Video: zo gaan ze in de UK met ouderen om

Auteur: , 71 Reacties

Ouderen in het verkeer, een hopeloze bron van ergernis. Ze rijden niet door, staan stil op onoverzichtelijke punten en remmen voor álles af. Gek wordt je er van. Klinkt als een klus voor de politie.

Gewoon los gaan op die ouwe! Dat doen de Britse Bromsnorren dan ook met de volste overtuiging. Na een wilde achtervolging wordt de man van 70 gewelddadig uit zijn Range Rover getrokken, zal ‘em leren.

Mr. Whatley was in eerste instantie aangehouden voor het rijden zonder een gordel. Na een gesprek met de agenten en het accepteren van een boete dacht hij zijn weg weer te kunnen vervolgen. Met een kleine tijdsdruk, want Mr. Whatyley had zijn hartmedicijnen nodig. Toch hield hij zich net aan de snelheidslimiet. De achterop rijdende politie auto? Die wilde de beste man natuurlijk escorteren naar zijn huis. Zo dacht hij.

Dan begint de oude man te twijfelen. Voor de zekerheid stopt hij, wanneer er een agent uit de auto springt en wild op het raam begint te hameren. Volgens de agent heeft Whatley een collega aangereden bij de vorige staandehouding en leek hij te weigeren te stoppen. Meneer agent is in ieder geval weer van zijn opgekropte agressie af. All in a day’s work. (bron: telegraph.co.uk)71 reacties

Zonde van die RR.
zo zonde voor die oo zo mooien Range Rover
JEZUS! wat een idioten zeg, hebben zeker al 2 jaar niks meer meegamaakt…
dan maar ff boos worden op een oude man…
laat ze toch eens echte boefjes gaan vangen
Sorry hoor, ik ben zeker wel van een harde aanpak maar vind dit toch ‘lichtelijk’ overdreven.
haha ik vind het wel grappieg:P
Die man had gewoon hetzelfde moeten zeggen als die Marokkaan bij wegmisbruikers : “Weet je wel wie ik ben”
dat hielp hier in NL wel.
oja het zijn landveraders!
De bejaarde die vanochtend met 60KM/u de snelweg opreed had ik ook wel even zo willen aanpakken…
@zdev: In wat voor auto zat hij? In een Scenic uit 2004? dan had hij een excuus.. ;)
@toyotaprius: Hahaha :P
@zdev:
dat noemt men “zo dom als een politie agent” ..
da,s trouwens een universeel gezegde ..
Joh, hij moet wel erg vaak meppen op het raam kapot te krijgen. Na welgeteld 13!! slagen zie ik glas vliegen!
Had hij niet beter de chauffeur op leeftijd vriendelijk kunnen verzoeken uit te stappen?

Wat een mafkezen…
da,s toch mooi ..
je bent 70 ..
geen reet meer te doen ..
hoop centjes gespaart ..
en je hebt ineens weer een doel ..

3 ambtenaren zo intens tarten tot ze zichzelf van het leven beroven ..
Zit er een grap in E3RAS ?
Weer een reden om oude mensen van de weg te weren. Neem een chauffeur ofzo.
typisch gedrag..
wat doet die idioot nu op die motorkap? da’s wel de veiligste plek om te gaan staan moest het een echte crimineel zijn (zoals ze hem behandelen). als die flikken zo achterlijk zijn, is er waarschijnlijk één onder die RR gelopen toen die man vertok. denk dat je een voet onder je achterwiel niet voelt bij een dikke vogue
@captain: Het klinkt misschien vreemd, maar je voelt zelfs het kleinste steentje onder je band doorgaan in zo’n vogue.:) Spreekt de man uit ervaring die gewerkt heeft bij Land Rover & Jaguar.

