Abarth Supersport met rode laarzen

Auteur: , 16 Reacties

180 pk, matgrijze stickers, en paar lekkere laarsjes met daaraan een Abarth-babe. Eigenlijk lijkt hij best wel op een BMW 1 Performance Concept. Maar dan Italiaans.

Abarth staat altijd garant voor wat extra peper in de poeperd van je Fiat. Het merk met de schorpioen haalt uit de 1.4 Multiair-motor in deze Abarth Punto Supersport 180 pk en 270 Nm, goed voor een top van 216 km/u en een sprint naar de 100 in 7,5 seconden.

Daarnaast is Vinnie Vinyl los gegaan op motorkap en dak, en is de auto voorzien van veel plastic kappen (en zelfs een coole diffuser) in een contrasterende kleur. De uilaatpijpjes zijn een beetje mager, maar de zwarte velgen zijn dan weer wat minder cheap. Gelukkig zijn er ook nog de om nom nom Abarth-babes voor de broodnodige afleiding. Plaatjes klikken dus. Nu. Subiet.16 reacties

Ik kan niet anders dan toe geven dat ik altijd een beetje warm wordt van die fiat abarths.. (en de babes natuurlijk)
die laarzen … en er zit ook een babe aan! PFFF … maand ruzie heb ik er wel voor over ;-)
naar de auto dan maar … Vinnie Vinyl heeft zijn best gedaan en ziet er heel goed uit! Kleur samen met die grijs is echt toppie! Alleen de preformance had iets beter gekund, vind het nog net is te lief voor een Supersport!
ik reageer niet snel op punto’s maar amai wat een mooiken
Ben niet weg van de stickers maar wat een wagen zeg!
Nice! Autootje doet me dan weer niets.
Hello there!
Heerlijk zo’n Abarth. Minder praktisch dan een 1, maar ook meer fun per buck. De kleurstelling is enigszins over het heuveltje.
Weet je wat ik heb gekregen?
Rode laarsjes, voor de regen.
’t Is niet waar, zei de giraf,
Dikkertje, ik sta paf.
(Annie M.G. Schmidt)
ik vind het wel wat, en die auto ook wel, alleen plakplaatjes horen er niet op!
Deze ziet er toch wel erg lekker uit, zeker voor een fiat. Ben best benieuwd naar hoe dat ding rijd. Hebben op de zaak een standaard 1.2 modelletje waar vanaf fabriek alles compleet verkeerd staat afgesteld. Vooral de remmen, als je zit de fluiten en de lucht uit je mond gaat ook maar een klein beetje richting het rem pedaal dan sta je al stil. Levens gevaarlijk!
Hmm, ben niet echt overtuigd van de meerwaarde t.o.v. de “normale” eSSe-eSSe.
Het enige verschil wat ik zo zie, buiten de bestikkering om zijn deze sabelt kuipen:

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200905/sabelt-abarth-corse-_1600x0w.jpg
Leuke auto!
Maar toch liever 1 uitlaat aan beide kanten, dan 2 aan 1 kant…
@kakhead: Dat had de eerste Grande Punto Abarth ook al.. Ik vind het best kunnen, aangezien het ook weer geen supersportwagen is! Een beetje bescheidenheid mag ook wel met 150-180 pk…
@NielsGP: Maar toch vindt ik twee uitlaten aan iedere kant toch best goed staan op de GTI VI. Het zorgt ervoor dat de auto iets breder luikt en ik denk dat deze dat ook wel kan gebruiken, maar misschien kom ik daar na vrijdag op terug.
zonder stickers graag! super bakkie :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).