BMW 5- en 6 Serie ver-Balkaniseerd door Vilner

Auteur: , 18 Reacties

BMW heeft Individual, maar Vilner dacht: 'fok dat, dat kunnen wij beter'. En dus zetten ze naald en draad in de Beierse luxesloepen, met het volgende resultaat.

In de Duitstalige wereld wordt BMW nog wel eens gekscherend Balkan Motor Werke genoemd, dus wat betreft voelen deze E-segmenters zich in Bulgarije ongetwijfeld als een vis in het water.

Vilner heeft meermalen aangetoond waar het toe in staat is, en na de bruine periode, gekenmerkt door pareltjes als de Mini Cooper S, Land Rover Defender, en Audi S5, grijpen de bezige Bulgaarse baasjes weer terug naar hun eerdere witte werk, zoals in de M-Klasse. Heel puur, maar ook wat onpraktisch als er bovengemiddeld vaak het vuur op je wordt geopend.

Bimmer-neusjes

Ook in het exterieur wordt de witte trend doorgetrokken, matwit zelfs, met enkele zwarte accenten in spoiler en voorbumper. Terug in het interieur komen we lekker zachte Alcantara-elementen tegen, en voor het contrast rode accenten. Bij de F10 5 Serie komt dit ook in de gordels terug. Niet onaardig.

Helaas hebben de heren veredelaars even niet goed naar de interne codes gekeken, met als resultaat dat de F13 Coupé pardoes als F12 (da’s de cabrio, een veelgemaakte fout!) wordt gepresenteerd. Wel een beetje jammer, als je dat op de embleem in de auto zet, maar we houden het maar op een schoonheidsfoutje. Qua afwerking hebben de prima Bulgaarse naaisters uitstekend hun best gedaan.

Kan het jou bekoren? Een video van de Sechser vind je op autojunk.18 reacties

Ik vind het wel mooi gedaan!
De 5 is echt mooi gelukt die heeft geen tuner nodig
@rufctr01: Oh oké.
nice!!!
Nu nog een Bulgaarse babe er bij en je hebt een top combo
Heeeeeel mooi interieur, en dat voor een BMW. Maar eerlijk gezegd zijn die nieuwe BMW’s wel mooi vanbinnen.
Die 6 kan hem hebben!
Spoiler is lelijk. De rest vind ik eigenlijk best wel smaakvol..
Mooie BMW interieurs – af fabriek – komen van Alpina! Waarom zien we op de blogs Alpina alleen als net-geen-M. Terwijl het fraaie interieurs en geweldige kracht levert – alleen dan zonder schreeuwerig te zijn?
@mout: Waar? Welke blogs? Alpina is het geweldigste dat er bestaat!
@mout:
M-sport is de atleet
Hartge is de macho
Alpina is de gentleman

@Emile_Benz: Mooi gezegd. Maar dan toch een gentleman die voldoende aan lichaamsbeweging doet ;-)
Mooie interieurs
Tres chic !! Is dat overigens lekker, om op z’n bulgaars genaaid te worden ?
Interieur van de fünfer is echt een plaatje, alleen wel erg besmettelijk. Paar keer met je spijkerbroek in de wagen zitten en het is blauw ipv wit.
Ik vind het serieus mooi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).