Bryan O’Conner gaat in F&F 7 ‘met pensioen’

Auteur: , 48 Reacties

Het overlijden van Paul Walker betekent niet dat het zevende deel uit de F&F-franchise wordt geschrapt, dat maakte de filmstudio al bekend. Vraag is alleen hoe Walker er uit geschreven gaat worden. Volgens de laatste verhalen gaat zijn personage Bryan O'Conner met pensioen. Figures.

Walker en Diesel in FF 6

Al in deel 6 was het zo mogelijk geweest Walker er uit te schrijven, hij zit daar al in zijn buitenhuis met vrouw en pasgeboren kind de gelukkige familieman uit te hangen, dus er zal wel een geloofwaardig eind aan zijn karakter worden gebreid. De vraag is alleen of het niet wat roemloos is Walker met stille trom te laten vertrekken.

Aan de andere kant: heel veel andere keuzes zullen de makers niet hebben. Er schijnen nog een aantal nieuwe scenes in geschreven te worden om het vertrek van O’Conner soepel te doen lijken. In april 2015 zullen we zien voor welke verhaallijn precies is gekozen, als F&F 7 officieel in première gaat. (via Hollywood Reporter)48 reacties

netjes opgelost! hoop dat hij met veel eer uit de filmreeks vertrekt.
ik ga hem zeker bekijken in de bioscoop.
@jasperjvr: en ik denk dat je lang niet de enige bent die deel 7 zal gaan bekijken.

Ik zie in gedachten in april 2015 al een artikel op Autoblog staan met de titel
“F&F 7 brengt recordbedrag op”.
Dus dan komt er geen f&f 8?
@MARS: Laten we hopen van niet.
@Donstil: laten we hopen dat jij van de trap valt. Vele AB’ers vinden FnF wél leuke films.
@JaxDryke: Er zijn mensen die graag voor middelmatige producties gaan, dat was mij reeds bekend.

Toch bedankt!
@JaxDryke: hij hoeft toch de trap niet af te vallen het is gewoon zijn mening. Sinds de dood van deze acteur is deze franchise plots een soort religie geworden met dus kennelijk ook reli-gekies
@JaxDryke:
ik deel de mening van Donstil. Dat er geen deel 8 komt ik heb deel 1 en 2 gezien waren beste 6 ging ook nog wel de rest heb ik uit gezet.
En er zijn ook AB’S die het geen goede films vinden als je van auto’s houdt betekend dat niet automatisch je alle films die over auto’s gaan goed vind
@JaxDryke: hier is wel weer een poll van te maken!:
@jasperjvr: Wel een vervolg op FaF 7 maken!
@jasperjvr: Geen vervolg op FaF 7 maken!
@jasperjvr: je bent “na deel 2 was het eigenlijk al wel genoeg” vergeten.
@JaxDryke: Tja, maar of die ook goed is is een ander verhaal…
@JaxDryke: nou ik heb al schaamhaar dus ik vind het ook niets
@johannes79: Dit komt erg gay over.
@heidi: jeetje betrap jij mij even zeg!
Ik hoop met je mee @Donstil:
@MARS: Hehe puik.
@Donstil: je zoekt gewoon aandacht kaolo sukkel, kut nederlander met afgunst. Tis ook nooit anders. 1vd 2 dingen; 1. Je hoopt dat hij komt 2.hopen dat hij niet komt is onzin, want je bent niet verplicht die film te gaan kijken.

De ballen kut
@st3fan: Jij hebt best moeite met de Nederlandse taal?
@heidi: Ik? Nee hoor. ;) Maar als ik zo iets misselijks zie grijp ik gelijk in. Maar ik zal u in de gaten houden, en op iedere fout die u maakt ga ik commentaar leveren. :)

