Autobloglezer treft zijn BMW 3 Serie zo aan [updated]

Auteur: , 107 Reacties

De steelbrigade heeft weer eens goed huisgehouden zo te zien..

BMW 335 onderdelendiefstal

Op zoek naar goedkope BMW-onderdelen? Tuig in overvloed dat je hiervan kan voorzien. Een van onze bezoekers moet nogal gebaald hebben toen hij ’s ochtends bij zijn 3 Serie kwam, en ontdekte dat de navigatie, airco, stuur, en versnellingspook uit zijn interieur waren gestript. En wat doe je er tegen? Helemaal niks.

Laten we hopen dat het spul nog ergens opduikt op Marktplaats, maar het zou ook kunnen dat het nu ergens in het buitenland in de onderdelenbakken zit. Foto’s, van justinautoblog, vind je op autojunk.

UPDATE 1: Ja hoor, je kon erop wachten. Het lijkt dat de eerste gestolen onderdelen van deze arme BMW al aangeboden worden op Marktplaats, zo werd ons getipt. ‘A’ verkoopt niet alleen een stuur (op dezelfde dag aangeboden als de diefstal), maar heeft ook een aantal andere BMW-onderdelen in de aanbieding. Toeval of niet?

UPDATE 2: De betreffende aanbieder mengt zich in de onderstaande reacties en claimt dat het stuur uit een 335D DIESEL van bouwjaar 2010/2 komt (een schade auto waarvan de airbags af gegaan zijn).107 reacties

Sterkte! :(
Zelf meegemaakt en je zou ze op dat moment zo willen vermoorden.
Is maar materieel zeggen de mensen dan…..Maar wel materiaal waar de eigenaar tijd van zijn leven voor gebruikt heeft om het te kunnen betalen. Ze stelen dus in wezen een stukje van je leven.
Zo gezien mogen (van mij)de lijfstraffen weer ingevoerd worden..
@norge:

You don’t fuck with another man’s vehicle. It’s just against the rules. (John Travolta, Pulp Fiction)

Desalniettemin ben ik geen voorstander van de Sharia of eigen rechter spelen.
@renkema: Klinkt gek maar je krijgt een plusje van mij, maar ik was blij dat ik de dief niet op heterdaad betrapte want…
@norge: Ik zou best voorstander zijn voor (na de normale rechtspraak) een straf als in het afhakken van de handen. Dat zal dieven sneller weerhouden dit te doen denk ik. Een geld boete of korte straf doet niks, want hetgeen ze er mee kunnen verdienen is waarschijnlijk dan wat het ze zal kosten. Dat is voor veel van die dieven een simpele rekensom, die vaak positief zal uitslaan.
@norge: 240 volt op die airco zetten!
Ik hoop oprecht dat de dieven gepakt worden, en dat de hardwerkende eigenaar zijn onderdelen volledig en heel terug krijgt!

Helaas is het zo, dat als ze gepakt worden, dat ze hooguit 200 uur taakstraf krijgen in dit land..
En de hardwerkende Nederlander is er de dupe van.
als het enige troost mag bieden, wees blij dat ze enkel maar met de middenconsole weg zijn.. http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1895284/2014/05/22/Luxewagens-stelen-blijkt-kinderspel.dhtml

Echt sterkte! Ik zou het niet willen meemaken!!
M sportstuurtje + airbag: €500
Navi prof: €900
Pook: €50
Interieurlijsten: €150
Airco: ??
Flesje water: €1

Sterkte.
@jensdm: Dan zit het er nog niet in. En je bent zelf natuurlijk ook nog tijd kwijt aan aangifte en je auto naar de garage blablabla.

+ Het is niet echt een leuke ervaring.
@jensdm: Bedoel jij OEM prijzen? Vergeet het maar, je zit er (ver) onder bij de meeste onderdelen.
@lekkaah: Gangbare tweedehands prijzen in BE.
@jensdm: nu voor de lol eens Nederlandse prijzen. Verdubbel de prijs maar even. Oh en dan ook nog even nieuw, nog een keer de helft erbij. Ik denk dat je dan bij veel onderdelen aardig in de buurt zit.

