Amsterdams bruidspaar naar bruiloft in gestolen auto

Auteur: , 43 Reacties

Dat is op zichzelf al vervelend, maar je mooiste dag valt pas echt in het water als je op weg naar je eigen bruiloft door de politie wordt aangehouden. Gelukkig kwam het allemaal goed.

Bruidspaar in Politieauto

Toen de politie gisteren een auto staande hield aangezien deze als gestolen geregistreerd stond, kregen ze een bijzondere verrassing: in de auto geen geboefte, maar een aanstaand echtpaar onderweg naar hun eigen trouwlocatie. Al snel werd duidelijk dat het echtpaar-to-be niets te maken had met de diefstal en waren de agenten zo aardig de twee in een witte trouwauto -zij het met blauwe en rode strepen- naar hun eigen feest te brengen.

Hoewel AT5 zelf niet meldt om wat voor auto het gaat, hebben we dankzij de facebookpagina van Politie Amsterdam Overtoomse Sluis wel een vermoeden: een donkerblauwe BMW 5 Serie Touring. Los van het feit dat hij gestolen was, zou dat toch al niet mijn keuze zijn. Al kan het natuurlijk altijd nog erger.

Bruidspaar beleeft hachelijke momenten43 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Dat neem je toch niet als trouwauto.

Wel erg shit voor ze!
@rb26dett: je hebt wel een mooi verhaal voor in de kroeg!
Je trouwt ook niet in een loshangend overhemd met open kraag… Nuff said here denk ik…
@davelepeef: Ik zou ook nooit in pak trouwen en m’n vriendin ook niet in een trouwjurk. Wat zegt dat over ons dan?
@dragspert: dat jullie niet gaan trouwen ..
@dragspert: Weet ik veel? Aantal opties: bohémien lifestyle; broke ass mofo’s; statement naar huidige consumptiemaatschappij, boomknuffelaars, kies wat. Iedereen kijkt er gelukkig anders tegenaan. Just saying, trouwen in n 5 station is al gaar zonder dat ie gejat is (maar BMW dus toch tof)…
@lincoln: Dat sowieso.

@davelepeef:

Nee, niks van dat alles eigenlijk. Meer geen zin in dat stijve traditionele gedoe. Daarom trouwen we sowieso niet.
@dragspert: je bruiloft is zo stijf en traditioneel als je het zelf maakt…
@dragspert: ’t is wat je er zelf van maakt. Als jij niet van een feest houdt om je liefde te vieren… ;) Kleding altijd kwestie van smaak maar bijzondere gelegenheden doe je toch niet in je dagelijkse kloffie? Zoals ’t ook leuk is als je gasten op hun best tevoorschijn (zouden moeten) komen… Is dat traditioneel??
@davelepeef: bij een begrafenis kom ik netjes in pak, bij de trouwerij van iemand anders kom ik ook in gepaste kledij. Dat doe ik uit respect voor die anderen (of de nabestaanden). Ik heb echter zo’n onbeschrijfelijke pesthekel aan die benauwende pakken dat ik op mijn trouwerij niet in pak zal gaan verschijnen. Kledij, of een groot feest of een dure ring zijn voor mij niet nodig om mijn liefde voor mijn vriendin te bewijzen. Ik steek die moeite liever in het proberen om een goede vriend/man te zijn.
@lekbak:
@mashell: Gaat niet alleen om wat “jij” wil, hoe ziet je partner jou het liefst, wat maakt jouw verschijning op die dag anders dan anders? Een goed pak zit prima, wellicht beter dan de gemiddelde versgewassen spijkerbroek… Maar gaat niet specifiek om pak, gaat dat je het bijzonder maakt – vind ik hè
@davelepeef: hoe mijn partner mij ziet is net zo belangrijk als hoe ik me voel, het is een dag van ons samen en als ik me niet prettig voel is het ook niet goed. Gelukkig weet ze met wie ze gaat en accepteert ze mijn eigenaardigheden ;-)

