Aston Martin Vanquish Zagato is ook als Volante fraai

Auteur: , 21 Reacties

Hoe zou dat er eigenlijk uit zien, een double bubble-cabriodakje?

Onlangs presenteerde Aston Martin de Vanquish Zagato en jullie vonden dat vrijwel unaniem een bijzonder fraaie auto. Zoveel enthousiasme, dan kan het dak er af. Dat dacht ook photoshoppert X-Tomi Design, die de Vanquish Zagato digitaal een koppie kleiner maakte.

Toegegeven, zonder dak oogt de Vanquish Zagato Volante toch wat minder speciaal dan het origineel. Maar dat de auto iets meer op een ‘normale’ Aston Martin lijkt, doet wat mij betreft niets af aan het feit dat ook dit een magistraal mooie wagen is.

Kijken we in het verleden, dan is zo’n dakloze Vanquish Zagato ook helemaal niet zo vreemd. Zowel van de V8 Zagato als van de DB7 Zagato kwam later ook een nog zeldzamere convertible. Helaas is ook de dichte Vanquish Zagato momenteel nog slechts een concept en is nog met geen woord gerept over productie. Laten we eerst hopen dat die parel het schopt tot het productiestadium alvorens het dak er echt af mag.21 reacties

Ook erg mooi, maar met dakje vind ik hem toch wat fraaier. Als ze bij de coupé nog even vier uitlaatpijpen doen in plaats van twee is hij helemaal af.
@viezefreddyw: Bedoel je het niet andersom m.b.t. de uitlaten?
@berlinetta: Oeps… Ja, dat bedoel ik. Gewoon twee eindpijpjes. Aan elke kant eentje, veel fraaier!
@viezefreddyw: Vind ik ook. Vier uitlaten vind ik sowieso niet snel mooi.
@viezefreddyw: Op de bovenstaande plaatjes heeft hij er al 4 😁
@viezefreddyw: Met 4 gaat hij wel harder…
Ziet er goed uit👍🏻
Jeroen van den Berg heeft er naar eigen zeggen al een besteld, dus we mogen er denk ik vanuit gaan dat deze in productie gaat.
@jaguarjunk:
Nu ken ik geen Jeroen van den Berg, maar waarom moeten we die man geloven als hij wat schrijft op instagram?
@Rob: omdat het naast een kerel met een bekend Instagram account ook een kennis van me is
Whoa, hebbuuuhh!
Wouw. Dit is gewoon echt mooi!
Krijg de indruk dat AM het imago van ‘chic en classy’ aan het inruilen is voor ‘dik en bruut’. Ik zal wel oud worden, maar ik vind het niet echt een vooruitgang.
Moet nog wel even wennen aan de kont, voor de rest gewoon errug mooi!
Er is nog met geen woord gerept over productie, maar Jeroen van de Berg zegt op Instagram wel dat hij er een gekocht heeft in British Racing Green met de hastags #1of100 en #2018.
Beetje f12 achterkant
Tja, mooi blijft het wel hoor, zo’n AM!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).