Uiteraard erg zuur voor de eigenaar dit, het blijft voor sommige mensen moeilijk om van andere mensen hun spullen af te blijven.
@ej20g: Nogmaals, het zijn TWEEDEHANDS prijzen. Als ik snel even zoek zit ik er met het sportstuur + airbag vlak op:

http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/bmw-onderdelen/m799404077-bmw-m3-sportstuur-m-techniek-mfl-smg-e90-e92-e93-e81-e82-e87.html?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=67396

Zelfde met de OEM navi prof vanaf 2009.
Tweedehands niet zo veel verschil tussen BE en NL dus. Nieuwprijs ben ik me van bewust dat NL’ers meer betalen.
@jensdm: nee dat weet ik inderdaad. Het was alleen een aanvulling.:) Verzekering zijn daarnaast best verlekkerd op nieuw spul dus tweedehands gaat ook niet zomaar op. Ik ga er dan wel vanuit dat de beste man all risk of beperkt casco verzekerd was. Anders kan hij alles zelf lappen vrees ik.
@jensdm: Braakschade 4000 euro? Lang in stadscentrum gewoond…uit mijn 205 gti werd 6 keer per jaar oude radio van 5tientjes gejat…braakschade elke keer het 10 voudige…kansloos!
Dit is supervervelend ! alleen vraag ik me … hoezo deze meneer een foto maakte van zijn eigen auto met het portierraam dicht voordat dit gebeurde ? dit komt niet vaak voor naar mijn mening
@canon4ever: Misschien een crop van een familiekiekje?
@canon4ever:
Precies dat vroeg ik mij ook al af. Ik heb nog nooit iemand een foto van zijn interieur zien maken met de deur en ramen dicht.. Waarom doet hij dit dan, voor dit voorval??
@canon4ever: Dat was een foto toen we die auto net nieuw hadden , dus vandaar.
@canon4ever: Het zou toch geen verzekeringsfraude….nahhhhhhh
Hoe hebben ze de auto opengemaakt? Mijn BMW heb ik al diverse malen open op mijn oprit gehad. De dealer zegt dat het mogelijk Bulgaren/Roemenen zijn die niet de goede software hebben om hem ook daadwerkelijk mee te nemen. Lang leve klasse 5 alarm.

Sterkte aan de eigenaar, ik hoop dat hij all-risk verzekert is.
Dit wil je niet meemaken. Bij ons (Zuidwesten van vlaanderen) ben je al helemaal niet veilig.
Alle X modellen kunnen ze gewoon meenemen. (15 wagens in week tijd)
hijs de lifehammer vergeten
pff, zonde man. Ik was al boos toen iemand m’n trapper gejat had waardoor ik 8 kilometer naar huis moest lopen. Dat is echt niks vergeleken met dit!
@larsyboy1997: Wat heb jij voor bijzondere trappers dan? Vaak jatten ze de hele fiets..
@RickS:
Zo is ooit mijn zadel gejat. Ook geen pretje kan ik je vertellen. Ben maar met een taxi naar huis gegaan, had geen zin om 20km te lopen….
@Rob: Raar volk zeg, had je een zadel van krokodillenleer ofzo? Laatst op het station stond een voorwiel aan een ketting (zonder fiets) en een fiets aan ketting (zonder voorwiel). Die lui zijn best inventief
@RickS:
Nee. Was juist een onding dat zadel. Hard, smal en kraakte. Na 200 meter fietsen kreeg je spijt dat je ging fietsen.

