Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Auteur: , 43 Reacties

De Ier die de MMA-wereld op zijn kop heeft gezet houdt van auto's. Hier het bewijs.

Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

De 27-jarige McGregor is momenteel één van de grootste sterren in de vechtsportwereld. Deels omdat hij genadeloos is in de kooi, deels door zijn grote bek en een onmetelijke dosis zelfvertrouwen. Wanneer McGregor ergens vecht is het vuurwerk, en trekt hij recordaantallen kijkers. Iets waar de UFC-vechter financieel steeds beter van wordt. En dat betekent auto’s. Heel veel auto’s.

In aanloop met zijn gevecht met Jose Aldo op 12 december in Las Vegas wordt het hoog tijd dat Autoblog eens door zijn autoverzameling raast. Maar eerst: een introductie van Conor McGregor, gemaakt door Vice’s Fightland.

Terug naar zijn pk’s. Niet lang nadat de UFC, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld, hem in 2013 een contract aanbood, kwamen de eerste dikke wielen op de oprit van McGregor te staan. Een 6 Serie, wat geen slecht begin is voor een autoverzameling. Zeker niet voor iemand die vlak voor zijn UFC-debuut nog een uitkering trok.

Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Die Bimmer smaakte naar meer, want zijn volgende aanwinst was een 6 Serie Cabrio, wederom omgedoopt tot Batmobile.
Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Dat cabrioleventje beviel Conor overduidelijk, op Instagram postte hij vervolgens deze Mustang Convertible. ‘Driving to the gym is nice these days!! #MidnightBlue.’
Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Deze zomer ging hij daar nog even overheen met een Bentley Continental GTC. Conor, die lange tijd in Californië verbleef voor zijn gevecht met Chad Mendes en opnames voor TUF, deed alsof hij ‘m gekocht had, maar volgens zijn TUF-rivaal Urijah Faber is het een huurbak. Poserfail.


Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Waar hij dan wel weer harde UFC-dollars aan uitgegeven heeft is deze Cadillac Escalade van de nieuwste generatie, die hij aan zijn vloot in Ierland heeft toegevoegd.

Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Tot dusver vrij conservatieve auto’s voor iemand die zelf zo vernieuwend is op zijn eigen vakgebied, maar dat zette hij laatst gelukkig recht met -opnieuw- een BMW. Ditmaal de i8, waarin ‘ie mooi ‘nice and flowy’ kan rijden.
Dit is de autoverzameling van Conor McGregor

Toch leuk dat ‘ie op autogebied genoeg heeft om zich mee te vermaken, nadat hij straks op 12 december in elkaar wordt gemept door Jose Aldo, de enige koning van de vedergewichtdivisie. #TeamAldo43 reacties

Escallade en de I8
En nog zo’n figuur met geen smaak…. Mustang kan me nog het meest bekoren.
@henkhupelschoten: Was al lang blij dat meneer niet onder alles 24 inch chroom had liggen….
@henkhupelschoten: zijn gewoon hele nette auto’s hoor! Dat jij andere auto’s zou kiezen zegt nog niets over zijn smaak!
@henkhupelschoten: die laatste zin ,laat ook zien dat jij en figuur bent zonder smaak.
@w211: dat was precies wat ik wilde zeggen.
Wat een nette collectie! Geen swag sausjes of tokkiewielen, nice
@granlusso: Deze man is Iers als ik het goed zeg. Een ontzettende hipster die het liefst zo veel mogelijk in pak loopt. Geen swag uit de hood enzo, z’n agressiviteit bij persconferenties voor het gevecht is puur toneel omdat het publiek dat wilt zien, en omdat hij het grappig vind heeft ie eens gezegd. Dit zijn de vechters waar ik van houd!
die 645 valt mij toch echt tegen, had hem mooier verwacht. voor de rest redelijke nette collectie
Maar het aller aller liefst rijdt hij in zijn witte C4 Cactus zodat zijn hele familie meekan, omdat’ie vergeet de BMW batterijen op te laden !
@ricardo: Hahaha, “nadat hij straks op 12 december in elkaar wordt gemept door Jose Aldo”.
mooie afsluiting

gaan t meemaken. ik ben niet gelijk fan van z’n grote bek. maar t is wel een sportman. maakt meer dan een kans tegen Aldo denk ik. Aldo niet de worstelaar die Mendez is. en Conor is staand andere koek dan alles wat Aldo tot nog toe gehad heeft.

Prima auto’s, niks overdreven, kan je van z’n maatpakken niet zeggen….
@shogun: zijn pakken zijn wel stijlvol, soms een beetje fout, maar behoort zeker wel tot het betere werk.
Prutcollectie wat een saaie bakken.
Slechts 1 blessure en zijn carriere is voorbij. Niet zo slim om dan zoveel geld in auto’s te stoppen lijkt mij. Tenzij het een klassiek investeerders model is oid, maar daar kun je omwille van de waarde niet mee rijden…
@fit4fun: laatste gevecht vocht hij met een 80 procent afgescheurde acl. Het is geen voetballer he. Dit zijn geen jankerds .
@fit4fun: gelukkig heeft hij genoeg geld om vanaf nu met flink pensioen te gaan. Vandaar dat er ook geen P1 en RR bij staan. Gewoon classy en chill.
Hij gaat winnen van aldo. Ik zit in iig klaar 12 december.
Voor het eerst dat ik de Bentley smaakvol uitgevoerd zie. Kunnen alle andere jonge rijke sporters nog wat van leren……..
BMW. Man heeft smaak.
@Rick-dos: I beg your pardon?
@Rick-dos: straf dat die spierbundel daar inpast. Heb je zelf ooit met zo’n ding gereden? Moeilijke instap en zit nog krap ook.
@nasty: Beetje inherent aan een sportauto. Hij is wel gespierd maar echt groot is hij niet. Hij is niet, laat maar zeggen, Dwayne Johnson groot of zo. Dus of hij echt krap zit in zo’n auto.
@nasty: Lol, de “vedergewichtdivisie” is voor spierbundels van max. 66 kg.
@stephanotis: hij loopt rond op 75 kg . Maar dan nog idd ;)
De escalade heeft hij vlg mij gehad voor het coachen van tuf. Elke coach krijgt altijd een auto van de Dana white na afloop.
Ook nog een S klasse en een range rover dacht ik ?
Saaie wagens zeg.

