Deze video is de beste reclame voor air ride

Auteur: , 37 Reacties

Met een op budget verlaagde auto loop je al snel tegen wat praktische bezwaren aan...

Slammed!

We zijn getuige van Ricerfest 2K14 (of zoiets) in Los Angeles, waarbij een witte Nissan met negatief camber en bijzonder weinig grondspeling (zonder air ride) over een stoeprandje van een centimeter hoog moet om op een oprit te geraken. IMPOSSIBRU! Gelukkig beschikt de auto over afneembare bumpers, dat scheelt.

De normaalgesproken zo eenvoudige handeling levert nu vermakelijke beelden op, maar de aanhouder wint. Zou het familie zijn van deze Braziliaanse gasten en hun gepimpte Fiesta? Video op autojunk!37 reacties

zo te zien zijn het wegwerp bumpers, na elke rit weer een stel nieuwe erop!
@dutchneon: Deze scene zou hierin niet misstaan; http://www.youtube.com/watch?v=OjZMfRwsuOM
Alsnog een erg dikke auto, zo’n s13 k’s is echt een bazen driftbak, maar met deze veren is ie niet echt straat geschikt nee.
@rb26dett: Is niet eens een K’s.
@s13owner: Jij zou toch wel moeten weten dat dit wel degelijk een Silvia S13 k’s is!
@rb26dett: Of jij. K’s is slechts een uitvoering. Zo heb je ook nog de Q’s en nog vele andere uitvoeringen. Dit is gewoon een amerikaanse 240SX coupe.
@s13owner: maar dat wel met een Silvia front en achterkant…
@ej20g: De 240SX heeft normaal al een silvia achterkant maar in combinatie met een hatchback front. Hij heeft er dus een silvia neus op gezet maar dat maakt hem geen K’s .
@s13owner: deze achterlichten zijn toch nooit in de US geleverd? Ik dacht dat de S13’s in de US altijd dezelfde achterkant hadden als de Europese S13’s en dat deze achterlichten voorbehouden waren aan de Japanse exemplaren. Maar dit front maakt ‘m inderdaad geen K’s.
@ej20g: De achterlichten die in deze coupe zitten zijn aftermarket. En de coupe werd gewoon in de US geleverd hoor. Zoek maar eens op “240SX Coupe” dan zal je er ongetwijfeld meer vinden.
@s13owner: goed om te weten, ik wist niet dat de Coupé ook in Amerika geleverd is geweest. Ik wist inderdaad dat deze achterlichten aftermarket zijn, ik vind ze trouwens wel erg mooi.
Maar hij is nu wel cool, toch?
Hoe slecht past die bodykit wel niet op die wagen, ik denk dat de auto hem gewoon zelf afstoot.
Tja, Is het stoepje te hoog of de is auto te laag??? Ik vind het stoepje te hoog. Want Een auto kan nooit te laag zijn
@wing: Jij bent ook zo iemand die schuin over een drempel moet en daarbij niet weet dat hij voor lul staat?
Dit is hoe een lage auto moet zijn. Geen air-ride, het is mooi spul maar hoort niet thuis op een S13 en dergelijke. Gewoon afneembare bumpers en eventueel sideskirts voor de “hoge” stoepranden. Ik zal zelf mijn auto nooit zo laag leggen in verband met (voornamelijk) de drempels in mijn wijk, maar ik vind het wel erg mooi. Camber kan best wat extremer overigens, dat zou ook prima staan.
Wie laag wilt zijn…
@EdGaR: moet omrijden.
@p924:
In de gemiddelde Vinexwijk betekend het, aan de rand van de wijk parkeren en lopend naar huis.
Compleet nutteloos dus..
@tupperware: Dat is precies de reden dat ik mijn auto niet plat op z’n buik wil gooien binnenkort. Drempels waar een standaard Volvo 850R al moeite mee heeft, gaat een 4 á 5 cm verlaagde 850 al helemaal niet leuk vinden. Zéker niet omdat het ook nog eens van die vieze krengen zijn waarvan de “schans” precies net zo hoog zijn als lang. Tot overmaat van ramp ligt er ook nog een gootje voorlangs van ongeveer een cm diep.
@ej20g:
Yep, die gootjes zijn de echte slopers, door die krengen heb ik heel wat keren mijn nummerplaat op kunnen rapen en dan is de mijne niet eens verlaagd.
Hahahaha ja dat is wat ik zei toen ik hem op Facebook zag als je zo laag wilt moet je ook airride installeren.
@racy: Dit filmpje laat eigenlijk het tegenover gestelde zien… die bumpers zitten met bijna niets vast, dus qua schade zal het vaak wel meevallen.
Haha
Stoer – Nee
Sportief – Nee
Belachelijk – Enorm
@gerrelekker: Heb respect voor andermans smaak en auto… ook al vind je het belachelijk; reageer dan niet ;)
Bumpers zaten op ”z’n puberachtigs” vast haha! Merendeel van zulke gasten raakt de helft aan schroeven kwijt wanneer ze het uit elkaar halen.
Air ride is troep, enige wat op een sport auto hoort is Cup suspension van Roberuta/TopSecret. Stuk duurder maar dan stuurt je auto tenminste niet als een boot!
@stj88: Was dit een sportauto dan?
Ah, Autoblog weet wat airride is. Chapeau.
Stompzinnig laag…
Air is for balloons!! Schrapen moet je!
Hij had zn vriendin uit moeten laten stappen
Scheelt weer een paar millimeter ;-)
Bags are for groceries ;)
Hahahaahahahahaha… airride… :’)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).