Prettige dag
@st3fan: Dit hou ik in mijn achterhoofd.
@MARS: heb een aantal maanden geleden gelezen dat er na F&F6 is getekend voor nog 3 andere delen van de Fast and Furious reeks.. dus voorlopig komt er nog genoeg film plezier voor de petrolhead.
@gieltj: Klopt Lucas Black, de hoofdrolspeler uit Tokyo Drift, heeft een contract getekend voor 3 F&F films 7 is de eerste, dus er komen er inderdaad nog wel een paar.
@gieltj: 4, 5 en 6 zijn een trilogie. 7, 8 en 9 worden dat ook.
@MARS: F&F 7 zal vast en zeker een recordbedrag opbrengen. Ik zie dus geen enkele reden waarom het einde verhaal zou zijn bij deel 7.
@Carreza: zeker weten, veel mensen gaan er waarschijnlijk heen om de laatste fimbeelden van paul walker te zien, want hij is middenin de opnames overleden
@MARS: denkt het wel maar met een nee crewmember
@MARS: met
Ik las hier al op de site van ‘The Hollywood Reporter’ over en dat heel erg veel mensen kritiek schijnen te hebben op de makers. Maar dat is irritant Amerikaans volk die niet snappen dat je niet veel andere keuze hebt, >>omdat hij overleden is<<.

Dat kan je niet aan hun verstand brengen.

Ik ben benieuwd.
o lol, er staat een bronvermelding van THR bij (zie ik niet op mn foon).
Dan is jou foon stuk @JaxDryke:
@MARS: Ik heb een Sony Xperia U met de FireFox browser. Die geeft geen info aan de onderzijde. Er is niets mis met mijn foon :P Afgezien van het feit dat ie érg traag is. Maar neen, hij is niet kapot :)
Het is te hopen dat die film nu maar snel uitkomt, dan is het daarna tenminste snel afgelopen met die hele soap erom heen.
@sydney: Dat moet ik ze wel nageven, de makers benutten de omstandigheden erom heen wel optimaal. Dit is ook zo’n type film die dat ook wel nodig heeft want van kwaliteit is er geen sprake.
@agera: Ik snap de hele heisa gewoon niet.Niet alleen hier maar de Telegraaf vindt het ook wel lekker zo.Ja er zaten een paar auto’s in een verder maar matige films.En z’n acteertalenten hoefen ook de geschiedenisboeken niet in.(Heb alleen eerste deel gezien,maar wel zijn andere films) Het is een tragisch ongeluk,en that’s it.
De waan van de dag die alleen maar langer duurt regeert hier.

Ik nu ga ik een baco’tje bestellen voordat bekend gemaakt wordt dat de zus van de buurvrouw van de dokter van Schumacher volgend jaar toch weer dat weekend in Madrid met Juan gaat overdoen.
@sydney: Ben ik inderdaad helemaal met je eens.
@agera:

Reclame. En het is nog gratis ook.

Plus men is nu helemaal verzekerd van een hele hoge opkomst met dito opbrengst.
Laat ik vooropstellen dat F&F niet de meest kwalitatieve film is, ik bedoel kijk naar de acteurs en trek je conclusie. Waar F&F mee wegkomt is dat zulke films niet “goed” hoeven te zijn, als ze maar vermaak bieden. Met goede reclame, commercie en vooral een grote fanbase heeft deze film (plus eerdere delen) al de nodige aandacht gekregen. Ik denk persoonlijk dat de makers zelfs verbaasd zullen zijn over het succes die ze hebben behaald. Maar goed ik heb alle delen gezien en zal niet rouwen als ze ermee stoppen.
Er zal denk ik wel een Paul Walker look-a-like ingezet gaan worden om bepaalde stukken goed aan elkaar te koppelen.
Maar hoop dat F&F wel verder gaat want zijn best vermakelijke films.
Toretto gaat in 8 op zoek naar een nieuw team lid, en van mij mag dat bekend en goed passend acteur Mark Wahlberg zijn!
@VeniVidiVici: Als je bedenkt dat ze in de jaren 90 voor de film The Crow (Brandon Lee overleed tijdens de opnamens) de laatste scènes volledig met computerbeelden en bewerkingen van reeds geschoten materiaal hebben kunnen maken zonder dat je kwaliteitsverschil ziet, hebben ze anno 2013 niet eens meer een Lookalike nodig
Ze kunnen het gewoon een deel 8 laten meespelen.
The crow, met Brandon Lee, zoon van, is ook meer dan de helft zonder hem opgenomen omdat hij tijdens een shoot neergeschoten werd.
Ik vindt het wel jammer dat hij met pension gaat want het is wel eeb actie film en ze zijn 1 groote familie en geen werk
*Brian O’Connor, niet Bryan.