OT: Wat een mafketels, idd, idd ik erger me ook aan (sommige) Oudere mensen, maar dit is toch ook niet echt normaal.
Ouderen op de weg, het hoort soms toch eens nagekeken te worden. Bijvoorbeeld die oude taart die vorige week besloot dat het een goed idee was om voor de helft op het andere baanvak te gaan rijden. Dat daar andere mensen reden, met name ik, ach, dat doet er toch niet toe?
Wat een helden. En dan te weten dat er in Brussel wijken zijn waar de Politie niet meer durft rond te rijden. Schrik dat ze beschoten worden. Maar een oudere man uit zijn wagen slagen, oh ja! Daar zijn ze wel voor te vinden.
Ik snap die achtervolgingen van Britten en Amerikanen niet. Ze hadden er heus wel ergens voorbij kunnen steken en hem tot stoppen dwingen, de snelheid lag zeker niet te hoog.
En hoe moeilijk is het om aan die deurhendel te trekken? Ik zie het die agent niet eens proberen, hij wil gewoon heel graag een keertje een raampje kapot hebben geslagen. :roll:
Zonde van die RR! De agent lijkt me een behoorlijke SUV hater, want wat is er mis met de deur normaal openen? Conclusie van dit alles, oude mensen van de weg, de politie boeven laten vangen;)
@Eric: ik deel je mening. Misverstand of niet, als het oudje niet eens meer dan toegelaten reed, kan je je wel al inbeelden dat hij niet echt aan het vluchten is. Deze agenten zagen gewoon eens de kans om de held uit hangen en ze konden er niets beter op vinden dan de RR ook nog eens toe te takelen. Deze oude man komt er met de schrik en de kosten vanaf, maar had evengoed iets aan zijn hart kunnen krijgen. Ik hoop dat de agenten fier zijn over hun daden, zodanig dat hun testosterongehalte weer wat opgeladen is voor wanneer ze met echte criminelen te maken hebben…
Wat een stelletje imbecielen :S hoe kan je een oude vent nou zo behandelen, en dan vernielen ze ook nog eens zijn auto.
Zou iemand eens moeten doen met de prive auto’s van deze helden, kijken hoe ze dat vinden >_<
De auto zal aan de binnenzijde vergrendelt zijn geweest…maar hoeveel hekel ik ook heb aan bejaarden op de autoweg(en), nooit een grotere hekel dan aan die kutagentjes die met een minimaal IQ de meeste verantwoordelijkheden verkloten; op zich logisch gedrag van gepeste ex-pubertjes die nu een pakkie mogen dragen..ik kots van die lui.
En waarom zou de man zijn deur niet opendoen? Misschien omdat hij zich wegtrok omdat er 3 hysterische wezens op zijn auto zitten te bonken.
Ergst van all, het is een vette supercharged
vind je het gek dat mensen dan soms even je collega aanrijden?
Wat een stelletje apen zeg, vooral degene die op de motorkap aan het huppelen is.
Precies wat ik ook dacht, het lijken wel een stel apen die op hun prooi staan te springen.
Ik hoop dat er geen duidelijke reden was voor de agressie van de agenten en dat ze zelf buiten geflikkerd worden.
Hier in NL zijn ze veel te laag opgeleid om doortastend op te treden.
Ze zijn nog net slim genoeg om met een laser langs de kant van de snelweg te staan pissen.
Gezondverstand
Te hopen dat die gasten op staande voet ontslagen zijn en dat de RR bestuurder ze een flink proces met schadeclaim heeft bezorgd.
Wat een stelletje.
Als taakstraf een jaartje naar NL om hier petje-scooteraars op te voeden lijkt me ook wel goed :D
je moet het hele verhaal op film gezien hebben om een goede mening te geven. als de man bewust een agent heeft aangereden snap ik wel die aggressie. de beelden komen nu wel heel grof over wat die agenten doen. wat te denken van die andere auto die stopt. bizar, maar deze praktijken zien we toch ook vaak op tv. de amerikaanse politie past ook vaak grof geweld toe. hier in nederland kunnen mag de politie soms ook wel wat harder optreden. zeker als bij een staandehouding de huid vol wordt gescholden staan ze vaak als makke schapen te kijken en laten ze het maar gewoon gebeurem. zie de wel bekende beelden van wegmisbrukkers waarbij een allochtoon in een mercedes wordt aangehouden. die echt helemaal door het lint gaat en de klpd staat dan gewoon stom te kijken en laten het maar gebeuren. zo’n kerel moet je dan ook hard aanpakken. dat was ook gewoon belachelijk
Ik tel tot 10, 10!!! Hmmm misschien een cursus woede beheersen voor die agent? Ik snap zijn frustratie over zijn collega, maar moeten burgers zich hierdoor nou veilig voelen op straat??
Als ze nou eerst het achterraam hadden ingeslagen en de rollator eruit hadden gehaald was het stukken sneller gegaan denk ik
Opa kreeg achteraf ook nog een paar bekeuringen…Voor onder andere getinte ramen..
wat een DIKKE idioten!
Wel wel, idioten.
Ik rij zelf met een RRvogue en het grappigste is, die heeft zelf geen automatische sloten als je vertrekt met je auto. Ik ga er van uit dat er een goeie kans in zit dat die auto simpelweg open was en ze de deur konden open trekken.
Wat een haat :s
En gevoelig is ie wel, ik heb 255 liggen en die zijn wel gevoelig hoor, zelf met 2,6tonner over een blikje rijden voel je :p
@ people,

