Blauwchroom is the way to go op je Peugeot RCZ

Auteur: , 11 Reacties

Sebastien Loeb heeft een 208 T16, maar de gewone consument moet het met een GTI of RCZ doen voor de sportieve beleving. Ook geen straf, en bovendien kan je je auto naar eigen goeddunken pimpen. Met een fluweelwrapje bijvoorbeeld. Vind je dit niks, ga dan voor chroom.

Chromin' dem Peugeots..

Op nagenoeg hetzelfde moment kwamen bij ons twee voorbeelden voorbij van een RCZ aan de blauwchromeritis. Civic1990 spotte de coupé op de parkeerplaats van de Universiteit Twente, en toverde zijn camera voor de gelegenheid tevoorschijn. Kijk de RCZ shinen op blingblingjunk.

Tegelijkertijd, een paar duizend kilometer oostelijker, kwam een Oekraïener op hetzelfde idee, waarbij hier ook nog een zwart streepje werd toegevoegd. Een video van dit exemplaar staat op autojunkski.

Het mag duidelijk gaan dat het hier om een tweeling gaat die bij hun geboorte in Frankrijk van elkaar zijn gescheiden. Zeg, Jaap Jongbloed en/of andere TV-familieherenigingsexpertmeneer, maak hier eens een tranentrekkende repo over!11 reacties

Peugeot rcz is never the way to go …
@fejjie: RCZ is een prima auto. Hij mist alleen wat pit, maar het ding ziet er prima uit.
@ardonjr: Ik zeg het niet gauw over franse wagens maar nette wagens alleen wat je al zegt weinig pit zit er in. Hadden beter een V6 kunnen pakken met een turbo erop en +-300pk
@dahlback: klopt
Blauwchroom is zwaar heersend. Kan me geen auto voorstellen waar het lelijk op staat.
@ferrari94tr: fiat multipla? O nee daar staat alles al lelijk op..
@felix1989: Correctie: een Multipla IS lelijk.
Blijf het een prachtig model vinden. Zou dit eerder kiezen dan een basic TT bijvoorbeeld. Moet zeggen dat ik het front na de facelift iets minder vind maar verder erg fraai!
Doe mij ook maar een pre-faceliftmodel. En zo’n blauwchromen wrapje staat ook niet verkeerd. 200 pk erin en even laten chippen. Moet prima vooruit komen, denk ik zo.
De eigenaar van de nederlandse RCZ is woonachtig in Tubbergen(overijssel), waar Jabé Reclame / 12wrap.nl zich ook bevind, die de wrap voor zijn rekening heeft genomen.

1 van de jongens die deze auto gewrapped heeft is een paar weken terug gekroond tot wereldkampioen autowrapper..
Best wel een lullig kenteken…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).