Badr Hari woest na staandehouding in Marokko

Auteur: , 26 Reacties

Het lijkt erop dat Badr Hari zich behalve in Nederland nu ook in zijn tweede Heimat (Marokko) bij de ibahesh in de nesten heeft gewerkt: hij werd na een verkeersovertreding staande gehouden, en hing meteen (op twitter) de diva uit.

Badr Bentley

Hari, die ooit tot de wereldtop van het kickboksen behoorde, maar in de problemen kwam omdat hij zijn werk af en toe ook meenam naar huis het uitgaansleven, begeeft zich de laatste tijd veel in Marokko, om een beetje af te koelen. Echter, net zoals in Nederland moet de politie hem ook daar altijd hebben.

Toen hij gisteren in Marrakech eerst door rood reed en vervolgens een stopteken negeerde, werd hij uiteindelijk toch aan de kant gezet, en zoiets doe je natuurlijk niet met meneer Hari, die in zijn land een reputatie van rockster-achtige proporties geniet, compleet met de bijbehorende dikke Bentleys. Deze tweet volgde:

Dus

De boodschap mag duidelijk zijn: niet fucken met Barrie Harrie (hij is een baaaad boy), anders raak je je baan kwijt. Dit kon nog wel eens kloppen, want Badr is vrij dik met de koning. Ach, dan komen de agenten er nog goed van af, Koen Everink had ervoor getekend. Volgens AT5 zat hij ten tijde van de schermutseling met zijn broer en nieuwe zina Daphne in de auto.

Hopelijk kalmeert Badr een beetje, en keert hij Marrakech niet de (bevlekte) rug toe. Een parel als hem wil je natuurlijk niet kwijt.

Foto: Badr in Marokko in een Continental GTC, uit de documentaire die in 2011 over hem gemaakt werd.26 reacties

Ook daar al trammelant met politie,gaat lekker zo met die gast,haha.
@Alfarobert: Nog steeds een kort lontje kennelijk. Als je je hier al zo over opwindt, hoe reageert-ie dan als er echt iets aan de hand is?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ze mogen hem houden!
@xyrrath: Yup! Grenzen dicht, voor hem…
Uhhmmm, was die uitdrukking niet: Hoge bomen blazen veel wind? Of gooi ik nou iets onder de war?
Zo snel komt hij daar niet in de problemen. Na een aantal bezoeken naar het mooie Noord-Afrikaanse land kan ik wel concluderen dat agenten daar erg corrupt zijn.
Deze man had al hulp nodig bij het woord horeca. Laten we het positief benaderen, een stoplicht is te moeilijk voor deze meneer maar de 2e regel van zijn tweet is zonder fouten. Kan hij zich niet beperken tot het merk Mercedes, jammer voor Bentley.
Iets met ezel en stoten..
De arrogantie wordt alleen maar meer, m.a.w. tijdje ’t celletje in trappen gaarne.
Hahahaha wat een figuur. Zeker verblindt door de Europcar sticker op de voorruit….
Dat ventje heeft echt een paar klappen teveel gehad op dat koppie van ‘m.
Zit een steekje los daarboven.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Oh yeey amateurs.. Ik weet niet hoevaak badr in de media aangegeven heeft dat hij niet aan social media doet…
@tangertanger:
En even vaak bleek later dat hij toch niet helemaal de waarheid sprak….

Zeg AB, ik zie de relatie met auto maar kunnen jullie dit sujet niet gewoon negeren.
Dat ze hem daar maar houden, we hebben er hier ondertussen al genoeg van dat type
Gelukkig missen we hem hier niet. (Naja, een enkele gold-digger misschien)
“Hari heeft zowel de Nederlandse als de Marokkaanse nationaliteit. Hij kiest ervoor om bij internationale wedstrijden (enkel) het Marokkaanse volkslied te laten horen.” (wikipedia) @sir_smokalot: Badr schijnt ook woest te worden als je 1e en 2e heimatti verwisselt.
Laat ‘m maar lekker woest worden dan. ’t is zoals je zelf stelt zowel een Moker als een Nederlander. Ik breng verder geen rangschikking aan.
@stephanotis: In mijn optiek draag je de nationaliteit die je leeft, niet per se die je nationaliteit volgens je paspoort. Ik weet het, een pure gevoelskwestie, maar toch. Het volkslied is misschien wel de hoogste vorm om je nationaliteit te eren, tja en als hij zich Noord-Afrikaan voelt en alleen dat volkslied wil horen dat is het volgens mijn platte mening gewoon een Noord-Afrikaan.
Ontopic: Vette auto’s. Vette collectie. (Ik doe gewoon lekker alsof dit ook een autobericht is)
Hij mag dan tot de top van het boksen behoren, sociaal heeft hij de diepgang van een kinderbadje
Wat een staatsmongool is het ook..
Allemaal rassisten de pliesie in Marrakech, moeten altijd de marokkanen hebben!
Tja een bontkraag, meer ga ik er niet over zeggen.
Na de biografie te hebben gelezen kan ik alleen maar zeggen voor die gast, voor ons en zijn vriendin (die hij regelmatig bont en blauw sloeg) is het beter dat ie vast zit voor een jaar of 50.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).