Anyway, ben blij dat ze verder kunnen met de films. De meesten hier hebben we weinig goeds over te zeggen maar ik kijk ze graag.
Hoop inderdaad wel dat er wat moeite in gestoken zal worden om er een waardig einde van te maken.
Wat ik graag wil melden, is dat niet elke film een goed verhaal nodig heeft om een goede film te zijn. Ik kijk veel films, want ik ben een enorme film gek. En FnF staat al sinds deel 1 in mijn favorietenlijst. Waarom ? Omdat het vermakelijke films zijn. En het verhaal is niet eens zo slecht als mensen denken. Veel van de mensen hier die tegen FnF zijn, kennen de films niet eens of hebben enkel deel 1 gezien. Terwijl deel 1 écht wel een goed verhaal had en goed in elkaar zat. Ja, de special effects waren, ook voor die tijd, wat over the top en slecht gemodelleerd, maar dat maakt ook niet uit. Ik ken een hoop films die een stúk slechter zijn, maar veel meer ‘fans’ hebben, enkel omdat er (aardig) wat grote namen in voor komen. Shutter Island bijvoorbeeld. Ik heb zelden zo’n slecht gemonteerde film gezien, maar het scoort hoog omdat er nogal wat beroemdheden uit Hollywood in zitten.

Ik kijk niet naar films omdat een bepaalde acteur erin zit. Ik kijk ernaar, omdat het vermakelijk is ;)
@JaxDryke: Kijk dit soort onderbouwingen lees ik graag als je je mening aankondigt. Ook al deel ik je mening niet, waardeer ik het wel.
Zelf ben ik net als jij ook een enorme film freak, misschien ben ik zelfs meer filmliefhebber dan autoliefhebber.
Alle delen heb ik gezien, maar dit is gewoon niet mijn type film. Absoluut het is een vermakelijke film, alleen goed kan ik het niet noemen. In deze genre hoort een film vermaak te bieden, dat is de belangrijkste regel. Goede cast en een goed verhaal moet je niet direct zoeken.
Zelfde geldt voor Die Hard 5, die film melken ze ook gewoon uit, omdat de naam alleen al mensen naar de bioscoop trekt. Ik bedoel in tegenstelling tot de eerste delen die gewoon steengoed waren, is deel 5 gewoon magertjes. Bruce Willis op de automatische piloot.
Het recept voor actiefilms is gewoon heel simpel actie, actie actie en nog eens actie. Tientallen auto’s opblazen, de helft van de film vullen met schietscenes, een redelijk tot een mager verhaal en een aantal scenes met schaars geklede vrouwen en hoppa je hebt een film. Dit zijn voor mij niet de criteria voor een goede film. Zelf kijk ik ook hoor naar deze films daar niet van, af en toe heb je gewoon behoefte aan vermaak.

Shutter Island daarentegen vind ik juist weer wel een goede film bijvoorbeeld. Niet vanwege de Hollywood beroemdheden, het zijn topacteurs en dat bewijzen ze ook in deze film weer. Alleen al die twist is gewoon geniaal. Di Caprio als Teddy Daniels acteert gewoon super, je wordt als het ware de film ingetrokken. Ze laten je doen geloven dat er rare gebeurtenissen afspelen in het kliniek en op het einde ga je daar zelf aan twijfelen of dat wel zo is. Had ook niet anders verwacht van Martin Scorsese die deze film regisseert. Die man heeft al zoveel goede films geregisseerd ( Taxi Driver, Ragging Bull, Goodfellas, Cape Fear, Casino, The Departed en Shutter Island) Voor mij stuk voor stuk voorbeelden van kwalitatieve films.

Zoals ook The Godfather, Goodfellas, Once Upon a time in America, Casino, Heat. Seven, Silence of the Lambs, The Shawshank Redemption, The Rock, Die Hard 1, Sleepers, The Dark Knight, The Usual Suspects, The Fugitive, Inception en Shutter Island stuk voor stuk goede films zijn vind ik.
Dit is het leuke dat smaken verschillen en gelukkig maar.
In deel 5 zat hij al met zijn partner in het betreffende huisje ergens in een Zuid-Amerikaans land toen hij bezoek kreeg van zijn grote vriend en diens partner.
Het niveau in de comments is weer om te janken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).