Circuschick trekt lijkwagen. Met haar haren [video]

Auteur: , 8 Reacties

Dit is Anastasia IV, geen koe uit de stal van boer Egbert, maar een Poolse circusartiest die een pijnlijk truukje kan: hele zware objecten in beweging brengen met louter haar haardos.

Boobstacia IV

Om dit te demonstreren trok ze onlangs een sexy pakje aan, en bracht in een tijd van ongeveer een minuut een 2,5 ton zware lijkwagen die via een soort sleepoog aan de bovenkant van haar hoofd bevestigd was een afstandje van 20 meter van A naar B in de Londense Shaftsbury Avenue. Hiermee scoorde ze meteen een notering in het Guinness Book of Records.

Tsja, de een spijkert zijn zak vast op het Rode Plein, de ander trekt lijkwagens met haar haren, helemaal niet zo vreemd toch? We hebben nog wel een leuke uitdaging voor mevrouw Anastasia: doe hetzelfde truukje eens tegen een vol accelererende AMS Madness. Dibs op haar scalp.

Mocht ze nog een man zoeken, dan kunnen we haar deze Lambotemmende Duitser aanraden. Een huwelijksaanzoek van meneer Li Sheng Pang heeft ze afgewezen, omdat ze zijn intenties niet helemaal vertrouwde. Geen haar op haar hoofd die er aan denkt.

Voor het geval de haartjes het niet houden heeft deze circusartieste een vangnet: ze zijn voor niet minder dan 1 miljoen GBP verzekerd. Sapperdekwast! Video op Freakshowjunk! (via Telegraph.co.uk)8 reacties

Altijd weer die oostblokkers
Een woord : gek ik je kop
@kaytje123:
Dat zijn er 4, waarvan er trouwens 1 niet klopt in deze zin.
Het is niet alleen heur haar…Ze lijkt mij geen dame met wie je ruzie wilt, hahahaha!
Een Opel Senator als lijkwagen? Ook niet van de jongste…
De enige Opel waar ik nog wel dood in gevonden wil worden: de Senator.
Erg omslachtige manier van lijkwagens verplaatsen.
Raar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).