dat ruitje inslaan doen ze niet om naar binnen te komen, maar om de inzittenden af te leiden/intimideren. op het moment dat er een mafkees loesoe staat te gaan op je zijruit, ben je even met wat anders bezig dan weg rijden. en dat is precies de bedoeling. shock and awe, en daarnaast hebben veel auto’s tegenwoordig automatische vergrendelingssystemen. Dus dat ruitje wordt niet ingeslagen omdat de agenten mongolen zijn, maar om de bestuurder van te overdonderen en af te leiden. standaard procedure bij (vlucht)gevaarlijke aanhoudingen. en een agent overrijden is waarschijnlijk voldoende om een dergelijke stempeltje te krijgen.
Nietzsche zei eens:

Wie met monsters vecht, moet er zich voor hoeden zelf geen monster te worden.

Laat ik het daar maar bij houden.
@Bakkerst

Morgen. Zijn er vandaag weer vroeg bij.
Dus je vind het normaal dat die agent zo tekeer gaat tegenover die Wagen. En dat het de beste oplossing was om deze ouwe man rustig en vriendelijk vragen om zijn autotje even uit te komen. Hoop niet dat mijn ouders hier zo behandeld worden. Waardeloos wat die Landverraders allemaal niet uitspoken en mee wegkomen.
Als die opa idd een agent heeft aangereden is het terecht.
Zo niet, dan zijn die agenten maar trieste ventjes.
Zo lang we niet weten of de beste man inderdaad een agent van de sokken gereden heeft is het makkelijk praten. Maar de schijn hebben die agentjes wel behoorlijk tegen, wat een idioten… only in… euhm… the UK :D
mijn eerste reactie als iemand als en mongool op mijn autootje zou beginnen hakken: rechtervoet naar beneden en wel helemaal. Met zo’n RR is er best een weg te banen.
hoe kunnen die flikken dat inshatten dat hij goede bedoellingen heeft ?

als ze je tegen houden en je doet je ruit niet open en deur op slot ja dan kunnen ze niet anders dan inslaan
Dat rammen op die zijruit zag er meer uit als een spastische aanval. Die gast had zichzelf echt niet onder controle. Can you say suspension!
Ik ga mij hier niet overuitspreken.

Maar als je pas na 15 minuten een politieauto achter je opmerkt, is eht misschien toch als stilletjes tijd (10 jaar geleden om precies te zijn) om je rijbewijs neer te leggen en was te wandelen. Het is maar een kwestie van tijd tot zo een debiel een kind doodrijdt en zegt dat hij dacht dat het maar een duif was.

Niet dat ik de actie van de politie goedkeur.

Maar toch, er zouden tests mogen komen voor oudere mensen in het verkeer, om te zien of ze nog capabel zijn. Ik zou er niets op tegen hebben.

Maarja het is een grote kiesgroep, wie gaat er iets aan durven doen.
Ik vind het wel opmerkelijk dat ze van dit voorval beelden hebben, maar ene bewijs dat de oude man over een collega is gereden zie ik niet op camera ? Vreemd toch. Zou de agenten meteen in hun gelijk stellen, of is dat bewijs er niet omdat de agentjes gewoon zin hadden ruitje tik te doen ? Ik ga maar weer even wat NWA opzetten.
Verkeersagenten zijn inmiddels geschorst.
@Bob: Terecht, die dachten zeker ook een keer de Engelse “Cops” te kunnen behalen met deze actie…
Die ruit inslaan was zeker nodig, ook op die motorkap kruipen.. Zielige politieagenten
Hier gaat mijn bloed van koken…ik zeg: boete intrekken en deze juten de geleden schade van hun eigen salaris laten betalen + excuses met een boeketje bloemen. Wat een teringlijers.
Wel, die agent in die gele jekker mogen ze ter plaatse 10 keer fusilleren. Dat zal hem leren om niet langer zo stoer uit te halen! Of toch tenminste een enorme schadeclaim opstellen.
Double payback: politieruiten inslaan en agenten hard aanpakken door wat botten te breken. Dat is blijkbaar de enige manier om die maniakken onder de duim te houden.
Geen sociaal leven, geen vrienden maar wel ambitie?

