Bandenbranche eindelijk in actie tegen killer-muggen

Auteur: , 24 Reacties

Muggen, ze zijn spinnenvoer, maar verder heb ik nog geen enkel praktisch nut aan deze irritante bloedzuigende wakkermakers kunnen ontdekken. Ziektes zoals malaria en knokkelkoorts verspreiden, dat kunnen ze als de beste.

Muggenbroeinesten des doods

Het is velen al jarenlang een doorn in het oog: busladingen muggen uit het buitenland, die hier alleen maar komen potverteren, misbruik maken van onze sociale voorzieningen, de beste banen inpikken en bovendien ook nog eens allerlei ziektes met zich meebrengen (de donkere banden houden warmte vast, biedt bescherming tegen natuurlijke vijanden, en bestrijdingsmiddelen, meer achtergrond vind je in dit epistel van onze hobbybioloog en muggenexpert Dennis). Hoog tijd dat deze uitwassen een halt worden toegeroepen.

In plaats van de zoemende profiteurs weer op het vliegtuig naar hun eigen land te zetten, wordt het probleem bij de wortel aangepakt. Muggenlarven hebben vocht nodig, en door tweedehands importbanden droog op te slaan moet voorkomen worden dat eventueel aanwezige eitjes uitkomen, en in een later stadium (in de woorden van een inmiddels dode Nederlandse schrijver) onze roomblanke dochters onteren met dengue en andere onwelgevallige ziektes.

De bandenbranche heeft vandaag beloofd zijn handelswaar vochtvrij op te slaan. ‘Mooi op tijd, twee-en-een-half jaar nadat de noodklok werd geluid’, zou je zeggen, maar: ‘de bandenbranche houdt de verspreiding van de muggen al een paar jaar in de gaten’. Ah, ok, dan is het goed.

Muggen, het is weer eens wat anders dan bommen.24 reacties

-=edit: check=-

OT: Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.
Eeeeh…. banden droog opslaan. Dat lijkt me niet me niet zo handig aangezien je dan al uitgedroogde banden hebt voordat je ze koopt.
@pand: van de droogte krijg je geen droogte scheurtjes in de banden. Dat doet de uv straling. Je weet wel dat hele grote hete ding dat zich in de zomer nooit laat zien :P
@arjontje: Dat geval wat vandaag zichtbaar was is het dus. Weer wat geleerd. Bedankt!
@pand: ooit van vet gehoord?
@Emile_Benz: Ja heb ik ooit eens van gehoord. Kan een oplossing zijn tegen uv zoals je mede-reageerder al eerder had opgemerkt
Maar 1 positieve mug was de Honda Civic Muggen (of schrijf je dat anders? :-) )
@VeniVidiVici: Vergeet de Ariel Atom Mugen niet ;)
@Robinveerman42: ik denk wel dat de nordschleife open is. Een aantal jaren geleden ben ik met mn pa naar een race op het gp circuit geweest en de nordschleife was gewoon open .
@porschekiller: eh… wat?
@porschekiller: nietes, dat was de zuidschleife
Wat heb ik net gelezen…? Haha!
Dat ze er twee en een half jaar over moeten doen om met die oplossing te komen….
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Waarom moeten er uberhaupt gebruikte banden uit alle hoeken en gaten naar Nederland worden gehaald??
zo .. die heeft ook het chloor niet uitgevonden ..
Allemaal de schuld van Noah, moest hij nou een koppel muggen in zijn ark meenemen?
@ronin1130: Hij had zelf niet in moeten stappen.
@ronin1130: Die waren verstopt in de reet van een olifant.
Gore rascist
@justaminifan: Wie?
@sir_smokalot: Hmm, ik zou het zo sterk niet uitdrukken, maar dit stukje heeft een vreemd, onaangenaam en onnodig bijsmaakje…
Degene die hier in nederland zijn, mogen we die dan dood slaan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).