Video: aap sloopt politieauto

Auteur: , 16 Reacties

Niet alleen onder mensen heeft de politie te maken met een steeds groter gebrek aan respect, ook de dierenwereld geeft er keer op keer blijk van volledig lak aan onze geuniformeerde vrienden te hebben. Een bekend voorbeeld uit het verleden was Fikkie, die de bumper van een cop car rauw lust, en ook wolven houden niet van politie. Maar ook mensapen kunnen er wat van, zo laat de volgende video zien.

In de US of A kwamen agenten af op een melding van een loslopende Chimpansee van een kilootje of 135, geen kleine jongen dus. De agenten namen poolshoogte, maar toen de aap ze in het vizier kreeg ging hij helemaal loesoe en richtte daarbij de nodige schade aan.

Volgens getuigen was de aap een echte bad-ass en een notoire politiehater, en bovendien lid van een rapgroep met de naam Apes With Attitude (AWA). In de video wordt melding gemaakt dat hij de agenten ook nog de vinger gaf. Of er daarbij nog een “F*ck the police” te horen was is niet bekend. Police brutality, maar dan omgekeerd (daar hoor je Marianne Thieme dus nooit over). FILMPJE!16 reacties

LOL
M’n geluid staat uit en ik heb oordoppen in, maar ik had zo’n gevoel dat de geïnterviewde zei “En dus toen liep ik in volle vaart op die politieauto af, sprong op de motorkap en gaf een dikke beuk tegen de voorruit”.
Haha Donkey Kong FTW!!
“Did a Donkey Kong smash”

HAHAHA!!!
@Exotic: haha die soulja boy is echt geweldig :P
je krijgt wat je verdient.
maar toen de aap ze in het vizier kreeg ging hij helemaal loesoe…

Kun je niet gewoon normaal Nederlands gebruiken.
Niet iedereen weet wat loesoe is.
“This was homevideo shot by neighbor Michael Abraham. He was hiding on his roof for most of the monkey ordeal…”

De buurman verstopt zich op het dak van het huis voor de aap.

Ff op je in laten werken. Verstopt zich op het dak van z’n huis….voor een aap….je weet wel….die beesten die overal op klimmen en van tak naar tak en van boom naar boom slingeren….voor zo’n beest verstopt de buurman zich op het dak van z’n huis…
@Rick-dos:
LOL feit, interview met de eigenaar: ” it is not a gorilla !!”
Volslagen idioten die een volwassen chimpansee als huisdier houden. Deze dieren zijn 2 a 3 keer zo sterk als een mens. Als ze kwaad worden, kauwen ze je hele gezicht aan puin. Dan zie je er zo uit:
http://behindblondiepark.com/wp-content/uploads/2009/11/original.jpg
Nogal wiedes dat de moeder helemaal over de rooie gaat.
@midasracer: AAAAAH!!!!! GAADVERDAMME!!!!, maar wie denkt nou dan ook dat zo’n lief klein aapje nooit groot wordt???

BTW dat is echt een enorme neus geworden.
@Roelio: Ja sorry, maar veel mensen hebben nog Daktari achtige programma’s op hun netvlies staan met het idee dat chimps lieve dieren zijn, maar beseffen niet hoe gevaarlijk ze zijn. In het wild hebben ze zelfs kannibalistische neigingen. De foto komt overigens van een interview met Oprah.
Fuck the police! Yeah! Go Sue! Mooi zo, nog van dat :D
I vind het maar een saai filmpje.
@DannyHoff:
vond ik ook .. geen dinosaurrus .. altijd saai ..
Die aap moest beter kijkEN! Twas een Ford!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).