac BLS Cadillac STS-V en XLR-V Chevrolet Aveo Chrysler PT Cruiser Citroën C3 Citroën C6 Citroën C-SportLounge Concept Daihatsu D-Compact (Terios 2) et HVS Concept Daimler Super Eight Dodge Caliber Dodge Nitro Concept Ferrari FXX Ferrari F430 Challenge Stradale Fiat Panda 4×4 Fiat Sedici Fiat Grande Punto Fisker Tramonto Ford Iosis Concept Ford GT Heritage Edition Ford D-Max Ford Fiesta et Fusion Ford Focus CC Ford Focus ST Geely (oa Beauty Leopard, Merrie, Hoaquing en Maple) Honda Accord Honda Civic Hyundai Accent Hatchback SR Hyundai Getz Hyundai Santa Fe Jaguar XK Jeep Commander Jeep Compass et Patriot Concept Jeep Grand Cherokee SRT-8 Kia Magentis Kia Rio Lamborghini Lagartijo Concept Lamborghini Gallardo SE Lamborghini Concept S Lamborghini Gallardo Spyder Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lancia Stratos Fenomenon Land Rover Defender Limited Land Rover Freelander Landwind Lexus GS 450h Lexus IS Lotus Circuit Car Lotus Europa Maserati Quattroporte Sport & Executive GT Maybach 57/62 Special Mazda 5 Mazda Sassou Concept Mazda MX5 Mercedes ML63 AMG Mercedes R63 AMG Mercedes S-Klasse S500, S600 en S63 AMG Mercedes SL Mitsubishi Concept Sportback Nissan Micra 350 SR Nissan Micra CC Nissan Note Nissan 350 Z Opel Astra OPC Opel Astra Twin-top Opel Signum Opel Vectra Opel Vectra OPC Opel Frontera 2 Peugeot 20Cup Peugeot 207 Peugeot 307 Peugeot 407 Coupé Peugeot 907 Peugeot Moovie Concept Porsche 911 Carrera 4 Porsche 911 Carrera 4S cabriolet Porsche 911 Rinspeed Indy Porsche Cayman S(?) Porsche Panamera Concept Porsche Cayenne Porsche Cayenne Techart Magnum Renaul Clio 3 Renault Clio RS Concept Renault Egeus Concept Renault Kangoo Génération 2006 Rols-Royce Phantom 80th Anniversary Saab 9-5 Seat Altea FR Concept Seat Altea TFSI Skoda Octavia RS Smart ForFour Bellybutton Concept Ssangyong Kyron Subaru Impreza WRX Suzuki Escudo/Vitara/Grand Vitara Suzuki Swift GTi Toyota Yaris Toyota Endo Concept Toyota Rav 4 Volkswagen Bora/Jetta Volkswagen Golf Eos Volkswagen Golf GT Volkswagen Golf R32 Volkswagen New Beetle Volkswagen Passat Variant Volkswagen Phaeton Executive Volkswagen Touareg Executive Volkswagen Bedouin Concept Volvo C70 […]
:O Deze auto is kk Gruwelijk ouwe ! Te mooii
Love This Car ! [L]
deze auto is kk gruwelijk

love this car

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).