BMW-motorrijder houdt erectie-rechtzaak niet overeind

Auteur: , 9 Reacties

Een motorrijder uit Californië die claimde door schuld van zijn BMW-motor met een permanente broeklat rond te lopen laat zijn pogingen het Duitse concern aan te klagen noodgedwongen verslappen. Wat een anticlimax..

*Niet Henry Wolf

Weet u het nog? In 2012 haalde Henry Wolf wereldwijd alle media met zijn opmerkelijke verhaal: zijn bijna 20 jaar oude BMW K1100RS met aftermarket zadel had zijn broekslang een permanente staat van rigor mortis bezorgd, zo claimde hij zelf.

Dan zou je zeggen, maak van de deugd een nog grotere deugd, en beproef je geluk in de vieze filmpjesindustrie, die toevallig ook nog eens bij hem om de hoek hoofdkwartiert. Echter, Mr. Wolf (zonder NSX) had geen zin om voor de camera de perfect woodsman te spelen, dus in plaats daarvan sleepte hij zowel BMW als de zadelfabrikant voor het gerecht.

Met zijn actie toonde hij wel cojones, maar de rechter oordeelde onlangs dat er onvoldoende grond was om zijn claim te ondersteunen. Laten we hopen dat meneer Wolf door dit besluit het koppie niet te veel laat hangen. (Visor Down, via)

Foto: Cyanide and Happiness9 reacties

Als Henry overtuigend medisch bewijs kan leveren vind ik het best als hij een vergoeding krijgt, maar dat heeft hij niet dus staat ie daar flink voor lul

Moest trouwens wel flink lachen om dat Cyanide and Happines filmpje, geweldige humor.
@knipperlichtje: ja dat staat als een paal boven water inderdaad.
Ik vraag mij af wat BMW met het verhaal te maken zou hebben als je een ander zadel op je motor zet. Dan is dat de keus van de eigenaar en is de motor niet meer zoals BMW hem bedoeld heeft. Dat je met gegronde bewijzen de fabrikant van het nieuwe zadel aanklaagt kan ik nog enigsinds in komen, maar verder niet.
@MrSkyline: Dat is gewoon claimcultuur. Alles aanklagen om maar miljoenen te krijgen. Het rare is zelf dat ze dat nog vaak zat lukken.
Hahaha, thx smoke! Mn middag is weer goed!
Too…much…puns…. :D
Klopt wat ze zeggen, motorrijden word je hard van!
AUTOblog??
Freude am fahren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).