Discutabele biobrandstoffen, Range Rover Hybrid en meeliften in een Porsche 918 Spyder #Groen7

Auteur: , 31 Reacties

Eindelijk wordt eens naar de totale milieu-impact van biobrandstoffen gekeken, en valt te concluderen dat ze meestal niet echt schoon zijn. Ondertussen lanceert Range Rover plannen voor een hybride en plakt Renault een setje ramen aan de Twizy. Om nog wat zout in de wonden van EV-haters te strooien hebben we dit verre van flauwe bericht en Mugen heeft een ontzettend leuk pakketje voor de CR-Z gemaakt. En ja, de opvolger van de Colt krijgt een driecilinder. Meerijden in een Porsche 918 Spyder kan HIERZO. Lees meer »31 reacties

App Please!!!!!!!!!!!!!!!
Vuil om zelfs de ‘lees meer’ button naar groen7 te linken. Jullie kennen je eigen publiek blijkbaar heel slecht om ze dit steeds door de strot te drukken…
@911GT2: Dus je wilt het niet lezen maar drukt toch op de lees meer knop. Het zal wel aan mij liggen…..
@E34M5Touring: Om in de reacties op te roepen tot groen7 boycot!
@911GT2: Ik ben al wat spandoeken aan het maken.
@911GT2: Dat je er tijd voor hebt. Ik snap al dat gezeik echt niet. Lees het dan gewoon niet. Je roept op tot een boycot van een site die je niet verplicht hem te lezen. Man man man……..
@E34M5Touring: principes…. Ik heb ze!
@911GT2: en wat voor principes.
Laat ze die site lekker promoten, dat doen ze toch ook met autojunk…
@911GT2: Nou nog weten wat het betekent.
@911GT2: Toegevoegd. Die gasten zitten dag in dag uit te werken om er een leuke site van te maken (niet alleen Groen7 maar ook Autoblog etc) en dan komt meneertje 911GT2 even cool doen. Oproepen tot een boycot…… Kan me dr echt kwaad om maken. Ik lees het ook weinig. Maar heb er geen last van. Bij sommige hier lijkt het wel een hetze. Ga zelf is proberen 24/7 een site interessant te houden. Onderneem en bouw ipv afbreken en zeiken. Is veel productiever.
@E34M5Touring: Ik kom op AB daar krijgen ze alle credits voor. Sterker nog ik heb meerdere malen content aangedragen of zelfs geschreven. Prima wat dat betreft ben ik het 100% met je eens. Maar ik kom voor AB niet voor G7. Dat is het verschil. Ze gaan toch ook geen site voor brommers hier promoten?
@911GT2: Ze hebben toch ook geen brommerblog of wel. Ze promoten Autojunk ook via de Foto vd Maand contest. en div spots. En een scroll knop op je muis verhelpt al je frustraties. Gewoon 1 vloeiende beweging en je bent er langs.
@E34M5Touring: Ze worden er wel voor betaald hè, neemt niet weg dat het knap is om een site interessant te houden.
@masterstig: ja dat is doorgaans het voordeel van werken.
@E34M5Touring: Naja, je doet zo alsof het buitengewoon knap is dat ze de site zo boeiend houden, maar het zijn wel betaalde journalisten (hebben dus kennis van het vak). Niet een of ander vrijwilligers team dat in de late uren wat artikels schrijft.
@masterstig: Nee hoor, dat maak jij ervan. Tuurlijk krijgen ze betaald. Dat is de beloning voor het werk wat ze doen. Net als andere mensen die werken voor hun geld. Maakt dat het minder moeilijk dan. Of schrijven de stukjes makkelijker omdat je er geld voor krijgt. Ik snap gewoon niet waarom mensen zo’n drang hebben om dat Groen7 elke keer aan te vallen. Nogmaals, ik kom er ook niet dagelijks. Maar als er wat leuks te melden is kijk ik wel. Zo niet, scroll ik dr langs en klaar. Ik zie het als gezond ondernemerschap, je zet wat op en wilt dat het slaagt en als daar extra highlights voor nodig zijn, prima. Als je denkt ach ik laat het maar en we zien wel waar het schip strandt….. Tja dan houd je het niet lang uit als ondernemer.
@E34M5Touring: Lol, so true.
Zelfs ondankbaar is niet het juiste woord.
Een gegeven paard in de bek kijken, dat is ‘t. Patatgeneratie.
@kaasboerin: Ja, het schoot ff verkeerd. Wat een bullshit. Beetje zeiken en schoppen vanachter je laptop en morgen weer hangen in het fietsenhok op je scooter.
@E34M5Touring: Wat een bullshit kraam jij uit man, ik probeer alleen maar te zeggen dat het vaklui zijn dus weten ze hoe ze ons goed kunnen entertainen. Jij begint er nu ineens over dat ik anti-AB/G7/Aj zou zijn, ondernemingschap van mij is bagger, kom op man, dat heb ik nooit gezegd en je kent me nog geen eens. Je hoeft niet ineens na mijn normale 1e reactie (was goed bedoeld) meteen een soort scheldkanonnade op mij af te vuren, erg vreemd man…
@masterstig: Jammer dat je je zo aangevallen voelt want dat ondernemerschap was gericht op @911GT2: maar mijn excuses hoor. Het was geenzins mijn bedoeling jou persoonlijk aan te vallen. Nergens noem ik jou persoonlijk in mijn bericht. Dus je reactie is nogal overdreven. Nergens neem ik een scheldwoord in de mond. Dus ik begrijp eerlijk gezegd niet waar ik je aangevallen heb. Maar nogmaals mijn excuses, was niet zo bedoelt tegen je.
@masterstig: Jij begint er nu ineens over dat ik anti-AB/G7/Aj zou zijn, ondernemingschap van mij is bagger, kom op man, dat heb ik nooit gezegd en je kent me nog geen eens. Je hoeft niet ineens na mijn normale 1e reactie (was goed bedoeld) meteen een soort scheldkanonnade op mij af te vuren, erg vreemd man…


