Autoblog Uitzending Gemist: Top Gear S17E05

Auteur: , 41 Reacties

Wordt u, net als ondergetekende, ook behoorlijk Top Gear-moe? Sla dit topic dan over. Mocht dit niet het geval zijn en kan je maar geen genoeg krijgen van de autoshow-die-al-lang-geen-autoshow-meer-is, klik dan even verder voor de een-na-laatste aflevering van dit seizoen.

Bovenstaande is overigens een beetje overtrokken, want pakweg de helft van de show gaat nog wel over auto’s, de andere helft is steeds beroerder en overduidelijker gescript, quasi-grappig entertainment. Anyway, in de herhaling kan je onder andere kennis maken met een Jensen Interceptor S met Corvette-blok. Een auto die zo cool is, dat er zelfs een Jason Statham-karakter naar vernoemd is. Bovendien wordt op een heel geinige manier series van jaren geleden op de hak genomen.

Wat er nog meer aan bod komt? Jean Alesi zit aan Clarksons anus, onder andere. Kijk zelf maar.41 reacties

…its downloading…
@Megakix: try watching online here http://geeksisland.com/top-gear-s17e5/
@duke89: geek island is an island full of spam
Epic.. heb hem al 2 keer gezien. + gisteren dan.

Ik ben nog lang niet moe. Dat gebeurt toch niet als je de humor van die mannen als humor beschouwd. Jammer dat ze die lotus nog niet over het droge circuit hebben kunnen gooien.

mooiste zin van deze aflevering…

Is that, a remote controle, for that!? Yes it is!!
Gister nog ff dat fragment vande Tuf Tuf Club gezien met Frank, genial.
Ach, voor het/de auto nieuws/reviews kijk ik allang niet meer naar Top Gear. Zolang het programma mij nog laat lachen blijf ik het kijken.
Die 70ties act was echt te grappig heb me bescheurd. De Lotus was ook kicke jammer dat hij geen laptime heeft gedaan
TopGear moe? Ik word er alleen maar moe van dat ze zo weinig afleveringen maken, mag van mij echt iedere dag wel op de buis :)
@magetwan: vind ik ook!!
Top Gear is amusement, met beetje auto, ik vind het fijn wegkijken. Voor kritische review is het waardeloos. Zo zit er ook regelmatig iets mis in een review. Zoals de GTR vs Jaguar dragrace, 4wd vs rwd op een natte weg… tja…
dat stuk met de jensen was geniaal
Vond het gisteravond toch wel een beetje tegenvallen, te weinig inhoud naar mijn mening. Echter blijft het natuurlijk wel een amusement programma waarbij we wellicht niet te kritisch moeten zijn.
WAT? Top Gear moe? Ga snel je mond spoelen gek! Beste programma dat er is! Geen enkel ander programma kan het gevoel dat mensen bij auto’s krijgen zo goed verwoorden als Top Gear. Daarnaast zijn de beelden ronduit geweldig en is het entertainment niveau al helemaal van ongekend hoog niveau. Als ik dan naar een review van een auto kijk door Smoke, dan mag daar wel wat meer entertainment in! Maar gelukkig ieder zijn eigen mening, ik ga in ieder geval nu Top Gear NOG een keer kijken:D
@Cantago: Amen.
Echter vind ik Smoke wel een lekker koppie hebben…
Gorgel, spoel, voilà! Maar ik ben nog steeds niet van gedachten veranderd :) Schakelde gisteren in tijdens Bob Geldof en kreeg vervolgens een stuk voorgeschoteld waar een stel huizen gesloopt werden met grote machines. Erg leuk, maar het schiet zijn doel voorbij. Als je dit soort dingen wilt showen, maak dan een apart programma. Tenenkrommend ook hoe er ‘per ongeluk’ een waterleiding kapot wordt gereden, de gescriptheid ligt er zo dik bovenop. Misschien is mijn probleem dat ik de tv aan zet met de verwachting iets auto-gerelateerds te zien te krijgen, dat kan ook natuurlijk.