Het gaat trouwens niet om de broek maar om het overhemd en de stropdas. Geeft totaal geen bewegingsruimte, en ja, ik heb alle soorten, maten en prijzen geprobeerd. Ik heb schouders en armen van een arbeider, niet van een kantoorpik waar die krengen voor gemaakt zijn…
@lekbak:
Probeer eens een maatpak. Ik heb een tamelijk gangbare maat, maar een maatpak is het helemaal. En dat hoeft niet extreem duur te zijn. Ik heb uitstekende ervaringen met Solo per Lui in Apeldoorn of Arnhem.
@davelepeef: ik weet niet. Je bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, als je dan een kostuum moet dragen waarin je je niet gemakkelijk voelt is dat een hindernis.
@davelepeef: Je hebt geen trouwerij nodig om de liefde te vieren. Ga liever 4 weken all-inclusive luxe op vakantie met mn vriendin dan dat ik 10K uitgeef aan overrated dure jurken, taarten, lokaties, fotoshoots en het gratis beschonken maken van vrienden & familie. Ieder z’n ding he …
@dawwg: zeker! Maar zoek het woord “trouwerij” in mijn reactie waar jij op reageert ;)
@davelepeef: Ik vind die blouse 10 keer erger dan die BMW. Hoe kan je in zo’n tokkie overhemd met dubbele kraag (en twee knopen op de kraag) trouwen en dan ook nog eens loshangend.
@e550: lol, ik dacht nog ‘zelfs de chauffeur heeft ’n petje op’ maar da’s al in de politiewagen…
@dragspert: Dat je maar een arme sloeber bent?
@dragspert: dat je geen smaak en stijl hebt….
@davelepeef: my thoughts exactly
@davelepeef: Geeft meteen aan hoe serieus hij z’n relatie neemt… ;)
@e1000bmw523i: geen idee hoe hij z’n vrouw neemt…
@davelepeef: Inderdaad!
@davelepeef: dat viel mij ook al op, zij in een mooie jurk en hij heeft net lopen stucen.
Aan die oranje koppen te zien hadden ze em te leen van Barbie en Maikel ..
@lincoln: dacht ik ook
@lincoln: oompa loompa’s
@lincoln: die net als de meeste tokkies in de autohandel zitten, en dus waarschijnlijk heus wel wisten dat de geleende auto van hun vrienden louche zaak was, maar toch zoiets hadden van; “nou wie is er ooit aangehouden door de politie op zijn huwelijksdag?”

“O wacht we worden toch aangehouden, nou dan doen we simpelweg alsof we helemaal hier niks van af wisten. Kunnen we in ieder geval snel verder trouwen met onze backup tokkie auto uigebouwde bmw e36 nep m3 met booskijkerts, 2 omhoogkijkende uitlaatpijpjes en heldere angel eyes”
Jij steelt mijn hart, ik jouw auto!
Ach ja, beetje symboliek op je trouwerij. Je bent immers geboeid tot je dood met elkaar. Of tot je genoeg hebt van elkaar. Of totdat Kees vreemd gaat met de beste vriendin van Ceesie en zij dit niet leuk vindt…

In ieder geval je bent een periode van je leven geboeid met elkaar. Door een ring…
@Rick-dos: My precious
Was de BMW blauw?
@baasbas: Mis je d’r één dan?
@davelepeef: something borrowed something blue misschien gecombineerd
@baasbas: Que?
@berlinetta: Etiquette voor de bruid 😎
Thelma and Louise style… Cool
Hoe komen ze aan die auto dan?
Jongens, het zijn Amsterdammers. Hadden jullie daar echt goede smaak van verwacht ?
Pffft met z’n kansloze overhemd….
@dutchdriftking: niet alleen zijn overhemd, maar trouwen met een spijkerbroek? Dan ga ik trouwen in mijn capribroek en een hawai overhemd.
Man man man lekker stel zeg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).