Ga lekker werken bij de politie..

OT: Een fikse kopstoot zou voldaan voor die klerelijer in dat gele vest. Dat had die kwast bij mij niet hoeven te proberen in ieder geval.

De meneer in de Range Rover zou er goed aan doen om een hele fikse schadeclaim in te dienen.

(Een oude man van 70.. die kutcop zal zich erg stoer voelen na afloop)
Belachelijk, zoiets doe je niet bij een oudere, zelfs niet bij een knul van 20.. Eerst netjes vragen, zoniet onvriendelijk vragen, dan nog niet, kwaad worden en eruit sleuren.. Dat lijkt mij de normale manier.
Zonder de al dan niet verzonnen uitleg van Alwood te lezen toch een bijzonder vreemd filmpje. Er wordt ongeveeer 45 km/u gereden met zwaailichten en sirene op een behoorlijke afstand van de “dader”. Het lijkt me niet evident dat hij zo maar onmiddelijk stopt. Ikzelf zou ook niet de indruk krijgen dat ik moet stoppen. Als de agenten dan zo reageren zijn ze behoorlijk fout bezig. Uiteraard kennen we alles details niet. Ook oude mannetjes zijn soms moordenaars.
Terecht dat de agenten geschorst zijn!
het ergste van al vind ik gwn die range rover late we die ouwe pee es aan kant de kant ligge ma waaaaaatrom in godsnaam doe je dit aan aan die mooie supercharged range dat is gwn de toppunt van jaloezieee je kunt gwn zegge van meneerke dikkenek wilt u aub afstappen van uw wagen ben er 100procent zeker van dat em de auto zal verlagen de deurvergendeling zou openen zin sigaar eventjes uitdoen en afstappen en alles was oke dan maarnee wat doen we de ruit neerslaan op de auto klimmen dat noem ik nouw communicatie
@CEY: zo knulletje .. probeer jij te communiceren ..
@lincoln: ze kunne alemaal de pot op mij intereseert aleen maar die range rover “meneerke”
Misschien wat overdreven inderdaad, en waarom staat die ene agent op de motorkap? Maar misschien werd het eens tijd dat de Nederlandse politie zo te werk gaat. Dat laffe gedrag van die lui hier lijkt toch ook nergens op.
Waarom pakken deze Engelse tokkies een bejaarde? Omdat ze jongeren niet te pakken krijgen.

http://www.youtube.com/watch?v=D7HTdPs3ewQ

PS. wanneer deze man er inderdaad niet voor terugdeinst iemand overhoop te rijden, is op de motorkap springen wel heel dom (en totaal zinloos).
Wat een kutagenten.Laten ze lekker boeven gaan vangen.Belachelijke actie. stelletjre landveraders.
@mb man:
Als ik dit zie krijg ik de kriebels. Die flikken denken echt dat ze “the king of the road” zijn hé?! Alsof er geen betere manier bestond om dit aan te pakken. De eerste flik die agressief doet tegen mij sleep ik vet voor de rechter!


AUTOBLOG TEAM: Voor de zoveelste keer is de knop “PLAATS REACTIE” nergens te bespeuren…
dat heb je altijd met die engelsmannen he typisch .
@topless

HAHAH wat een kutagenten ze kunnen met een subaru geen mx-5 in een offroad terrein pakken.
heb me doodgelache
Wat een softe aanpak van een bejaarde zombie.
Voor alle bejaarden zero tolerance hanteren vooral in Nederland.
ik kan me er bij voorstellen dat het een ergenis is tot jewelste , maar zo tekeer gaan op ouder , gaat wat te ver

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).