Chinees parkeert Mercedes in nat beton #fail

Auteur: , 14 Reacties

Stug allerhande waarschuwingen negeren en vervolgens een weg van nat beton opdraaien. Dan krijgt vast staan in het verkeer ineens een heel nieuwe betekenis.

Vast zitten in het verkeer, next level

Wegwerkers probeerden de man nog te attenderen op zijn domme keuze voor hij zichzelf vereeuwigde in het straatbeeld, maar hij besloot toch voor de short-cut te gaan. Of waren de aanwijzingen te verwarrend? De Chinees wist zijn E-klasse 200 meter door de zompige specie te ploegen voor de gejaagde man echt vast kwam te zitten.

De Benz heeft veertien uur kunnen genieten van een betonbad, voor hij met behulp van drilboren en graafwerktuigen van zijn specieschoenen werd ontdaan. De bestuurder had ‘m er gelukkig niet zo ver ingereden dat hij er zelf niet meer uit kon. Scheelt weer.

Hetzelfde lot onderging deze Porsche-rijder, die ook met grof geweld uit het wegdek gebeiteld moest worden. Altijd beter dan een Rus die met beton wraak neemt.

Hier een filmpje!14 reacties

Kijk zo moet je het dus niet aanpakken
Tja… Je vraagt er zo ook om
Wat er sukkel. Als je zo dom bent hoor je niet in een benz te rijden.
@marussia: iets anders wel dan?
@mac miller: een Fiat Multipla
@marussia: die moet je onder het beton rijden, niet erin
Slapen doen we ’s nachts
Neuh, meneer was niet te dom…Meneer waande zich boven de plebs verheven…want hij reed toch een Mercedes? Of niet dan?

Ook hier in het kikkerlandje zie je van dit soort achterlijk figuren. Schuif ze een Mercedes, Audi of BMW onder hun kont en ze hebben opeens moeite met het opvolgen van aanwijzingen…
@FrankypankyV8: Mwah dat lukt me ook wel in de fiat seicento van mn moeder hoor, je moet alleen iets meer geduld hebben in zon premium Fiat-je.
Een E op blauwe platen.

Je verwacht het niet.
Een Mercedes met blauwe platen! Wie had dat ooit verwacht?
Is ook bekend in welke stad het gebeurd is? En ja ik weet dat het beton inmiddels is uitgehard en dat ik me daarover geen zorgen meer over hoef te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).