14 maanden jonge peuter koopt auto op eBay

Auteur: , 13 Reacties

Bij sommige kinderen is de liefde voor auto's vanaf de geboorte direct aanwezig, en bij dit meisje van amper 1 jaar kennelijk ook. Ze tikte via veilingsite eBay alvast een set wielen op de kop, want je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Mine

Zoals je mag verwachten van een menswezen dat nog niet eens fatsoenlijk kan lopen, koken, of stofzuigen, laat staan op eigen kracht naar de WC gaan, gebeurde dit niet heel bewust. Het meisje, Sorella, had papa’s smartphone in de vettige knuistjes gekregen, en begon al kwijlend uit haar mondhoek enthousiast en ongeco√∂rdineerd met haar vingertjes op het ding te timmeren, gelijk een lid van de Jostiband op een triangel.

Tenzij deze Sorella het vrouwelijke equivalent van Stewie is, mogen we er van uitgaan dat papa geen beveiliging op zijn smartfoon heeft, en als je je dure, breekbare gadget ook nog eens binnen bereik van je peuter laat slingeren, dan verdien je het ook om met een auto die je niet wilt opgescheept te raken.

Gelukkig viel de schade mee, het gekochte object is namelijk een aftandse (1962) Austin-Healey Sprite van amper 200 dollar. Goedkoper dan papa’s smartphone dus. Zoetsappig tenenkrommend uber-Amerikaans filmpje vol hartverwarmend familiegeluk HIER. (via Apparata)

Zo... Even het luchtfilter vervangen.13 reacties

Smaak heeft ze wel, en ze heeft nog 15 jaar om hem op te knappen….
@jrk68:
– Onderdelen kosten geen drol
– Alles is nieuw te krijgen
– Dingen worden alleen maar meer waard.
– en deze heeft nog opzetraampjes met die schattige schuif ruitjes.
@desjonnies: En dan is het wel jammer dat je er eigenlijk niet normaal in kunt zitten. Vorig jaar een keer in zo’n ding geklommen en je zat gewoon klem met het stuur op je schoot.
K#T-smoes van iemand die bij nader inzien toch geen interesse had…
En meteen ook een mg
Die komt er wel
@alfamail: een MG? Een Austin-Healey zal je bedoelen.
@robbie:

1 van de aller vroegste voorbeelden van badge-engineering.

Ik heb heel kort zo’n Sprite gehad.
Kon je bluffen dat je een Austin Healey reed.
En dan die teleurgestelde koppies als ze een Midget met Austin Healey badges zagen staan.
Was wel een leuk ding.
Klein, betaalbaar en met een Mini motor ( de Austin A-series)
En de kachel stookte je eruit.
Austin-Healey Komkommer
Volgens mij leveren die dingen ook wel eens veel meer op, pappa moet dat ding maar weer verkopen en 1500 dollar winst opstrijken, en dat investeren voor de toekomst van de kleine
14 maanden is inderdaad erg jong voor een peuter…

Dat terzijde, grappig verhaal natuurlijk. Wordt pas echt leuk als de auto mooi wordt opgeknapt en zij er op d’r 16e in kan gaan rijden. Helemaal leuk als ze er zelf aan werkt.
Gelukkig voor hen heeft ze geen Ferrari gekocht xD
Een dochter naar je hart toch?Kan het goed vinden met auto’s en snapt ook wat van handel.
Zozo… 14 maanden en dan al benzine door je meisjesbloed! Dat zal later goed komen, hoop ik. Nu nog ff de wagen restaureren en oud genoeg worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).