Boze ex sloopt verkeerde auto

Auteur: , 18 Reacties

You see what happens, Larry?!

..when you f*ck a stranger up the ass?!

Automotive slooppartijen uit naam der liefde, we zijn het van menig heetgebakerd kippetje gewend, vooral in Brazilië kunnen ze er wat van. Heel soms laten de mannen ook van zich horen op dit gebied, zoals een 47-jarige Bredanaar, die zeer verbolgen was over het feit dat zijn ex-vriendin een nieuwe vriend had.

De man koelde zijn woede op de auto van de man die met zijn tengels aan zijn schatje had durven komen, maar door de rode waas voor zijn ogen had hij niet door dat hij eigenlijk de auto van de buurvrouw aan het molesteren was. En alsof dit nog niet erg genoeg was, bleek het verhaal van de nieuwe vriend ook niet te kloppen. Een dubbele schlemiel dus, die wat ons betreft de kont van de week verdient. Wat ben je dan?

Ach ja, het komt vaker voor (in Brabant). Erg kalm was de man na zijn slooptocht niet, de politie had pepperspray nodig om hem in hun auto te krijgen.18 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
wat ben je dan
@pier: Dat ik net op die link moest klikken terwijl ik eigenlijk moet studeren maakt het extra grappig, welverdiende +1
Ha! Vrouwen… (Mopje hoor voor alle mensen die zich aangesproken voelen)
Maakte zeker een goede indruk op die ex…
Het zomaar willekeurig slopen van een auto is nooit oké, zelfs niet als het van een ex is..
Wat iemand ook doet je blijft met je tengels van zijn/haar auto af!
@burninrubber:
Waarom?
Kan me voorstellen dat het heerlijk oplucht.

Het is tenslotte maar blik.
Alternatief voor hem was waarschijnlijk zijn aanstaande ex dezelfde behandeling geven.
@Hubert: Mensen die auto’s slopen doen dat meestal omdat ze weten dat ze klop krijgen als ze hetzelfde proberen met medemensen.
@azenomei:
Liever auto slopen dan een medemens.
@Hubert: die auto kan er toch niets aan doen? Die minnaar overigens ook niet. Als zijn vrouw vreemd gaat, is zij de hoofdschuldige. Als zijn vrouw al zijn ex-vrouw is, mag ze doen en laten wat ze wil en kan hij beter zichzelf wat aandoen.
@Hubert: Die auto en die man hebben eigenlijk niets te maken met het probleem tussen hem en zijn ex. Daarnaast geloof ik er heilig in dat iemand alleen vreemdgaat omdat hij/zij iets mist in zn huidige relatie of helemaal geen relatie wou.
-edit: nutteloze bijdrage-
Hahahahah wanne homo joh ! Koekwous !
Whahahahahahahahahahaha
Wat een kneus
Komt toch akelig dicht bij duurt niet lang voordat er een bijl bij mij in de auto hangt…. Hopen dat niemand in Heilaarpark zoon driftbui krijgt
Scheel zijn van jaloezie is nooooooit grappig!
Doet me denken aan de film Speedzone! (met uitroepteken), ook wel bekend als The Cannonball Run III. Daar verpesten twee racers een rode Lamborghini Countach 5000QV, wat vervolgens de verkeerde bleek te zijn (het slachtoffertje stond om de hoek geparkeerd).

Wát een debiel hahaha …
You want a toe? I can get you a toe…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).