De 10 meest bekeken foto’s van de Audi RS6 DTM

Auteur: , 65 Reacties

*giet een kopje racebenzine op de grond*

De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

Een dag na de aanslag op de bekendste RS6 ter wereld begint het langzaam in te dalen. Nederland was heel even het domein van de bruutste Audi ter wereld, maar werd helaas ingehaald door de realiteit anno 2015: tuighonden die vermoedelijk in een opwelling eigenaar Douw Leitner onder bedreiging van vuurwapens uit zijn RS6 jaagden en de 1.000 pk sterke Gumball-bak kort erna vernielden. Want zo werkt de nieuwe generatie thugs: nooit DNA achterlaten, dus de fik erin.

Terwijl een Facebook-evenement ter nagedachtenis van de RS6 DTM al 55.000 deelnemers op de been heeft gebracht, pakken we het op Autoblog iets kleinschaliger aan. We hebben de tien meest bekeken spots van Jon Olssons voormalige familie-auto hieronder verzameld. Opdat we nooit vergeten.

10. Damsko’s finest. Voor heel even.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

9. Jons RS6 was de koning der meetings.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

8. Zelden oogstte zoveel foute tuning zoveel lof door alle lagen van de autobevolking heen.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

7. Met zijn semi-gouden turbo’s. Never forget.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

6. En toen kwam hij opeens op een Nederlands industrie-terrein te staan. Wij juichen.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

5. Ook zonder dakkoffer goed te pruimen trouwens.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

4. Sorry Jon, dat we een land zijn waarin we je creatie niet konden beschermen tegen gewapende Staatsliedenbuurt-wannabee’s
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

3. Gumball 3000 2015. Amsterdam. We zullen het nooit vergeten.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

2. Je was de Conor McGregor van de autowereld. Talked the talk, walked the walk.
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM

1. Gelukkig hebben we de foto’s nog…
De 10 meest bekeken foto's van de Audi RS6 DTM65 reacties

Kan het niet een keer klaar zijn…?
@timmieeee: mooie afsluiter zo, nu is het wel klaar :-)
@ghost: R.I.P.
@ghost: Het is paar klaar als John Olsen erop gereageerd heeft vind ik! Hij moet het Audi RS6 DTM boek sluiten!
@venividivici: paar=pas (shit autocorrect)
@timmieeee: pfff ik wilde net zeggen… Stoppen we nu met deze onzin. Die auto ziet er toch niet uit…
@smoothoperator: hij ziet er nu zeker niet meer uit nee, maar hij zag er wel mooi uit 😉
Het is natuurlijk jammer dat de creatie is vernield maar overdrijven is ook een vak. Het was nog altijd gewoon een verbouwde Audi A6 en daar zijn er veel meer van en er zullen er ook een hoop bijkomen. Ik vind het ook eigenlijk niet erger dan de Transporter die de overval ook niet heeft overleeft.
@robert110: Don’t feed the troll, i know.

Maar toch: Noem mij eens een voorbeeld van een ‘verbouwde Audi A6’ die net zo bruut is als deze…
@jeroen13: Ik vindt het wel grappig dat je meteen denkt dat ik troll. Doe ik niet, ik meen het echt.
@robert110: ik vindt.. :(
@jeroen13: dan maak je toch gewoon een nieuwe? ! Genoeg rs6jes en plastic voorhanden. Als er nou een 250 GT lusso pinafarina maranello abarth afbranden, dan was dat echt zonde
@kenner: Dan maak je toch gewoon een nieuwe? Genoeg aluminium beschikbaar.

Zie je, slechte reactie.
@robert110: “Gewoon een verbouwde a6” you just went full retarded
@2fast4you: dat is het toch ook? De RS6 is een zwaar verbouwde A6 en deze DTM was een zwaar verbouwde RS6. Kortom, inderdaad niks anders dan een (zeer bruut) verbouwde A6.
@ej20g: Precies, het is een A6 station waar ze bij Audi een snelle motor in hangen welke door een tuner weer verder is opgevoerd. Plus wat extra kunstof aan de buitenkant en grotere velgen, ooh en een lelijke wrap.
@ej20g: Hoezo deze DTM? Er bestaat geen RS6 DTM, waarom noemt iedereen dat ding zo…
http://www.autojunk.nl/2015/05/mr-jon-olsson-2