Tegenwoordig is de trend dat je met een busje door dorpen heen crost en alle losstaande fietsen mee neemt die je maar tegenkomt. Zo is er laatst bij mij in het dorp bij een sportclub een complete fietsenstalling (stuk of 10-15 fietsen) geplunderd. Vanaf de kantine en sportvelden was slecht zicht op de stalling. Binnen 5 a 10 minuten alle fietsen weg….. Die zie je nooit meer terug.
@Rob: Gebeurt ook bij mij in de straat (Utrecht), fiets van mijn huisgenootje de afgelopen 3 maanden 2 keer gejat. en bij mij waren ze meer geïnteresseerd in mijn zadel en voorwiel…
Zeker een punt van kritiek op autofabrikanten, maar die verkopen alleen maar meer door gestolen onderdelen/auto’s….
Ik hoop voor hem dat het een leasebak is
@thierryvth: want? Ik hoop dat de wagen goed verzekerd is. Een leasebak zal het wel niet zijn, dat zijn meestal 320d ipv 335i.
Aah tering! Sterkte zeg!
Nou, ik begrijp de commotie niet helemaal…met zo een patserbak heb je toch genoeg Geld om een nieuw stuurtje te kopen? Wat kost dat nou?
@vandenberg74: 3serie een patserbak?

En dan nog al was het wel een “dure patserbak” iemand heeft hier ook gewoon voor gewerkt hoor. Hij kan het vast en zeker wel betalen hoor, maar vind jij het leuk als ik van jou een maand je salaris jat?
@vandenberg74: Je lijkt op die politieagent

Die ooit tegen me zei bij het doen van aangifte wegens diefstal

“Maar wie koopt er dan ook zo’n dure auto radio? ”

Brevet van onvermogen….
@vandenberg74: Wat een walgelijke reactie, wijsheid komt kennelijk níet met de leeftijd.
@vandenberg74: Ik stel voor, stuur eens een mailtje naar je plaatselijke BMW garage en vraag voor mijn hierboven vernoemde onderdelen. Ik durf wedden dat je achterover van je stoel valt.
@vandenberg74: wat een zielige ongepaste en bovendien domme reactie…..

Ik begrijp de commotie niet……Kijken hoe jij reageert als ze je huis en auto leeghalen (als je een auto hebt tenminste)
Hoewel ik over het algemeen vrij mild ben over criminelen maak ik een uitzondering voor dieven. Je neemt iets waarvoor iemand hard heeft gewerkt om het te kunnen kopen en jij neemt dit zomaar even mee?

Ik mag hopen dat het lease is of dat hij allrisk is verzekerd. Zelfs dan is al heel erg vervelend.
Het wachten is nu op de eerste simpele zielen die onschuldige Marktplaats verkopers gaan aanwijzen als verdachte omdat ze toevallig zo’n stuur, airbag of navigatie aanbieden … dat spul is allang richting Oostblok. Van de week zijn hier ook 18 auto’s leeggehaald, is allemaal op bestelling.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@JvT: yep, we hebben de link ook toegevoegd aan het artikel!
Heren Autoblog … geintje is leuk maar een link naar daadwerkelijk adverteerders plaatsen en lezers allemaal fake biedingen gaan doen gaat te ver … als die gast gewoon een nette zaak heeft zijn jullie nu zijn naam naar de klote aan het helpen. Ik heb ook een zaak in auto spul en ik zou er niet om kunnen lachen als ik als eerste vals beschuldigd zouden en vervolgens de hele dag het geziek met nep biedingen en telefoontjes van alle pubers hier zou krijgen … eerst nadenken voordat je met dat soort dingen aankomt.

Dat spul is allang richting Oostblok, de kans dat je daadwerkelijk de daders vind is klein, politie hier werkt immers toch nooit mee, die staan liever langs de kant te wachten tot ze werkende Nederlands kunnen pakken …
@e21e30: Ik neem aan dat jij niet als “A” adverteerd op MP, maar gewoon met je bedrijfsnaam? Adverteren met als naam slechts 1 letter is ronduit verdacht.

Ik kan me je reactie wel voorstellen als het inderdaad om een gewone handelaar gaat, al zijn die ook niet allemaal heilig helaas…
@JvT: Tja moeilijk te bewijzen. Ik neem aan dat het gestolen is want “Dikke BMW M Stuur F1 FLIPPERS!!” klinkt al johnny en wie verkoopt er nou het stuur van zijn 1 jaar oude bmw.