Ter verdediging van TG: zag vandaag pas de eerste helft van de show, dat zag er dan wel weer erg puik uit. Soms is het zeer autogerelateerd, de andere keer is het meer entertainment met een dun autosausje er overheen.
@sir_smokalot: Het is inderdaad wel heel erg gescript, maar dat weet je als je TG aan zet. Ik vind dat Cantago het goed verwoord, het gaan om het gevoel wat mensen bij auto’s krijgen, gemixt met wat Brits nationalisme en een vleugje humor.. ik vind het vermakelijk.
@sir_smokalot: “de andere helft is steeds beroerder en overduidelijker gescript, quasi-grappig entertainment”

Misschien een tip voor jullie saaie video’s.
Heel veel mensen vinden dat juist leuk, maar dat niveau kan ik misschien niet van jullie verwachten.
@amateur: ook jij zeikt te veel.. ze hebben hier op AB prima filmpjes.. ik ben wel benieuwd naar jouw rijtest video.. waneer ga je die uploaden ? kunnen we kijken hoe het echt moet.. toch ?
@dennisr: Ventje, ik vergelijk het met Topgear.
Ik ben geen regisseur en ik heb ook geen videocamers.
@amateur: vergelijken doormiddel van kleineren ? in vergelijking tot anderen hier ben jij een kut kind.. slechts een vergelijking..
@dennisr:
Internetcowboy.
@KamerOlifant: wat ben jij ?
Het was weer een geweldige aflevering! Hoe veel komen er nog dit seizoen? Ik dacht 1 maar ik weet het niet zeker.
@raoulkroes: correct er ligt er nog 1 op de stapel de laatste voor dit seisoen :( :( :(
Vind het programma wel iets minder geworden dan een paar jaar geleden. Het lijkt wel of ze alle echte leuke dingen al gedaan hebben. Is nog wel leuk, maar net iets minder. Maar kijk het nog met veel plezier, maar net iets minder.

Heb vanmorgen ook ff topgear us(a?) gekeken. Was ook wel grappig. Zeker omdat de presentatoren nu elkaar wat beter kennen. Was ook best vermakelijk. Maar (nog) niet zo goed als de orginele.
Ik zit met smart te wachten op de volgende episode van “The Interceptors”
Het zijn gewoon een stel kwajongens op middelbare leeftijd die met een bak geld van de Beeb kunnen doen wat iedere kwajongen met benzine in het bloed graag zou willen doen.
Ik kijk er elke keer nog graag naar. De andere autoprogramma’s zijn saai. Met uitzondering van deze http://www.topspeedtv.eu/TopspeedTV/Intro_NL.html waar ik in Brescia ook nog even door het beeld wandel…
LOL die klappen
hahaha geweldig dat stuk met de Interceptor! en dat huizen slopen was ook hilarisch! geweldig stukje entertainment. :mrgreen:
Jensen Interceptor top wagen!!
Die legeropslag, wat een boel tof spul staat daar zeg, gvd.
@flutterby , Je hebt idd gelijk dat TG meer als een auto-gerelateerd amusementsprogramma gezien moet worden…
Maar die Jag had ook écht niet van die GT-R gewonnen als het droog was hor. ;)
Van mij mogen ze iedere aflevering een challenge maken met tweedehands Okeysjons, die blijven Geniaal( muv de 316 cabrio challnge)
Waarom werkt die streetfire link bij mij nou weer niet? Of snap ik het (weer eens) niet… Moet toch gewoon spelen of moet ik eerst downloaden ofzo?
Dat filmpje dat gemaakt hebben was zot leuk! Kijktip voor vanavond: Canvas 22:10 F1 in jaren 60 70 met de vele dodelijke ongevallen
Top Gear is zowat het enige programma dat ik nog kijk op televisie… dit moe worden? Nooit, er is niet veel keuze.
Helaas weinig onderwerpen en daarom langdradig zoals de sloop derby. Leuk, maar na 10 minuten (of eerder) had ik het wel gezien. De Interceptor film intro was geweldig. Met name de silhouet shots zijn de moeite waard om nog eens terug te zien. Er zitten hilarische grapjes in (ik geloof dat Hammond een van de showdames omlegt met een karateklap). Ook deze staat beveiligd tegen wissen op de recorder! Alleen die druif van een Bob Geldof hadden ze van mij wel weg mogen laten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).