Cool. Lewis Hamilton heeft een MV Agusta gebouwd

Auteur: , 26 Reacties

MV Agusta? More like MV Me gusta.

Cool. Lewis Hamilton heeft een MV Agusta gebouwd

Lewis Hamilton duikt de motorhandel in. Dat de F1-coureur met suave kapsels een groot liefhebber van motoren is, is geen geheim. Onlangs bood Valentino Rossi hem nog een ritje aan op zijn Moto GP-fiets. Of hij het aanbod heeft aangenomen weten we niet, maar hij kan Rossi binnenkort wel uitnodigen voor een ritje op zijn eigen stalen ros.

Hamilton heeft de handen ineengeslagen met MV Agusta, waar Mercedes-AMG zich vorig jaar voor 25 procent inkocht. In hoeverre Hamilton invloed heeft gehad op het ontwerp weten we niet, dat is altijd maar de vraag bij dit soort celebrity-projecten. Wat we tot dusver weten is dat zijn ontwerp gebaseerd is op de Brutale 800 en de naam Dragster RR draagt.

MV Agusta heeft nog geen details vrijgegeven van het project, maar warmt ons alvast op met een teaserfilmpje waarin Lunchmoney Lewis (oh, dat is die andere) een prima geurende burnout neerlegt. Check de video op Agustajunk.nl.26 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
‘ waar Mercedes-AMG zich vorig jaar voor 25 procent inkocht.’

zal wel pure passie zijn dan, geen marketing
@meneer: wat een slechte video trouwens
@meneer: Als jouw baas je een brute motor cadeau doet, kan ik mij voorstellen dat je daar best gelukkig mee bent en het wilt tonen.
@martinus: dat is waar. echter, zodra je salaris op jaarbasis uit 7 cijfers bestaat gaat het ‘ik wil laten zien dat ik dit heb’- effect afnemen denk ik. niemand die twijfelt dat je alles kan kopen wat je wilt, dus het wow-effect neemt af als je iets duurs koopt.
@meneer: Maak daar maar 8 cijfers van, reden tot klagen heeft hij in ieder geval niet.
@martinus: Ik ben mijn baas.
Ik weet dat *BlingBling Hamilton bij velen hier vooral het imago heeft van een Rapper die per ongeluk coureur is geworden.

Maar deze man wordt niet wereldkampioen om niets. Hij is een gigantische liefhebber van racerij, binnen zijn team schijnt hij ook in de details betrokken te zijn met het afstellen van zijn kampioensauto, en ook prive heeft hij een vermogen zitten in hele mooie bolides.
@martinus: eens maar hij heeft wel de beste auto van het veld.. Dus weet niet of die vlieger helemaal op gaat.. Zet maxxie is naast hem i.p.v. Rosberg om maar wat te zeggen 😉
@kevin82: Max Max Max! Ja, Max is een partij voor Lewis. Mooi verhaal.

Ik snap niet hoe we hier in Nederland alles wat met Nederland te maken heeft zo kunnen ophemelen. Ik word er ziek van. Eerst het voetbal, nu de F1. Nog even en we halen de Turkse nationalisme, de Franse chauvinisme en de Amerikaanse arrogantie in. Dingen waar je als een mens dus enorm veel hekel aan kan hebben.
@martinus: het is juist andersom een coureur (zoals bij McLaren) die rapper is geworden (bij hoe toepasselijk, Mercedes) Moet hij lekker zelf weten, hij doet waar ie voor aangenomen is; hard rijden en titles binnenhalen. Echter al die fashionshows, hoedjes en oorbellen hoeft van mij niet. Maarja ik ben een reaguurder en niet de #1 coureur van Mercedes. So who cares?
@str8six: Waarom mag Hamilton niet van zijn hobby’s genieten in zijn vrije tijd? Als Henkie wordt aangenomen als fietsen verkoper en hij haalt al zn targets en doet precies wat er van m gevraagd wordt. Laten wie die beste man toch ook op zondagavond een potje kaarten met zn vrienden nadat ze voetbal hebben gekeken in t café op de hoek?

Snap niet waarom er zoveel wordt neer gekeken op, naar mijn mening, maar ook zeker op basis van de statestieken, (een van de) beste coureur(s) van het moment. Laat deze jonge lekker genieten van wat ie leuk vindt.
@kvdw: ik zeg toch duidelijk: dat moet hij lekker zelf weten.. En verder leg jij uit in de vorm van “henkie” wat ik met Lewis uitleg. Begrijp je relaas niet echt, want we zijn het eens.
Verschrikkelijke video… En, MV Agusta… Als je er eentje gehad hebt was het ook de laatste…. Waarvan akte!
@st220: precies. mensen die verstand hebben van motoren kopen geen MV. (ok, de F4 is dan nog wel echt gaaf, maar de brutale? neh)

ik heb meer lol op mn ouwe triumph..
Sjonge jonge, dat kapsel kan echt niet. Dat hij zijn uiterlijk belangrijk vind moet hij weten, maar dit slaat gewoon helemaal nergens op.
@viezefreddyw: Het is ook niet mijn ding. Maar dat is nou het mooie van het hebben van een salaris van 30 miljoen of meer per jaar. Dan hoef je je niet meer druk te maken om wat anderen mooi of lelijk vinden.
@Edge: Ik heb geen 30 miljoen maar ik maak me daar ook niet echt druk om.
Ik ben groot fan van de dragster maar de lh44 versie komt er bij mij echt niet in.
MV blijft een mooi merk, maar of dit ook n mooie fiets is betwijfel ik.
Waarom geen foto’s bij het artikel?
@kapitein187: Die zijn er op dit moment (nog) niet. Dit is enkel de teaser.
@Edge: hmm gister stond er nog een volle foto op zn istagram account. Is inmiddels verwijderd zie ik.
Had liever wat motorgeluid gehoord dan die k*t muziek, geweldig gaaf ding btw.
Tja onze Lewis, het blijft een pauper die nep rappert.
Ik vind hem juist wel gaaf zo! Ik kan die custom bike scene wel waarderen.
Hamilton kan F1 gaan rijden, want je voeten voor je steps zetten tijdens een burn-out is zwaar onverstandig, als ie grip krijgt mol je zo ff je kuitbeen. Of je been verdwijnt onder je step.

Spaakwielen vet, alleen niet in donker rood, prachtig in je woonkamer en voor mensen onder de 1,60meter. In Nederland heb je niks aan deze fiets. (Ik heb pers-introducties gedaan op o.a. brutale’s, waarvan akte :))
http://youtu.be/BcXWxoKohJU
Hier de info voor je, die fiets is al lang op de markt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).