Deze Mercedes-AMG A45 heeft een apart kleurtje

Auteur: , 23 Reacties

Durchfall!

In de categorie “sportautootje met nét even een ander kleurtje” hebben we hier een hagelnieuwe Mercedes-AMG A45. De sportieve hatchback is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar zo beige heb ik hem nog niet eerder gezien.

De AMG is uitgevoerd in Canyon Beige Metallic. Een kleur met een meerprijs van 714 euro. Een snelle blik op de configurator leert dat het tintje gewoon is aan te vinken. Of het ook echt mooi is?

De auto in kwestie is niet van een klant. Wat je hier ziet is een showmodel van Mercedes. De A45 is uitgerust met het AMG Dynamic Plus package, het AMG Night Package, het AMG Aerodynamic Package en het AMG Driver’s Package. Een feest van pakketten dus. Al dat moois kost natuurlijk een flink bom duiten. In Duitsland, waar deze showauto vandaan komt, is de Mercedes-AMG A45 er vanaf 51.527 euri. Bij ons begint de pret vanaf 66.366 euro.

Fotocredit: Mercedes-Benz Blog Passion23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik vind het een erg gaaf kleurtje wat de A45 prima kan hebben. Dat aeropack met die spoiler en fender flares vind ik dan weer wat minder en zou ik zelf níet aanvinken.
Lekker kleurtje
Ik vraag me weleens af: als een dealer zo’n auto samensteld en/of besteld, betalen ze dan ook alle kosten of niet aangezien het de merkdealer is?
@ariif: ja, voor elke fabrieksoptie moet gewoon betaald worden.
@ariif: vaak krijgen ze auto’s van de fabriek waar ze niets op te zeggen hebben qua samenstelling. Daarom is het een demo zodat klanten kunnen zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Rekening moeten ze wel zelf betalen.
De laatste 2 zinnen van de tekst, maken je bijna aan het janken.
@kraai: blijft een bizarre hoeveelheid geld voor een premium Golf
@jochen: nee de A3 is een premium golf, dit is een mercedes
@eelco74: dit is geen Mercedes, dit is een imagebooster. Een echte Mercedes begint bij de C.
Auto zegt me niks en het is een schijtkleur
@jannemaneke: ben jij even het zonnetje in huis…
via Android app
Heel fijn kleurtje!! Maar die flapjes voor het voorwiel mogen ze achterwege laten. Het zal vast een fancy naam en een toegevoegde waarde hebben maar het ziet er niet echt geweldig uit..
@autodrop: alsof Patatohead uit elkaar is gevallen en zijn wenkbrauwen kwijt is
@autodrop:

Eens hoor, die lipjes zijn wellicht nodig op een F1 bolide, maar laat ze op (sport-)auto’s achterwege, want esthetisch ziet het er niet uit, ook niet op zo’n dikke Porsche overigens. Verder blijft die A45 wel een erg bruut bommetje.
Betast door een pak caramelvla…
Soms moet je zoiets in het echt zien om een goed oordeel te geven
@rob5nismo: ik wou net zeggen roep het eens als je ernaast staat.
Ik droom graag van een uniform Europa waarin BPM voor alle landen binnen die EU hetzelfde is. De 15K verschil in de vanafprijs is absurd! Net alsof de uitstoot netjes blijft zweven tot aan de grens van NL en DLD.
@ghost: Toen ik jouw reactie begon te lezen, werd ik even bang dat je bedoelde dat alle auto’s een uniforme kleur moeten hebben. Stel je eens voor dat elke auto deze kleur zou hebben. Scheisse!
Ik vind het wel tof, gewoon wat anders dan het eeuwige wit, grijs en zwart. Overigens heeft/had mbdb Naaldwijk een GLA in dezelfde kleur.
AMG diarree package.

Nee geintje, ziet er eigenlijk best goed uit. Trap al die flapjes eraf en je hebt een hele mooie auto.
Er word eindelijk eens een ander kleurtje dan grijs of zwart gekozen en dan vind men het weer apart… Ik vind het een kek kleurtje!
Zo gespect tik je zeker 80k aan in NL. Voor een A klasse. Sick eigenlijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).