Maar hoe wil je bewijzen dat dit zijn onderdelen zijn? Je kan hem bellen vragen of hij toevallig nog meer 3serie onderdelen heeft en dan een autoblog meeting organiseren bij zijn huis?
@reistje: het is sowieso een buitenlander, waarschijnlijk marrokaan/turk/nederlandse antillen. Aan het taalgebruik te zien dan, of een oostblokker die teveel met dat soort gasten omgaat.
@lambo4all: of gewoon een roomblanke plattelandsjongere die te veel tv heeft gekeken.
Geloof me, dit soort taalgebruik is heel normaal onder de jeugd..
@awesome:

Helaas, maar oh zo waar.
Reactie van meneer na het ‘troll’ bieden op zijn adverts:

”Reactie op uw bod van EUR 4.912.041,00 op ‘Bmw stuurkolom e87 e88 e82 e81 e90 e91 e92 e93 1 en 3 serie ‘

ik stop dit bedrag in je kont.

ADVERTEERDER
A
3 jaar actief op Marktplaats”
r1lub via Android app
@kalax3: kijk eens bij el- bay te enkhuizen.
@kalax3: Ik vind dat je niet zomaar 30 keer moet gaan bieden als je er geen genoeg geld voor hebt. Hierdoor heb ik je een passende mail terug gestuurd. Succes met het zoeken naar een M stuur met schakelflippers.

grt

A.
Zijn 1e reactie, hij heeft een achternaam gegeven,wellicht handig voor de persoon?

”Kom maar halen 500 voor jou.

Mvg

A. Bay

Verstuurd vanaf mijn iPhone”
@kalax3: Grappig, “Elbay” is de opening bid (150,-).. Zal wel een manipulerend alter-accountje zijn van hem. :)
Als die verkoper op marktplaats het werkelijk is, dan is er in ieder geval genoeg info over hem te vinden. Met een beetje kunst en vliegwerk is achterhaal je zo een adresje.

Maarja, hoe ga je bewijzen dat deze “A” jouw auto geplunderd heeft ….
@Rob: Dat hoeft toch niet? Zolang je maar kan aantonen dat hij gestolen waar ah verkopen is.
Sterkte ermee!! Kunnen helaas nergens van afblijven die gasten.
Stoelen bij Audi’s, Hele BMW’s meenemen of gedeeltelijk gestript zoals hierboven…

Nogmaals sterkte ermee en succes!
Zijn ergere dingen .. Wel baalen.
Ik denk dat het tijd is voor en gezellige AB meeting bij de heer A. Bay in Apeldoorn…. nu alleen nog even het precieze adres achterhalen.
JONGENS, IK WOON IN APELDOORN. KAN IK VOOR IEMAND WAT BETEKENEN?
@diehard: Ja, stuur John McClane ff op hem af!
@diehard:

Ja koop een nieuw toetsenbord.
@jack_abarth:
Hou je domme opmerkingen even voor je.
Ik wil even mijn reactie duidelijk maken dus doe ik dat via CAPSLOCK.
droeftoeter…
@diehard:
IK OOK !
ik heb een mening; oh nee, toch niet; sorry !
@diehard: Opmerkingen met CAPSLOCK zijn sowieso dom. En daarnaast wat wil je gaan betekenen in Apeldoorn? Aanbellen bij de desbetreffende persoon?
Belachelijk dit mensen! ik ben de adverteerder van dat advertentie en ik zit elke dag op autoblog! wat een vooroordelen inclusief haat hebben jullie! deze stuur komt uit een schade auto is makkelijk te bewijzen! ik kan zelfs bewijzen van wie ik deze stuur heb gekocht! -edit: hou het netjes aub-
@alprmpower28: Deze stuur?
@alprmpower28: Top! Werd dus in ieder geval tijd om lid te worden.

