Peugeot 4007 met Irmscher Sportpakket

Auteur: , 24 Reacties

Voor het instapmodel van de Peugeot 4007, de SE, is nu een Irmscher sportpakket leverbaar. Imscher is vooral bekend van de Opels maar met een Fransman kunnen ze blijkbaar ook overweg. W00t!

Eigenaren kunnen hun SUV voorzien van een aantal extra’s. Zo kan je kiezen voor de 19 inch Aero Star Design velgen. Verder is er een in de carrosseriekleur gespoten dakspoiler en natuurlijk ontbreken ook de chromen uitlaatpijpjes niet. Om het helemaal af te maken zit er ook een nieuwe voorspoiler in het pakket. Volgens Peugeot kost dit alles als je alle onderdelen loskoopt 3700 euro. Als je het hele pakket echter in één keer koopt, hoef je maar 750 euro af te tikken. Dat is toch aardig van die Fransen.

Buiten dit sportpakket kan je ook nog chromen portiergrepen, chromen spiegelkappen, chromen side bars en een andere grill voor je 4007 bestellen. Allemaal leuk en aardig maar Peugeot moet mij nog steeds een keer komen uitleggen waarom je in überhaupt een 4007 zou kopen.

Peugeot 4007 door Irmscher24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Johan de Dooper
-Edit: nutteloze bijdrage-
Wow johan wat ben je toch goed……

Die voorkant is aan de 1e kant over de top, maar aan de andere kant heeft het wel iets machtigs.
En oh ja die achterkant. Dat kan echt niet meer. Peugeot moet gewoon haar eigen achterkant erop zetten, anders blijft het teveel lijken op de grote broer van Mitsubishi.
‘Peugeot 4007 met Frans lelijkheidspakket’
Het is en blijft een gedrocht van een auto. Vreselijk op de plaatjes, maar in het echt issie nog lelijker.
zouden ze ook komen met een pakket voor de 607(laatste opgefrist model) ???
ik hoop van wel !!!
Moet altijd een beetje denken aan de clowneske versie van deze …..Ik vind het helemaal nix en met dit pakketje wordt het er niet echt beter op.
Nu nog een hybride versie en de kindertjes veranderen in plakjes kaas..
Goh… waarom zou je een “uber lelijk sport pakket uit brengen voor een auto die uit zichzelf het daglicht al niet kan verdragen.

Zoals overigens 95% van de huidige generatie Peukots.
Prachtig aparaat met meer stijl dan een Tiguan, Antara of wat er ook maar te halen valt in dat segment.

Ik had hier niet anders verwacht dan de bovenstaande reacties… Thank GOD dat smaken verschillen! ;-)

Peugeot is lekker op hun eigen manier aan het ontwerpen en ze tonen veel meer lef dan enig ander merk op dit moment.. Hate it or love it. I’m loving it, en guess what… 100.000-en met mij ook!

Peugeot 207, verkoopkanon van 2007 en 2008.
Peugoet 307, verkoopkanon van 2002 t/m 2006.
Peugeot 308, 2 maanden na introductie al 100.000 exemplaren uit de fabriek gerold!! verkoopkanon in spe.
ik dacht dat ie niet lelijker kon, het tegendeel is hierbij bewezen..
het pakket ziet er netjes uit, maar doe mij maar een antara irmscher
Mooie muilkorf! Nee ik vindt dit één van de fantasieooste auto’s die er is, al helemaal omdat hij nog 2 tweelingbroers van andere merken heeft die alleen qua voorbumper verschillen. Gewoon een ander bumpertje erop met badge en: “kijk, wij hebben ook een SUV” wat nog geen eens een volwaardige SUV blijkt te zijn.
Mn avondeten, wat doe je :(
Tis maar wat je mooi vindt ;) Ik vind er niks aan. Ze doen er niet eens wat motorisch aan, dus de ongetwijfeld spectaculaire prestaties van de standaard 4007 SE zullen er niet beter van worden met extra spoilers en fratsen.
Kheb serieus nog nooit gehoord van die auto o.O
@ Greg

you are totally right!

deze opgefrunikte 4007 ziet er niet slecht uit, en inderdaad peugeot maakt gewaagde modellen maar als ik er een zou kopen weet dat ik uiteindelijk altijd tevreden zal zijn over het uiterlijk.

omdat de rest (vooral duitse auto’s) saai zijn qua uiterlijk
Ik heb hem eindelijk in het echt eens goed kunnen bekijken, en ik vond het best meevallen, na wat er op de foto’s te zien is. Met dit pakketje wordt het dan nog weer wat beter. :D Grote velgen horen hier wel onder. Staat goed. In tegenstelling tot al die Outlanders die ik zie rijden met 16″ (?) velgjes. Bah.
@ Greg

Je vergeet de 206 nog, dat was gewoon HET verkoopskanon van Peugeot !!
De 207 is een waardige opvolger.

