Bizar: politieagenten gaan er vandoor in een Huracán

Auteur: , 28 Reacties

De politie is je beste vriend.

Huracán

Een bizar verhaal uit Engeland. Twee politieagenten zijn op het matje geroepen nadat ze ongeoorloofde acties uitvoerden met een Lamborghini Huracán. De twee hadden de bestuurder van de Italiaanse supercar staande gehouden omdat de auto niet correct zou zijn verzekerd. Een berger werd opgeroepen en nam de auto vervolgens mee. De Huracán is afkomstig van CitySupercars, een verhuurbedrijf uit Londen.

De bestuurder had de Italiaan gehuurd en was op weg naar een bruiloft toen de agenten de auto aan de kant zette. Ondanks het tonen van diverse documenten vonden de agenten het noodzakelijk om de auto mee te nemen met een berger.

Uiteindelijk heeft het huurbedrijf de Lambo weer terug in handen gekregen en door middel van een ingebouwde tracker werden gegevens uitgelezen. De Huracán bleek niet braaf geparkeerd te staan bij een bureau, maar de agenten gingen samen scheuren in de bolide. Volgens de gegevens werden snelheden van 100 km/u bereikt op plekken waar 50 km/u is toegestaan.

Achteraf bleek dat alle papieren gewoon in orde waren en de agenten ten onrechte de auto in beslag hadden genomen. Naast het feit dat de avond van de huurder compleet verziekt was, komen de twee er nog makkelijk vanaf ook. De ene agent heeft drie strafpunten op zijn rijbewijs gekregen en de andere kwam eraf met een berisping. Daarnaast hebben de twee hun excuses aangeboden. (via Dailymail)

Foto: De bewuste Huracán van het huurbedrijf28 reacties

Van mij hadden ze de penningen in mogen leveren, of levenslang ‘meter-maid’ mogen zijn..
Het zijn net mensen.
@willeme: helaas worden ze niet gestraft als gewone mensen. Dit is gewoon keihard joyride. Als ik dat doe ga ik gewoon de cel in. En terecht.
@lekbak: en in een geval waar ze iemand een keer een pets verkopen krijgen ze een heel proces aan hun broek wegens buitensporig geweld..
@willeme: Net mensen? Jij gaat er ook ongeoorloofd vandoor met iemand anders’ auto?
Toch vreemd dat vreemde acties van politieagenten altijd zo makkelijk goed gepraat worden.
@willeme: denk niet dat de politie daar genoegen mee neemt als ik een Lamborghini jat en dat als verklaring op geef.
Deze twee hebben niets in een politiecorps te zoeken, Mogen eruit gebonjourd worden.
@amghans: klopt. Autoliefhebbers in een politiekorps dat moet je niet willen. Die zouden bij het flitsen de ondergrens zomaar wat ruimer kunnen instellen.
@mashell:
Wij hebben kennelijk verschillende ideeën bij de term ‘autoliefhebber’. En al helemaal bij wat een medewerker van de hermandad wel en niet kan doen. Twee van zulke figuren, die op oneigenlijke gronden een auto vaandelen om er vervolgens mee te gaan joyriden, vallen bij mij niet direct onder de noemer ‘autoliefhebber’. Dat zijn eerst en vooral machtsmisbruikende proleten.
Tja, die verleiding is natuurlijk ook wel groot. De onterechte inbeslagname vind ik erger eigenlijk.
Je verzint het niet…. het zal je trouwauto maar zijn!
Deze 2 mogen “weggejorist en opgerot” worden
@jdmpetje: 5 reeten voor jou
@jdmpetje: Wat betekent weggejorist?
@purepet9090: opgedonderd…
Agenten zijn net mensen die ook haten en misgunnen …….
Dubbel slechte dag voor de politie in de UK. Helpt allemaal niet mee.
Ze hadden die commercial van de Audi R8 zeker gezien? (ook het V.A.G concern).
Ze gappen de Lambo en worden alleen berispt? Stelende politieagenten,gekker moet het niet worden.
Welke gedachtegang zit er achter het huren van een dure auto om mee naar een bruiloft te gaan? Moet je dan succesvol lijken tov de andere gasten? Is de bruiloft erg saai en kun je dat compenseren door je op de rit naar huis te verheugen? Worden de bruidsmeisjes erg “gemakkelijk” als je een luidruchtige auto met een lastige instap hebt?
@mashell: gave trouwauto toch? zou ik ook doen, een lambo of een ferrari huren als trouwauto. ga jij lekker in de polo 1.6tdi sjoemelbak… probeer ik em niet in de fik te zitten, die italiaan van mij.
@mashell: Gewoon genieten van een heerlijk feestje waarop je de liefde voor elkaar viert. Hartstikke leuk om dat feestje al voor je eigen voordeur te beginnen met een fantastische auto. Reken maar dat ik ook heel goed ga nadenken over de auto die ik op mijn trouwdag rij.
Ik zou hen een proces aandoen. Zeker nu mijn avond verknoeit is.
In naam van koning of koningin niet eerlijk volgens de wet handelen…. Zo ken ik er nog wel 1…
@josvanrey: jezelf…
@dutchdriver12: geen commentaar
Goh, 100 km per uur waar je max 50 mocht!
Komen ze wel heel makkelijk vanaf. Ik zou er meer uit proberen te halen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).