11 keer Lamborghini als rijdende kermisattractie

Auteur: , 30 Reacties

Er zijn genoeg Lambo-eigenaren van mening dat hun supercar van zichzelf niet opvallend genoeg is. Dit lijstje is het bewijs.

11 keer Lamborghini als rijdende kermisattractie

Zowel de 20 jaar oude modellen als de Gallardo, Murciélago, Huracán en Aventador zijn behoorlijk opvallende auto’s. Komen de bolides bij elkaar op een event of rijden ze in een stad vol rijkaards dan moet je iets verzinnen om toch nog steeds aandacht te krijgen. Via Autojunk worden met regelmaat Lamborghini’s geuplaod die van allerlei opsmuk zijn voorzien.

De uitspraak ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ gaat niet op voor de bezitters van onderstaande Italianen. Lamborghini doet overigens zelf met deze ‘trend’ mee door de Aventador Superveloce een behoorlijk extreem uiterlijk te geven. In steden als Dubai, Londen of Tokio is de grootste kans aanwezig dat je een gemodificeerde Lambo tegenkomt. Mooi of lelijk: check het lijstje hieronder en schroom niet je gedachten te delen middels een comment.

1. Gallardo in Moskou
1

2. Aventador volgens DMC
2

3. Een Murcié op de parking van Zandvoort
3

4. Superveloce als kerstboom
4

5. De Huracán DMC van Eljero Elia
5

6. Murciélago met een enorme spoiler
6

7. Een Mansory Aventador
7

8. LP640-4 door Hamann
8

9. Een Gallardo IMEX
9

10. Nederlandse Murcié met een spoiler
10

11. Hamann Murciélago in Londen
1130 reacties

Ik ga even mijn ontbijt in een prullenbak deponeren.
Dit soort auto’s zijn onaangepast toch het mooist.
@robert110: ja ik vind ze niet allemaal even mooi met die verpeste gallardo als hoogtepunt, die gouden aventador sv vind ik dan wel weer heel erg gaaf
De Gallardo van Imex is toch wel het dieptepunt van dit lijstje. Maar het erge is eigenlijk nog dat een Murcielago wordt aangepakt. Het cleane design van dat ding begint me steeds beter te bevallen. Vooral sinds de Aventador, dat ding is me te extreem.
@viezefreddyw: en wat te denken van die mansory (bewust met kleine m geschreven i.v.m. totaal geen tespect hebben voor deze tuner) Aventador. Zoals je al aan geeft ben ik ook van mening dat de Aventador te extreem is, echter die hobbyclub weet er helemaal een gedrocht van te maken.
Jammer dit, heeeeeel jammer…
Die lambo’s kunnen in mijn optiek een spoiler best hebben.
De #selfie gallardo er niet tussen??
Ik vind het merendeel eigenlijk best wel tof! Een murcie is erg mooi met zijn elegante lijnen, maar gooi er een paar spoilers en skirts tegenaan aan het is een imposant beest.

Die IMEX vind ik trouwens wel echt een braakmiddel.
Vind dit allemaal reuze meevallen, ik had meer japanse toestanden verwacht. Een spoiler, andere velgen of zelfs een subtiele bodykit maakt een auto geen kermisatractie..
Die huracan van Elia is spot-on!
Nummer 10 zag laatst bij een tankstation staan. Mooie auto jammer van de spoiler
Wat is dat toch met Mansory en lelijke auto’s?
@banaan7: ik noem dat een makkelijke manier van uiterlijke opsmuk. Men neme een auto, boetseert daar wat skirts en spoilers op zonder het aanschouwen van eventueel verstoorde lijnen, en daar een berg geld voor vragen aan clientèle met wansmaak.
DMC vind ik niet lelijk, kan het van de aventador wel waarderen.
Ik vind die DMC van Elia wel geslaagd, verder zou ik er niet aankomen… zonde van het lijnenspel.
En dan geen 1 foto vanuit die Lambo-club uit Japan… Die Ex-Yakuza leden etc… zonde :P want DAT zijn pas kermisattracties!
Galardo uit rusland probeert rx7 uit tokio drift te zijn
@rob5nismo: Zou het een VeilSide kit zijn? ;)
Die jappen kunnen er ook wat van met hun lambos
De eigenaar van nummer 9 zou je toch bijna afschieten?
Afschuwelijk!
Ach als je ziet hoe mooi en puur de Countach begon en waar deze eindigde dan is “plastic er aan plakken” een echte Lamborghini traditie.
DMC kan best.
Zie je wel dat je van een Fiero nog iets kan maken.
Ik moet zeggen dat ik 2, 5 en 8 nog wel mooi vindt. maar de rest is absurd lelijk inderdaad.
Dan vind ik die van Elia nog het minst erg. Maar het allerliefst zie ik dit soort auto’s gewoon zonder tuning. Leef je uit op de optielijst en kies een kek kleurtje, maar laat het daarbij.
Ik mis de JDM lambo’s die volhangen met knipperende ledstrips.
Die Hamann Murcielago is een spot van mij van dik 8 jaar geleden. :D Maar tot op de dag van vandaag wel de best klinkende Lamborghini die ik ooit gezien heb. De looks zijn controversieel, maar dat geluid…goffedomme zeg… ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).