Gumball update + Team Fuel video

Auteur: , 21 Reacties

Ook zo onder de indruk van al het moois/sletterigs dat Richie Warren dit jaar heeft meegenomen naar de Gumball? Kwijl dan gerust even verder op de dames van Team Fuel (of op de Mansory Phantom als je daar meer van houdt) bij de nieuwe video.

Wat gebeurt er verder vandaag tijdens de Gumball3000?

Niet veel, alle deelnemers worden naar Griekenland gevlogen waar ze in hun bolides kunnen stappen om morgen de rally te vervolgen. Allemaal, behalve 4 teams. Team Aytac en Team Turkish Taxi (beiden Turks) hadden hun auto’s nog in Turkije staan, aangezien ze geen zin hadden om eerst naar Londen te vliegen voor 1 dag rally om vervolgens de hele boel weer naar Istanboel te vliegen. Ze hebben de eerste dag in een huurauto afgelegd en zijn nu de enigen die beschikking hebben over een auto in Turkije. Ze rijden via Thessaloniki naar Athene. En de andere 2 teams? Dat zijn Team 15 en, hoe kan het ook anders, het eigenzinnige Team 044, aka Team Polizei met Alex Roy. In zijn woorden:

Team Polizei has joined forced with Jarod DeAnda and Andrew ‘Fly’ Tipping to drive from Istanbul to Athens. Herr Roy has made it very clear that air travel is out dated and has decided to drive to Athens instead of wait for the Gumball plane in Istanbul, which still has yet to arrive.

Waar de twee teams mee naar Athene rijden? Een gehuurde Volkswagen Sharan. Ze zijn te volgen als ‘Team 15’ en bevinden zich op dit moment aan de Turks-Griekse grens, met een slordige 70 kilometer achterstand op Team Aytac in hun gemodificeerde Ferrari 456 GT (via).

UPDATE 17:30: De vliegende Gumballers zijn inmiddels in Athene aangekomen, waar vanavond een feestje is in het lokale Hilton. Of de rijders vanuit Turkije dit gaan meemaken is nog maar de vraag, Team Aytac gaat in ieder geval als een speer! Team 15 met Alex Roy staat nog steeds aan de grens.

Positions @ 17:4321 reacties

grappige karretje´s
naja die vrouwen zijn in dat filmpie belagrijker dan de autos maar zijn dat ook waard. geinig filmpje maarrrr…. kan beter
Mwa… Saaie dag voor de gumball en de kwaliteit van het filmpje over de fuel girls valt tegen.
Richi Warren is porno producent?
heb nog nix gezien of gehoord van de ferrari 360limo??
deed toch ook mee dacht k

iemand mss fotos fzo?
wtf?! dus Alex Roy rijdt niet in de BMW naar athene maar in de Sharan?! hoezow dattan?! ik snap het bericht niet heulemaal… Roy heeft toch nog steeds de beschikking over zijn M5 en dat is toch een veel betere wagen om naar het zuiden te crossen dan een sharan?
@nzzn
Die Ferrari 360 stretched van Team Carbonyte werd niet toegelaten op de openbare weg.

@Alwood
Nope, de M5 van Roy zit in een Antonov-vliegtuig dat vanaf Frankfurt-Hahn op Athene koerst (niet toegelaten door de Turkse autoriteiten). De Gumballers echter zaten al in Istanboel en zijn nu allemaal naar Athene overgevlogen, behalve de 4 genoemde teams dus, die rijden.
Lekker hoor! Afgelikte boterhammen……..

Voor wat betreft de voortgang van de rally. Mweh, who gives a shit?!
@ Rick dos, ik!
@Tim

Nee joh, dat denk je maar. ;) :P
Ik zie het allemaal wel als het op tv wordt uitgezonden.
Ik heb de wagen in London gezien en eigenlijk is hij toch wel mooi. Maar is er een site/zender/netwerk waarop de gumball live of iets in die aard wordt uitgezonden?
@ David.
Over een tijdje wordt het als het goed is op tv uitgezonden. Alleen niet in Nederland. Moet je even hier kijken wanneer het wordt uitgezonden:http://www.gumball3000.com/ en dan rest je eigenlijk als enigste optie om het te downloaden.
sorry. even de link zodat je erop kan klikken.
http://www.gumball3000.com/
mooie bentley is dat op die bovenste plaatje.
Michaël Barbé
ongeloofelijk zalige auto
wel spijig van het interieur en de oranje stikker
weet er iemand hoelaat ze precies passeren op zaterdag 5mei? hoelaat en waar in Nederland en hoelaat en waar in België? need to know! thx!
Deze kendde ik al, maar toch hard bedankt. Ik wil zoveel als mogelijk informatie over die race verzamelen. Ik denk dat ik nu wel zowat alles heb, maar een vriend van me gaat volgend jaar waarschijnlijk meedoen en een mens weet nooit genoeg hé.
@ david; Een vriend gaat meedoen?! Wat voor auto heeft hij tot zijn beschikking? Of blijft dat tot dan een geheimpje? ;)
Trouwens, wat Team Polizei deed, zou ik ook gedaan hebben. Je doet toch mee om te rijden, niet om overgevlogen te worden. Alleen zou ik dan denk ik wel een andere auto hebben gekozen dan een Sharan…
Michaël Barbé
ongeloofelijk zalige auto
wel spijig van het interieur en de oranje stikker
weet er iemand hoelaat ze precies passeren op zaterdag 5mei? hoelaat en waar in Nederland en hoelaat en waar in België? need to know! thx!

(nog maar eens wegens geen reactie en maar hopen dat iemand het leest)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).