Foto 1: Because Janni!
@osmo: Die is al 300x bovenaan een artikel voorbij gekomen.
Hahahaha je was de McGregor van de Autowereld . Goud!
Heb nog steeds een vermoeden dat dit met opzet is gedaan. Net zo’n idioot plan om een Leopard tank te stelen, of zo’n unox knakworst aanhanger…
@henkhupelschoten: ja ik ook want welke retard zou dat ding hebben gekocht voor €400.000?!! Kan je beter een nieuwe RS6 kopen voor €160.000 en dan heb je €240.000 over om hem helemaal naar je eigen zin te tunen. En je rijdt geen afgelikte en afgetrapte boterham.
@audir8v10: Volgensmij snap je hem niet… Denk ik zo…
@henkhupelschoten: ik denk dat dit met opzet is gedaan vanwege verzekeringsfraude, snap jij dat of is dat te moeilijk om voor te stellen voor je.
@audir8v10: je snapt het nog steeds niet. Chapeau
@pielemuis: nee ik ben hier te dom voor. Enlighten me
@audir8v10: Ik denk te moeilijk. Denk ik. Denk
@henkhupelschoten: Als ze het echt voor de verzekering deden hadden ze wel gezorgd voor geldige kentekenplaten. Met groene platen rijden op zo’n tijdstip mag officieel niet, bovendien was het geen proefrit, dus grote kans dat de verzekering daar moeilijk over gaat doen.
@motoragent: Groene platen mogen ook gebruikt worden, als de auto word gebruikt voor promotiedoeleinden. Geen probleem in dit geval dus .
@pielemuis: Daarbij, de fabel dat hij 4 ton van de verzekering krijgt gaat ook niet op. Een verzekeraar zal nooit de verkoopwaarde uitkeren. Alleen het inkoopbedrag.

Zou een mooie zijn, knal ik mijn VW polo voor 2 ton op internet en laat ik hem jatten. Gelukkig werkt het zo niet.
@pielemuis: Mag ik een klein deel van de winst, ik leen hem zo genaamd wel even
@pielemuis: Onzin. Als je hem hebt laten taxeren voor die waarde (€ 400.000) is het prima.
@kjeld: Je geeft het antwoord zelf al: Taxeren. Hierover hebben we het niet, ook nergens staat dat de desbetreffende RS6 voor die prijs getaxeerd is.

Hoewel taxeren vaak redelijk hoog uit pakt, zijn ook hier richtlijnen voor. Mijn fictieve polo kan niet op 2 ton getaxeerd worden.
@pielemuis: Nee jouw polo niet nee :) En overigens kan hij best getaxeerd zijn op een hogewaarde.
En het tekstje “hier hebben wij het niet over” komt nogal onnadenkend van jouw over. Die kerel is handelaar in auto’s. Die weet wel hoe dingen werken met auto’s/unicas. Zie dit als een kunst object. Dat koop je in taxeer je (verzeker) en verkoop je als inboedel aan een rijke meneer in het oosten.
@kjeld: Onnadenkend? Nergens staat, of word gesproken dat deze al getaxeerd is. Alleen over de 4 ton verkoopprijs gesproken.

”assumption is the mother of all fuck-ups”

Taxeren is voor een handelaar ook nergens voor nodig, deze heeft er geen baat bij heeft, tenzij zijn complete voorraad in 1 keer verdwijnt. Aangezien de auto op handelsvoorraad staat en hierdoor automatisch verzekerd is (voor de inkoopprijs). Iedere auto verzekeren voor de taxatiewaarde drijft alleen onnodig je premie omhoog.
via iPhone app
@pielemuis: Groene platen mogen niet op dat tijdstip niet gebruikt worden.Ook niet onder de noemer promotiedoeleinden.Heb je op dat soort tijdstippen wat te promoten haal je ‘m maar uit de handelsvoorraad.Zet je ‘m daarna er weer in.
@sydney: Groene platen zijn niet tijdsgebonden. Mogen op ieder moment gebruikt worden mits aan te tonen valt dat het gebruik op dat moment onder bedrijfactiviteiten valt, ook promotiedoeleinden.
via iPhone app
@pielemuis: Even terug naar de IVA jij, want je slaat onzin uit.
@sydney: Zullen we er een krat bier op zetten ?
@henkhupelschoten: Ik weet wel zeker dat dit met opzet is gedaan. Ik kan me niet voorstellen dat ze zo veel risico willen lopen voor een joyride.
Het houdt niet op, niet vanzelf!
+1 voor de teksten bij de foto’s!
staatsliedenbuurt wannabe’s haha, wat zijn de criteria daarvan?
@meneer: Gucci pet en een omgebouwd alarmpistool.
Hoewel dit artikel humoristisch is geschreven, krijg je toch een soort plaatsvervangende schaamte als je bijvoorbeeld op facebook kijkt. Sommigen zijn compleet serieus over een minuut stilte, of vergelijken dit met een daad die alleen ISIS kan doen.

