500 pk Chevy Impala zonder stoelen ramt huis [video]

Auteur: , 28 Reacties

Een zwaar opgevoerde 1974 Chevrolet Impala zorgde in Florida in alle vroegte voor chaos toen hij slipte en een huis ramde. Misschien had het er mee te maken dat de bestuurder niet op een stoel, maar op een groot blok steen zat.

De politie kon de bestuurder die echter niet direct vragen, want toen de brandweer was gearriveerd maakten hij en zijn maten zich uit de voeten. Die supercharged Impala was kennelijk minder belangrijk dan hun wil uit de handen van de autoriteiten te blijven.

Een buurtbewoner maakte echter voor die tijd wel een paar foto’s van 3 mannen die druk in de weer zijn de Donk te blussen, dus ik heb zo’n vermoeden dat de politie wel ongeveer weet in welke richting ze moeten zoeken. Het is wel een bizar verhaal. Video bij Channel 9 Orlando.

Met dank aan Martijn voor de tip!28 reacties

Zo te zien ook niet de meest snuggere mensen als ik het zo bekijk op de foto’s…
@jesse026carman: Ik zie 3 man met brandblussers lopen, het feit dat ze brandblussers hebben doet mij vermoeden dat ze niet helemaal dom zijn, maar kennelijk zie jij ergens bordjes met hun iq staan. Of was het gewoon een vooroordeel gebaseerd op etniciteit?
@MrSkyline: nee ze zijn lekker slim. 500pk auto gaan rijden zonder stoel, crashen, rustig gaan blussen allemaal mensen die hun gezien hebben en daarna het op een rennen zetten. Heeft niets met afkomst te maken het is gewoon dom.
@sjaakk: Als je leert lezen:

“Zo te zien ook niet de meest snuggere mensen als ik het zo bekijk op de foto’s…”

Heeft Jesse het niet over de handelingen maar over hoe ze er uit zien op de foto’s. Tuurlijk is het niet slim om zonder stoel rond te gaan rijden, maar dat heeft niets met iemands uiterlijk te maken.
@MrSkyline: Als jij leert lezen, dan zie je ook dat hij het niet over etniciteit heeft, dat is wat jij er van wilt maken.
@sjaakk: Tuurlijk. Je moet wel slachtoffer blijven, of worden, dan heb je recht om te klagen. En klagen doen we graag, dus we willen altijd slachtoffer zijn.
@sjaakk: Dat maak ik er niet van, ik vraag of het met etniciteit te maken heeft, dat is wat het vraagteken achteraan de zin doet.
@MrSkyline: Wat “knap”van jou dat jij aan mijn woorden kan aflezen dat ik het over het uiterlijk heb terwijl dat helemaal niet mijn bedoeling was. Jij bent blijkbaar één van die trieste mensen hier op Autoblog die er op “kicken”om mensen voor lul te zetten vanwege hun in jou opinie verkeerde reactie.
@jesse026carman:

Zo te “zien” ook niet de meest snuggere mensen als ik het zo “bekijk” op de foto’s…

Vertel mij, waar precies wil je het intellect aan aflezen op deze fotos? Jij bent blijkbaar een van die trieste mensen hier op Autoblog die niet nadenkt voor hij iets op internet kwakt?
@jesse026carman: wauw kerel.. really ? is that all you got
@roadrage: Nou het is maar hoe je de reactie interpreteert van mij. Ik denk dat jij het expres verkeerd interpreteert of niet?
Als ik die blower zo zie denk ik meer aan 700+ pk. :)
@RobUSA: dat was het hele idee achter die blower, dat je het idee kreeg dat hij 700 pk had
500pk ?
@baasbas: ja, dat wordt gezegd in het filmpje.
ik tel 4 man, of die ene moet snel een paar hamburgers gegeten hebben en een ander shirt aan hebben getrokken…
Bestuurder zat helemaal niet op een steen, daar zat de schietstoel op
Ik word altijd blij van dit soort berichten. Natuurlijk onverantwoord om zo te crashen, maar toch: veel sensatie, geen gewonden, zelfs brandblussertjes erbij en het daarna op een rennen zetten….hahaha…..gewoon gekkigheid!
I been to jail, Aint going back!
Een donk, staan die niet op minimaal 30″ velgen?
@sjaakk: Volgens mij doorgaans wel, Wikipedia zegt dit:

”Hi-Risers are a type of highly customized automobile, typically a traditional, full-size, body on frame, V8 powered, rear wheel drive American-built sedan modified by significantly increasing the ground clearance and adding large-diameter wheels with low-profile tires. Depending on the model and style of body, autos customized in this manner can be labeled “donk,” “box,” or “bubble.”

In Orlando rijden wel veel echte donks, en die zien er toch vaak nog best grappig uit.
Als ik een zwarte man in Amerika zou zijn, dan zou ik ook niet blijven staan ondanks dat ik er niks mee te maken heb. Als je geluk hebt dan zit je zomaar ineens 30 jaar in de gevangenis en als je pech hebt heb je een kogel tussen je ogen…
Er zijn genoeg slechte wijken in Orlando, dus dit zaakje zou best wel niet zo fris kunnen zijn.
Het blijft natuurlijk wel jammer van de Impala, en achterlijk dat ze rijden zonder een stoel.
Waarom ze de kuierlatten trokken? Als je al geen geld hebt voor een fatsoenlijke stoel in je 500 hp Impala, dan heb je vast geen ‘money’ voor de verzekering.

Kudo’s voor het meenemen van brandblussers, maar voortaan een stoel monteren en testen op een parkeerplaats.

Die zijn groot zat in de VS. Niet van die pokkeplekjes in Nederland waar je zelfs met een Smart moet steken…
God straft voor het verkrachten van plaatjes als een Impala.
Het is in Orlando wel lang licht….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).