Ontopic

Ik vind het mooi gedaan. Het ziet er machtig uit, maar het is subtiel gebleven. Ik vind ook wel dat Peugeot een eigen achterkant mocht maken, maar ik vind deze originele achterkant van de Mitsubishi Outlander toch ook niet mis hoor. Zet deze 4007 maar mooi voor mijn deur !!

Offtopic

Proficiat aan Peugeot voor het winnen van de 1000km van Spa, was zelf daar en ze hebben Audi mooi verslagen, met gevolg een BIG smile op mijn gezicht. Nóg meer fier naar huis rijden in mijn Peugeot. Pasop dit is géén steek naar Audi hé, als Audi gewonnen had, had ik hen ook gefeliciteerd, ze hebben het Peugeot toch redelijk moeilijk gemaakt.
Het bericht niet helemaal gelezen tot het einde. ;-p

@ Chefke

Maar waarom zou je een 4007 kopen ???
Antwoord is simpel : Je wilt een SUV, maar je wilt waar voor je geld. Dus je wilt niet straatarm zijn nadat je je auto gekocht hebt (Duitse merken) en je wilt een SUV met toch wat terreincapaciteiten (Mitsubishi). Deze heeft het gewoon alles, de 4*4 technologie hebben ze van de beste die er zijn, DE Dakar winnaar Mitsubishi, de styling is van Peugeot (vooraan toch alleszinds) en de motoren zijn ook van Peugeot (héél goede diesels). En natuurlijk Frans comfort wat toch ook niet slecht is. (begin nu weer niet te zeiken dat een Duitser beter zit blabla, want daar betaal je gewoon pakken meer geld voor).
Oh ja. En voor een kleine meerprijs, kun je de garantie opschroeven naar 5 jaar of 180.000km. Heb ik ook gedaan met mijne 607.

Zo…. reden genoeg ??
@Greg:

Ben je nou serieus? Een 4007 en stijl???? Peugeot met hun eigen manier van ontwerpen??
Dit is gewoon een Outlander met een andere neus… Noem jij dat geheel samengevat, stijl? Afgrijselijk gedrocht is het. Dan vind ik de Citroen vele maler beter gelukt waar ik ook al niet echt van gecharmeerd ben. Een X5…. Zo hoort een suv te zijn

En dan het argument dat Duits vele malen duurder is? Ja in aanschaf wel… maar nooit kraakjes, storingen waar de 407 ook erg veel last van heeft,… en na een paar jaar ga ik na mijn inruil met een vrolijk gezicht weer naar buiten…

En ja….dan ben ik inderdaad blij dat smaken verschillen.
@Bisazza

Ik heb gezegd:

“Prachtig aparaat met meer stijl dan een Tiguan, Antara of wat er ook maar te halen valt in dat segment”

En ik sta vierkant achter mijn woorden. Ja het is een Outlander met een Peugeot neus. So what? Een Tiguan is een mix van EOS en Passat en het dashboard is schandalig geheel gekopieerd van de Golf Plus.

En Yes, Peugeot heeft een eigen manier van styling ja. Zet een 206,207,307,308 en 407 naast elkaar en dan zal je wellicht zien wat ik bedoel.

De koplampen zijn spitsvormig en langwerpig, de achterlampen (m.u.v. 407) lopen in een driehoek schuin aan de zijkant door naar voren. De grille onder de motorkap heeft de vorm van een grijns lach.

Trust me, ik heb 6 jaren lang in een VW Golf gereden…. Ik was na de aanschaf zo vaak bij de garage met problemen, dat you dont wanna know. Duitse degelijkheid… Ik zou nog eerder weer in Sinterklaas gaan geloven dan in de Duitse degelijkheid..

Inruilen met een vrolijk gezicht??? Ja, bij Peugeot ja! ;-)
@ Greg:
‘Peugeot is op hun eigen manier aan het ontwerpen’
Mee eens, maar met deze auto dus absoluut niet!
Dit is gewoon een grote muil plakken op een Mits…
En dat dat gewoon niet zo goed werkt, tja das dan niet vreemd.

Je ziet dat ‘gemakkelijk scoren’ tegenwoordig werkt. Audi plakt overal een Heras Hekwerk op: het verkoopt, Peugeot zaagt overal een groot gat in de voorbumper: het verkoopt.

Vindt ik toch wel een opvallend verschijnsel de laatste tijd!
@Svenska Aeroplan AB

Klopt… Dit is een geadopteerde auto. In die zin heb je gelijk.

Maargoed Mitsubishi heeft volgensmij weinig te maken gehad met de styling van de grille en diverse andere aspecten van de 4007. Peugeot heeft de Outlander technisch met rust gelaten, maar heeft e.a.a. aan het uiterlijk aangepast. Daarmee heeft de 4007 duidelijk een Peugeot handtekening gekregen, in lijn met de andere modellen van het merk Peugeot.

Klopt, ik vind dat designers echt meer effort moeten gaan steken in het uniek maken van modellen binnen 1 merk. Schandalig om bijv. te zien hoe Seat de Ibiza, Leon, Altea, en Toledo gewoon praktisch hetzelfde heeft ontworpen van voren…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).