Deze frappante Cayenne S staat momenteel bij Domeinen

Auteur: , 35 Reacties

Met drie malle uitlaatjes in het midden.

Cayenne

SUV’s en tuning. Vaak een recept voor afschuwelijke combinaties en dat is bij deze zwarte Porsche Cayenne S uit 2010 niet anders. Afgaande op de foto’s hebben we hier te maken met een Lumma CLR GT. Om wat voor reden dan ook kreeg de SUV Domeinen Roerende Zaken (DRZ) als bestemming. De zwarte bruut heeft 78.385 kilometer gedraaid en er kan worden geboden op de auto.

Deze Cayenne S heeft een 400 pk sterke V8 onder de kap. Goed voor een sprint naar de 100 in net geen zes seconden en een top van 258 km/u. Het pakket van Lumma is puur voor aerodynamische show. Het blok is voor zover bekend onaangetast gebleven. Een kentekencheck leert dat de SUV in 2013 werd geïmporteerd.

Een auto kan om diverse redenen bij Domeinen eindigen. Bijvoorbeeld als de vorige eigenaar een stapel boetes had openstaan die niet betaald konden worden of als de vorige eigenaar betrokken was bij één of meerdere misdaden. Naast voertuigen en onderdelen staan ook onder andere in beslag genomen boten, bedrijfsapparatuur- en machines, (brom)fietsen en scooters gestald bij DRZ.

2
335 reacties

Niet heel vreemd dat uitgerekend zo’n hok bij Domeinen eindigt…
@trustmeiamanengineer: staan idd ook vier 206’jes
@trustmeiamanengineer: Wel frappant!
@trustmeiamanengineer: staat van alles daar hoor, alleen die zijn het vermelden op AB niet waard.
Deze slaan we lekker over.
@dutchdriftking: Mooi, dan neem ik hem wel.
Toch wel geinig dat van alles wat er op dit moment bij Domeinen aangeboden is (VW 181, maffe Kever, Gallardo) juist een verkrachte Cayenne een artikeltje verdient.
De bekende witte lamborghini staat er ook.
er staat zelfs een splinternieuwe f-pace te koop met 52 km op de teller

https://www.domeinenrz.nl/catalogus?veilingen=2017-04&categorien%5B%5D=4&search=&show=Toon&kfrom=27&meerfotos=2400&kterug=2400

datum eerste toelating staat op november 2016
@kimhung: Jaguar dealer -> belastingdienst fuik = 52 kilometer.
@crashingduke: en wat bedoel je?
@mikkeloentje: afstand van A naar B?
@kwakmare: Om preciezer te zijn: van Auto naar Blog :)
@mikkeloentje: De aanname die ik doe is de volgende: Het is nog vroeg in de ochtend, als Robin H. te B. de afstandbediening van zijn nieuwe Jàààg in ontvangst neemt. Nog even een handje schudden, een kopje koffie uit het Jura apparaat en dan loopt hij naar buiten. Een F-type knippert met zijn knipperlichten om aan te geven, dat de afstandbediening binnen bereik is. Hij stapt in geniet even van dat warme gevoel, dat gevoel dat hij altijd krijgt na een jaartje frauderen en eh… hard werken. Juist hard werken. Goed gemutst rijdt hij de A16 op richting Antwerpen De zon schijnt, het optionele open dak open, niet kan deze prachtige morgen verpesten. Hoewel…… Bij verkeersplein Galder rijdt hij in de file. Het vreemde is echter, dat deze niet, zoals gebruikelijk, richting Eindhoven staat, maar richting de grens. Een klein half uur later wordt hij door een vriendelijk ogende politie agente in de richting van het Shell station geleid. Als hij eindelijk bij een ambtenaar mag stoppen is hij iets minder zelfverzekerd geworden. Dit weerhoudt hem er niet van, om zich vriendelijk aan de dienstdoende ambtenaar voor te stellen. De ambtenaar controleert zijn legitimatie en voert zijn gegevens in het systeem. En dan blijkt dat H. niet altijd alles keurig heeft opgegeven bij de Fiscus. Eigenlijk nooit iets opgaf. Een half uur later rijdt de ambtenaar de F-pace een trailer op en staat H. met zijn duim omhoog langs de A16. #ItsGoodToBeBad, maar niet altijd.
@crashingduke: Voor de iets serieuzere mensen onder ons, ik heb natuurlijk geen flauw idee hoe die F-pace bij de domeinen is beland.
De auto in de link over lumma komt totaal niet overeen met dit exemplaar !!!
over lumma gesproken trouwens:
er staat ook een range rover lumma te koop
http://www.x-centrum.nl/land_rover/range_rover_sport/land_rover_range_rover_sport_tdv6_hse_lumma-1625733.html

ook leuk?!?!?
@kimhung: Nee……alleen voetballers en nachtapothekers rijden dit soort “wagens”.
Als je dit koopt heb je best kans dat je op het nieuws komt: “Vergismoord”
@stfu: onzin
@siemi: Iemand die zo’n auto koopt en dan wordt afgepakt… Grote kans dat ie in de criminele sector zit en daar heb je wel eens vijanden die iemand een kopje kleiner willen maken. Zoals wel vaker gebeurd denken de schutters dat je iemand bent vanwege de auto (bv. die DJ in z’n Mini) en daaruit komt een ‘vergismoord’.
Doe mij dan maar de Audi Q7 V12 die er ook nog staat.
Staat ook een Grand Cherokee SRT8. Weer eens wat anders dan een Cayenne.
Dan liever deze;
https://www.bva-auctions.com/auction/lot/26733/8888886
@kenner: sterkte met parkeren dan. Compleet nutteloos in NL
@blo3to3t: 80% van de leukere auto’s zijn niet handig bij inparkeren, en nutteloos in Nederland. daarom rij jij in een Seat Mi ?
@kenner: afgaande op je nickname had ik je smaak anders ingeschat.
Als je bij deze flink gas geeft komt er wit poeder uit ipv CO2…..
Ik vind hem eigenlijk helemaal niet zo heel lelijk. Al dat mansory spul is 100x afzichtelijker.
Deze komt uit een inbeslagname wegens miljoenen fraude. Behalve deze auto zijn ook 4 woningen, 2 boten en een harley inbeslaggenomen
Domeinen. Koop er alleen als je echt verstand van de prijs en van het product hebt. Eigenlijk zoals met alles
Ik vind hem wel meevallen. Zijn lelijkere Cayennes. En frappant dat ie in het donkerblauw is. Meestal zijn ze zwart.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).