Lees het is na, en dan mij beschuldigen van bullshit. Al deze shit komt nergens terug in mijn reacties. I’ts all you…. Ter verduidelijking MIJN BETOOG WAS GERICHT OP 911GT2!!!
@E34M5Touring: ”MIJN BETOOG WAS GERICHT OP 911GT2!!!” Waarom in hemelsnaam voeg je dan zulke tekst in een bericht naar mij toe?
@masterstig: Ok, jij hebt gelijk, sorry sorry sorry
@E34M5Touring: En nu nog serieus, nee laat maar…
@masterstig: Nou vooruit. Ik doelde op de mensen die altijd lopen te schoppen tegen groen7 vandaar ook het woorden mensen in mijn betoog. Het is gericht tot die mensen die hier enkel dingen neerzetten als: Boycot, pluggen, hoef het niet te lezen etc. maar toch elke keer het item openen. Ik vermoed dat het komt door mijn comment naar @Kaasboerin: maar ook die was niet tegen jou gericht maar tegen 911GT2. Dat jij je aangevallen voelt vind ik vervelend want het was geenzins tegen jou persoonlijk gericht. Ik reageer enkel op jou comment met een deel van mijn reactie en de rest was algemeen bedoeld.


Nee hoor, dat maak jij ervan. Tuurlijk krijgen ze betaald. Dat is de beloning voor het werk wat ze doen. Net als andere mensen die werken voor hun geld. Maakt dat het minder moeilijk dan. Of schrijven de stukjes makkelijker omdat je er geld voor krijgt.

Was het stuk wat tegen jou gericht was. De rest hoef je je niet aan te trekken. Ik hoop dat het zo duidelijker is.
Mooi: internetruzie! :D
Ik vind het best prima dat er 1 keer in de week gelinked word naar groen7, als er dan iets interessants is kun je het alsnog lezen.

MAAR, een bericht over de PORSCHE 918 KAN JE NIET EERST OP GROEN7 PLAATSEN!!! Doe berichten over sportauto’s en racewagens alsjeblieft gewoon op autoblog, leuke technologie stukjes kan ook later gelezen worden
@mrB:
Waarom niet? Groen 7 is toch voor nieuwe milieuvriendelijke auto’s en gezien de opgegeven CO2 uitstoot van de 918 hoort hij bij de meusli gebakjes,
Net als de Sjonnie-San CRZ.
Ja 14% bijtelling is gewoon meusli of het nu hard kan of niet…
@jrk68: lol, so true!

Porsche is gewoon een mueslimerk, net zoals BMW. Vroeger was dat anders..
@jrk68: volgens die redenatie kun je ab wel opdoeken dan. Alle auto\’s worden met de tijd zuiniger. Dus vallen vanzelf in de G7 categorie. Toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).