Chevrolet Tahoe commercials gone bad

Auteur: , 11 Reacties

Je weet misschien al dat General Motors een competitie heeft opgezet (paar weken terug) waarbij je zelf een commercial kunt samenstellen voor de nieuwe Chevrolet Tahoe SUV. Leuk idee, ware het niet dat de milieuactivisten hun kans grijpen en filmpjes hebben gemaakt die iets minder positief zijn. Veel van de commercials staan op de server van General Motors maar om er zeker van te zijn dat niet alles gewist wordt is er natuurlijk YouTube.

Vind het een erg mooie marketingstunt. Misschien krijgt de Tahoe een slechte naam hierdoor maar GM krijgt wel volop gratis aandacht voor de nieuwe SUV. Compilatie met een aantal leuke video’s zie je op news.com of check hieronder wat video’s van Youtube:

Meer links op totaltactics.org en treehugger.com.

Met dank aan Ruben voor de tip!11 reacties

wat een zever
jeremy heeft het prachtig gezegd is jeremy says in de topgear van vorige maand
Hahaha, vette filmpjes ;)
nog best humor de milieuactivisten die dit gemaakt hebben :-P
Tja, milieuactivisten, hypocriet en zonder fundering een mening hebben. Er heerst grote verdeling binnen de wetenschappelijke wereld of de opwarming natuurlijk is of door ons komt. Als je naar de grafiek van de gemiddelde regenval en temperatuur kijkt over tienduizenden jaren zie je gewoon dat er een hele grote schommeling is. Mensen die zulke filmpjes maken zijn ook dat soort type mensen dat zegt geen vlees te eten, maar als ze versterven van de honger het toch eten.
SAAI
Het is toch van de mongolen, dat iemand jou komt vertellen waar je wel of niet in mag rijden. SUVs hebben gewoon een typegoedkeuring. Funny detail: ik zag gister nog een plaatselijk fractielid van GroenLinks wegrijden in een diesel ZONDER roetfilter… Altijd even consequent, die linkse rakkers.
En die roetfilterloze bus waar ze zo dol op zijn vervuilt wel iets erger dan een Tahoe. Zeker als ze er in hun eentje in zitten (en dan gaan ze ook niet lopen, of wel?). Ik zal niet ontkennen dat we een probleem hebben met fossiele brandstof die opraakt, aarde die (evt) opwarmt door onze uitlaatgassen, maar was er laatst niet een studie die aantoonde dat het totale aandeel van personenauto’s in de schadelijke uitstoot in ons land 6% is? ZES procent! Met andere woorden, zoek iets anders om tegenaan te schoppen.
6 % is veel hoor…….
Als je kijkt hoeveel ton die 6 procent uitstoot werkelijk is dan is dat veel, maar dat wil dus zeggen dat die 94 procent véél meer is. Het lijkt me beter daar iets aan te doen. Over erg vervuilende bedrijven e.d. heeft men het nooit.
GM heeft trouwens antwoord gegeven op het GM fastlane blog, zeer netjes!
http://fastlane.gmblogs.com/archives/2006/04/now_that_weve_g_1.html
Tha last thing we need… TAHOE hahaha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).