Gewoon een kwestie van aanbieden op de (toevallig) verkeerde moment.
Een van de velen redenen waarom ik geen Duitse auto hoef, maar
het zou fijn zijn als de politie eens wat meer z’n best gaat doen om dit tuig aan te pakken!
À. Bay? Achmed, Ali, …
@ mrbadaboem, Rob, kalax3 voor jullie die graag willen weten waar ik woon u bent van harte welkom, ik zal u eens bewijzen waar ik de stuur van heb gekocht! En die stuur vandaan komt! geen probleem. Zeer triest dat jullie vooroordelen hebben dat laat zien dat jullie een laag iq gehalte hebben. Stuur komt uit een 335D schade auto waarvan de airbag van is afgegeaan.
@ sir_smokalot beste sir_smokalot zeer triest van u dat u mij zomaar even kunt beschuldigen van diefstal! zonder enkele bewijs of iets presenteert u mijn gegevens op autoblog.nl zeer jammer dit! ik kan zelf u tonen dat het stuur aangekocht is bij een bedrijf!

Sorry voor de grammatica maar de frustraties lopen op omdat ik onterecht beschuldigt wordt hier!

fijne dag allemaal.
@alprmpower28: had ik ook al geschreven, ik heb zelf ook bedrijf in gebruikte delen, en ook een identiek stuur op voorraad. Kennelijk zijn wij nu allemaal criminelen … erg triest dat er gelijk een link geplaatst is zonder eerst even na te denken, laat staan de oproepen tot AB meetings in Apeldoorn … erg triest, lekker elkaar naroepen.
@e21e30: dat klopt helemaal meneer. Zomaar mijn prive gegevens delen op het internet. Ik heb alle bewijs materiaal in handen waar dit stuur vandaan komt, ik kan aangifte doen of een rechtzaak beginnen. Zulke laag iq gehaltes moeten worden aangepakt!
@alprmpower28: “iq gehaltes”?
@e21e30: Wie zegt er nu dat jij een crimineel bent? Volgens mij ben jij degene die zegt dat “Dat spul is allang richting Oostblok” is. Met andere woorden: Jij veronderstelt net als sir Smokalot van alles zonder dat je dit kan bewijzen. Overigens, en dat ook tegen alprmpower28: Nergens zegt Smokalot dat de spullen op marktplaats gestolen zijn, hij wijst enkel op het feit dat dit wel toevallig is. Verder alprmpower28: Erg lullig dat dit gebeurd, neem contact op met de redactie en zorg dat het wordt aangepast. Probeer wel even iets aan je grammatica te doen gast ;-).
@pomoek: Geen veronderstelling, als je in de auto wereld werkt en zodoende van alles hoort en meemaakt, weet je genoeg. Ik krijg het spul ook aangeboden uit landen als Polen. Roemenië … kan allemaal op aanvraag zelfs als je wilt. Van mij mogen ze die gasten direct de cel voor lange tijd in gooien. Dit jaar zelf ook al meerdere malen het slachtoffer geweest.

Autoblog is een groot en bekend medium, als je daar op deze manier een link plaatst op deze manier, snap je zelf ook wel wat het effect is … kijk de reacties.
@alprmpower28:
In mijn reactie zeg ik drie dingen:
1. “Als die verkoper op marktplaats het werkelijk is,”
Daar begin ik mee. Dus ik beschuldig niemand, ik hou juist de optie open dat jij gewoon een eerlijke handelaar bent.

2. “dan is er in ieder geval genoeg info over hem te vinden. Met een beetje kunst en vliegwerk is achterhaal je zo een adresje.”
Ik geef enkel en alleen aan dat het makkelijk is om achter iemands adres- en contactgegevens te komen. Er staat voldoende online op marktplaats en met een nep bod of telefoontje heb ik zo alle gegevens die ik zou willen. Ik noem (bewust) geen naam, locatie, telefoonnummer of wat dan ook. Staat wel gewoon (deels) online….