Liefhebber of niet, het blijft maar een auto. Tuurlijk, of je hem nou mooi of lelijk vond, het blijft een kut actie. Maar een minuut stilte ? Seriously?

Zullen we het Karkas dan niet gezamelijk dragen naar de sloop, terwijl onderweg een menigte aan mensen al snikkend rozen toewerpen. Vrouwen hysterisch op de grond vallen, en mannen op hun knieen tot god schreeuwen waar dit leed aan te danken is. Begraven hoeft niet, is al gecremeerd.
@pielemuis: Ik ben het met je eens, alleen de term “maar een auto” is vrij subjectief. Als iemand dit met mijn auto zou doen had je ook een crematie en dan heb ik het niet over die van mijn auto.
Ik vind het echt zo erg da’k geen woord kan vinden,k’ging bijna wenen…😥😥😥 ik zou echt die daders aan mijne a5 vast binden tot dat ze doodbloeden meesleuren…ssrryy
@tyso44quattro: wat?
@kvdw: wadde wat???
@tyso44quattro: not sure if just trolling…
Die foto van na de brand is ander even populair..
Snif
Ik heb er nachten niet van kunnen slapen….
Snif
Kan ook de griep zijn
Waren er geen bewakings camera’s die alles gefilmd hebben..?
Tis een getunede RS6 die nog gewoon te bestellen is. Niet de SLR van Moss en Jenkins. Of de 911 RSR van Van Lennep.
Of de Talbot van Bassie en Adriaan.
Nou ben ik geen Audi-fan maar dit was een tof ding en het is zonde… En nu is het klaar want aan het eind van de dag is het gewoon een auto
Persoonlijk vond ik de auto het afbranden wel waard….Maaar!! Ik heb een pokke hekel aan mannetjes met een klein pikkie die zich met wapens groot voelen en dan spullen van echte mannen gaan afpakken…
Dus ik hoop dat ze die knulletjes pakken en ze een gepaste straf geven….Een paar weken VAG TDI uitlaatgassen inademen moet voldoende wraak zijn..
In Nederland moet je gewoon geen andere hobby hebben dan postzegels plakken. Anders steek of de overheid een stokje ervoor (kentekens voor (oldtimer)tractoren, wegenbelasting voor oldtimers, überhaupt hoge wegenbelasting) of, als dat je nog niet heeft weerhouden, dan mag je vrezen voor dit soort trieste figuren.
One for the homie’s that arent here
(Cries in spanish)
Natuurlijk is het verschrikkelijk als dit met je wagen gebeurt en natuurlijk zijn de daders tuig.. Maar serieus, er wordt nu net gedaan alsof de de grote piramide van Giza opgeblazen is. Dit is een Audi.. een hele dure audi.. geen werelderfgoed
Jullie snappen volgens mij echt niet dat je dit met een korreltje zout moet nemen
Nouja dit was in mijn ogen wel de mooiste auto die ooit in Nederland is gezien! Leuk dat ik op nummer 8 sta. Ik ga hem missen.
Je suis RS6 dtm
Fuck alle haters!!!! Wat mij betreft de dikste, vetste en mooiste RS6 op de wereld!!!! Jammer dat er van die zielige kneuzen rondlopen oop deze aardkloot die geen respect hebben voor andermans spullen.
(get) “In it to win it”, dat moet de boefjes getriggerd hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).