Wald bodykit voor de Toyota Prius

Auteur: , 47 Reacties

Opnieuw bereikt ons het bericht dat Wald International zich heeft ingelaten met een milieuridder van de 21e eeuw: de Toyota Prius. Gelukkig doen ze deze keer een beetje normaal en is de bodykit redelijk bescheiden gebleven. Dit is daarvan de eerste foto.

Wald International is nog niet helemaal klaar met alle persmeuk van haar nieuwste project, dus sturen ze alvast één foto de interwebs op, als een soort teaser. (Wie hierdoor geteaset wordt mag zich melden in de reacties.) Het bumper- en sideskirtsetje gaat ‘Executive Line’ heten. Daarnaast bieden ze een verlaginssetje aan. Wie zijn of haar Prius helemaal áf wilt maken: bestel danook meteen de best wel strakke lichtmetaaltjes die Wald beschikbaar stelt, als je toch bezig bent.

We weten nog niet wanneer de Japanse hybride-knutselaar dit setje in de verkoop gooit. De foto staat HIER in iets groter formaat. Wald doet trouwens ook graag iets met je grote luxe sedan, voorbeelden daarvan vind je in dit topic. (via Carscoop)47 reacties

wow hij wordt zowaar bijna mooi
´Oh, I just love the Prius!´ (Jezza liegend tegen Cameron Diaz)….
Euh, nee!
nou nou die is toch best wel heel vetjes.
Als er dan toch iets positiefs moet gezegd worden, het is een mooie kleur
als je dit niet mooi vind is er iets mis met je..
@wotevajjjj: meningen verschillen :)

OT : de auto ziet er zo iig beter uit als de standaard versie maar het blijft een prius :(
Begint eindelijk ergens op te lijken haha. Maar die luchtgeleiders? langs de zijramen hoeft van mij niet.. rest is best oke.
@mika is dat niet de zonnewering?
En nu nog in het oranje… Of mat parelmoer wit met gouden velgen…
@toyotaprius: Je doet je naam eer aan qua smaak…
@Sciurida: Smaak heb ik wel, kijk maar:

http://kletskop.web-log.nl/kletskop/images/837_groot_1.jpg

Ik ben fan van Frans Bauer, ik dart elke vrijdag avond en vis aan ´t Amsterdams Rijnkanaal, door de weeks. En ik rook Van Nelle, zware shag. Niks mis met mijn smaak!
@toyotaprius: +1 voor je woninginrichting.
Hey, dat ziet er niet eens slecht uit! Áls je dan een prius gaat rijden, maak hem dan ten minste uniek!
@Mika en rsx

Dat is bedoeld om (meeste) wind en regen buiten te houden als je ramen op een kiertje staan. Vraag me niet waarom, maar iedereen in Japan heeft dat op z’n auto zo’n beetje.

Vind die Prius zo wel heel geslaagd eigenlijk, beter als hun vorige creatie ervan.
@ wotevajjjj

Smaken verschillen dude…maar bij deze is er iets mis met me!!
Lol @ toyotaprius! You go Fransie!
hij word er wel mooier op!!!
Prius blijft een schijtbak, hypocrieten die 14% bijtelling betalen en je dan toch met 160 inhalen op de snelweg; en dan dus nog maar 1 op 10 rijden.

bah
@Style:

Je doet je naam eer aan want als jij ingehaald wordt door ’n prius dan zegt dat iets over jouw rijstijl ;)
@speedlimit: Niet als ze 160 rijden. Maar wat zegt jouw naam over jou? Rijd jij netjes 120 (dan word je ingehaald door Prii) of juist niet? :twisted:
@Citrofiel: idd, want ik rij 123!
@toyotaprius: Lekker binnen de boetemarge. ;)
@Citrofiel: tja soms rij ik 131, maar dan alleen als ik op de wilde toer ga! ;)
@toyotaprius: Toe maar! Waaghals… :o
@Citrofiel: Niet door vertellen, he… ;)
@Style: +1
dan nog zou ik hem NIET kopen
Pff, hij kon er moeilijk lelijker van worden, maar ze hebben wel hun best gedaan. Vooral die 80er jaren strips boven de ramen zijn echte klasse, geven het een fijne 1e generatie Corolla uitstraling.
Ben waarschijnlijk een vd weinigen hier, maar ik vind de Prius (weliswaar huidig model) echt wel een mooie auto. Supermooie nice, strakke zijlijn en goed vormgegeven achterkant. De hele auto straalt wel een eigen smoelwerk uit. Ik vind het een toppertje. Vraag ik me alleen af waarom tuners motortechnisch niets doen. Is dit misschien omdat zij met hybride motoren gewoon nog niets gewend zijn? Kennis lijkt mij geen probleem…?
@TimothyS: wtf waarom zou je een Prius willen tunen..
@iedereen: Of je het nou leuk vindt of niet, de Prius is dé klassieker van morgen.
Al draagt een aap een goude ring…
alsof een Golf of een Focus zo schitterend mooi zijn…
@Ganryu: touche!
Dat de prius nog steeds een onding is wil niet zeggen dat ie er zo niet best leuk uit ziet :)
@Jah
Niet zozeer dat ik het zou willen maar het valt me op dat ze alleen het uiterlijk tunen; lijkt mij toch een technische uitdaging om een saaie Prius misschien wat meer pit te geven?

btw nice moet neus zijn :)
gedwongenleaser
Mooie auto, ben geen prius fan maar deze ziet er toch wel gelikt uit. Ik denk eerlijk gezegd ook dat wanneer er een dikke V8 in had gelegen de meningen hier gemiddeld genomen positiever waren geweest ;). M.A.W. ram er voor de gein eens een dikke V8 in, dan heb je toch een echte wolf in schaapskleren :).
Wat een zielig gezeik weer. Zo een Prius ziet er beter uit dan 75% van de standaard wagens in NL. Nog geen 15% neemt de moeite om een auto te verlagen en er mooie wielen onder te zetten. Oogt toch wat netter. Daarnaast rijdt zo een Prius heel relaxed, net als Civic Hybrids. Automaat en gaan. BTW Style ik heb eens volgas een Prius leeg gereden… 1:14. Zelfde met een Civic 1:13,8. Mijn Passat VR6 deed dat in 1:4,3, mijn Octavia RS in 1:3,6, mijn 2.5TDI 111kW T4 in 1:7 dus waar heb je het over jongen…
Hybride is gewoon lelijk rijden wat je er ook mee doet. Totaal geen rijplezier zo’n ding,maar wel echt voor de nederlander gemaakt…groen en goedkoop. Als zo een hybride voor mij rijdt begin ik me er spontaan aan te ergeren.
mercedes-benz
leuke stofzuiger bodykit
Ik vind hem prachtig! Er zijn zoveel tuner boys die hun Citroen Saxo’tjes helemaal uitbouwen.. Niet dat ze er sneller door gaan, maar gewoon voor de looks!
Idem bij deze dus! Zeker en vast geslaagd.
@ Sneak
Maw een Porsche 918 Spyder die wellicht gemaakt wordt of die ferrari 599 met kers gaat bij jou niet in de smaak vallen? Of de lexus gs450h? genoeg andere opties van wagens die wellicht je dus gewoon wel mooi vindt maar met een H erachter in eens niet meer?
Superrrrrrrr mooi
Wald lijkt de weg een beetje kwijt te zijn… zelfs in het thuisland verpatsen ze amper nog grut maar om dan dit soort moves te gaan doen… bah…
Ik kan er niets aan doen, maar ik vind deze wel nog iets hebben… Ik vind het geen beauty, maar ie is nu ook niet aartslelijk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).