3. “Maarja, hoe ga je bewijzen dat deze “A” jouw auto geplunderd heeft …. ”
Ik wil hier mee zeggen dat je met harde bewijzen moet komen wil de politie er wat mee gaan doen. Onderbuik gevoelens heb je niks aan. Dat ik hier jouw marktplaats “A” noem moet je geen waarde aan hechten. Had ook B, M, K, de paus, Vladimir of Mark Rutte kunnen staan.

Dus als je mijn reactie fatsoenlijk had gelezen, had je niet met vooroordelen hoeven komen als “dat laat zien dat jullie een laag iq gehalte hebben”. Je keurt nota bene zelf het vooroordelen af, maar ondertussen zit je zelf ook “voor te oordelen”……
@Rob:Dat klopt, het was even snel snel lezen met frustraties. Ik geef u helemaal gelijk. Als ik geen eerlijke aanbieder was zou ik geen eens moeite doen om nu alles recht te zetten via autoblog.nl
@ thomcarspotter ja dit stuur is het komt door de frustraties, onterecht beschuldigt worden. Ik kan iedereen aantonen waar dit stuur vandaan komt!
@alprmpower28, vals beschuldigt worden is waardeloos. Echter, alles komt overeen met deze getoonde auto. actief zijn met 2 reacties tot vandaag op dit forum zegt natuurlijk niets, kan je nog steeds dievenhandjes hebben. je marktplaatsnaam is verdomt verdacht. De spullen direct eraf halen zorgt ervoor dat niemand iets meer kan vergelijk (bewijzen of tegendeel bewijzen) nu je al 3x zegt het aan te kunnen geven waar het vandaan komt… ok waarvandaan dan :)
sorry maat
@duif: Dat klopt helemaal, ik ben sinds dat ik getipt ben via marktplaats lid geworden op autoblog, echter kijk ik al jaren op dit site ik ben een echte bmw liefhebber. De advertentie heb ik verwijdert omdat mijn telefoonnummer wordt getoond. Ik heb al eerder aangegeven dat ik het kan aantonen waar het vandaan komt, Dit stuur kom uit een 335D DIESEL van bouwjaar 2010/2. komt uit een schade auto waarvan de airbags van af gegaan zijn. Ik kan zelfs tonen dat ik mail contact heb gehad met de persoon waar ik het van heb gekocht, plaats, adres, en telefoonnummer. Alleen ben ik niet zo van onterecht prive gegevens delen!
@alprmpower28: wij delen geen prive-gegevens. We linken alleen naar Marktplaats, dat is niet verboden. We hebben nog even een 2e update erbij gezet, dank voor je info.
@autoblogger: Ik dank u vriendelijk voor de update.!
@alprmpower28: Hoewel een valse beschuldiging natuurlijk niet netjes is, ben jij ook niet 100% netjes.

In de advertentie stond dat het stuur 1 jaar oud was en niet 4.
@reistje: Dat klopt helemaal, persoon waarvan ik hem van heb gekocht zei tegen mij dat hij de stuur, 1 jaar geleden bij de dealer voor €732 heeft gekocht.
@alprmpower28: mooi, dat is vrij recent dus dan kan hij je vast ook nog even de aankoopnota van de dealer daarvan tonen, of een bankafschrift waar dit uit blijkt. Zoniet, dan zou ik dat stuur lekker teruggeven, anders kan jij gaan zitten voor heling.
@parker: je hebt gelijk, ik heb daar niet om gevraagd. Vond ik verder niet zo belangrijk.
Bij m’n vader op het werk zijn er al 3 opengebroken, allemaal om dezelfde reden: navigatie en airbags
@henkhupelschoten: Heb je nog mazzel .. hier airbags (inclusief stuur), navigatie, band / velg combinatie, bumpers en xenon … de laatste doen ze niet echt voorzichtig, met een koevoet tussen bumper en sherm de boel openbreken en de lampen eruit trekken … dus je kan de halve auto vernieuwen.
Wel netjes dat alprmpower28 zich speciaal voor deze discussie registreert op Autoblog.nl..
Niet iemand hier die te veel tijd heeft en loopt te ‘trollen’?
@Flapkees: Klopt ik heb mij speciaal geregistreerd vandaag voor dit, om misverstanden te voorkomen.
@alprmpower28: Dan heb je het zeer snel door gehad dat het over jouw advertentie ging.
@alprmpower28: Valt me toch op, geen echte verkoper..Als je een beetje adrem was had je gelijk een mooie prijs voor dat stuur etc gemaakt… Verkoop is verkoop, de 1 z’n dood is de ander z’n brood.. ;-) maar goed, zal er niet teveel over inzitten, ik check voordat ik iets koop op marktplaats niet alle fora om te kijken of het niet gejat is, of dat de persoon in kwestie wel te vertrouwen is. (Tenzij ik niet kan ophalen en/of geld moet sturen vooraf) Maar sterkte!
@lpg-stinkt: Dit heeft totaal niks te maken met verkoper ofniet, een echte kenner weet ongeveer wel wat zo n ding 2ehands kost;) Ik deed bewust bieden om te zien wat er geboden werdt en voor een leuk bedrag kon de stuur dan wel weg. Dat is goed van u dat u alles even checkt, vind ik zelf ook belangrijk. Met een paar hondert wordt ik niet rijk van:)
Het leukste is nog de mensen hier die de dief even willen komen opzoeken hahaha
@jeffreym3: Haha iedereen is welkom:D
@jeffreym3: Dat zijn waarschijnlijk allemaal praatjesmakers. Wanneer puntje bij paaltje komt moeten ze ineens de hond uitlaten of bij hun schoonmoeder op bezoek. Wel jammer dat er nu zomaar iemand aan de schandpaal genageld wordt zonder hard bewijs. Uiteraard ook jammer voor de BMW eigenaar.
De versie van een Mercedes Benz Cklasse (S204) is op verzoek bij mij verkrijgbaar.
Stuur airbag, complete Comand Navigatie. Alles clean en zonder breek schade.
Alles wat men niet nodig had, lag keurig achterin.

Totaal 3.900 euro schade.
ok, alle electronische shit eruit snap ik. Maar dat flesje spa blauw? Tsssssj
@porker: haha de eerste foto is van 3 maanden geleden, ze hebben wel kauwgom meegenomen uit het dashboardkastje..
@justinautoblog: allemaal alert zijn op kauwgomkauwers de komende dagen dus!!!! Houdt de dief!!
Bij mij een tijd terug met een 330d gebeurd. hele binnenkant gestript. Maar het is zon verschrikkelijk moment als je je auto instapt en je ziet dat je hele auto naar de kl*te is. En t was een automaat, die hele pook was er zelfs lomp afgetrokken. En voor de rest gewoon t dashboard weg.

echt verschrikkelijk, sterkte man!
Ik verkocht mijn 330d touring pad aan iemand die et helemaal verliefd op was. 8 dagen later bericht dat hij gestolen is.

BMW is helaas geliefd bij de boefjes en ook nog eens eenvoudig mee te nemen zo blijkt.
Nice work, Sherlock! Ga verder in de coffeeshop hangen, riooljournalist.
they stolen my e90 2010 Professional navigation last week with the gear shifter they stolen 5 e90’s navigation same night in brussel
Precies hetzelfde gehad, sterkte.
Bij de BMW’s zijn de componenten tegenwoordig zo ontworpen dat ze makkelijk in te bouwen en te vervangen zijn, helaas ook makkelijk eruit te slopen… ze weten het inbraakalarm ook razendsnel uit te zetten waardoor je het niet eens door kunt hebben. Tegenwoordig hoor je toch veel meer over auto-inbraken, in het dorp waar ik woon gebeurt het inmiddels elke dag ondanks alle inspanningen van de politie om de witte kentekens van achter Duitsland te filteren…Bedankt Schengen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).