He Conor! Als je dit leest: Kom maar op!
@clarkson: Dat laatste was een grapje trouwens.
Broertje van Ben Saunders ?
Mensen die elkaar in elkaar meppen voor geld: Machtig mooi.
Eén foute tik op je bakkes en de rest van je leven ben je een kasplantje.

Doe je dit op straat, ga je de gevangenis in.
Doe je het ergens binnen met wat toeschouwers, ben je een illegale organisatie.
Richt je eerste een organisatie op en noem je t een sport; is het opeens een miljoenen industrie!
Da’s toch krom?

Maar goed, ik snap t wel dat andere mensen er naar kijken.
Lijkt me heerlijk als je bij voetbal ook elkaar af en toe mag rossen. Sla je elkaar; prima. Mag je meppen. Daarna allebei 5 minuten eruit om weer bij te kunnen. Ajax zal alleen geen kampioen meer worden met hun dwergen.
Z
’n auto’s; mwa. Zou geeneen van deze versies kopen mocht ik in die situatie verkeren.
@gregorius: Ik heb zelf ook meerdere vechtsporten beoefend en ik kan uit ervaring vertellen dat vechtsporten veiliger zijn dan de bekendere teamsporten. Met veiliger bedoel ik dan minder kans op blessures.
Daarnaast brengt elke sport risico’s met zich mee. Het valt nooit helemaal uit te sluiten. Als je zo veilig mogelijk wil sporten dan raad ik je denksport aan. Kun je slechts een beetje hoofdpijn van krijgen.
@berlinetta:
Sorry, maar ik zag laatst een filmpje van twee vechtende vrouwen die ‘topsport’ beoefenen. De ene vrouw schopte de andere vrouw met een snoeiharde trap tegen het hoofd naar de vlakte. Om vervolgens nog even met de vuisten op het gezicht van de voor pampes liggende vrouw in te rossen… Nee, dat soort vechtsporten vind ik vrij discutabel. Kan er niks moois in zien.
http://www.dumpert.nl/mediabase/6696375/5b418dbb/ronda_rousey_gaat_ko.html

Het is in beginsel al helemaal fout: iemand bewust op de schedel rossen met als doel de ander KO te krijgen. Dan is het doel van bijvoorbeeld een potje hockey toch ietsjepietsje onschuldiger, ondanks dat je daar ook lelijke blessures kunt oplopen….
@Rob: ja hockey? Die Mma vechters verliezen minder tanden in hun cariere dan die speler due express zijn tanden uit zijn mond werd geslagen. En het was express. Plus ronda heeft zelf aardig wat armen gebroken. Dus nu ging ze ko. Soms zit het tegen .
Één foute tik en een kasplantje is wel heel erg overdreven. Bovendien kun je je met zoveel sporten zwaar verwonden…..
@crackdavid: Idd zoveel sporten.
Maar serieus hersenletsel is sowieso inherent aan dit type sport. Dat krijg je of had je al.
Ooit gelezen dat (kick)boksers en al die fighters door de trappen en klappen en slecht functionerende hormonaal huishouden krijgen (tekort aan cortisol) waardoor ze allemaal te maken krijgen met seksproblemen. Daar sta je dan, met die stoerdoenerij eenmaal op middelbare leeftijd.

Dat kan je van schaken, golfen, bowling of basketballen niet zeggen. Is fijner oud worden.
@nord: jij hebt de klok horen luiden maar weet duidelijk niet waar de klepel hangt.
Waar heb je dat “ooit” gelezen.

Basketballers, voetballers, rugbyers, american footballers…
Topsporters lopen veelal tegen dezelfde problemen aan. Op een gegeven moment is het lijf gewoon op. Deze periode word veelal gerekt door de juiste voeding, kennis van hoe het lichaam werkt en meer van dat soort. Helaas blijft in topsport ook doping een grote rol spelen omdat dit het herstel versneld en dus de periode waarin je succesvol kunt zijn ook word verlengd. Hierin word continu de grens opgezocht tussen wat kan en mag.
@shogun: ik lees het al. Je weer het veel beter dan ik.
@nord: wat shogun zegt. Plus Mma beoefenaars hebben stukken minder hersenletsel dan boksers en kickboksers. Het waarom kan je wel bedenken als je je eens verdiept in de sport. Plus american football staat erom bekend dat footballspelers hoofdletsel hebben na hun carrière .
@rolov: het is maar waar je in gelooft.
Je hoeft helemaal niets van mij aan te nemen maar dit soort 1 op 1 contact sport waar het hoofd niet bij wordt ontzien is slecht voor de hersenen. De enzymen voor cortisol productie worden gestuurd door een gedeelte van de hersenen vlak onder de slaap. Daar voortdurend op geraakt worden is funest voor de werking. Iemand die rugby speelt of voetbal die heeft zijn hoofd niet als doelwit.
@nord: ik weet niet of jij weet wat rugby of american football voor sport is? En je weet niks van Mma plus je weet niks van rugby blijkbaar. Doktoren weten altijd alles maar toch roken er heel veel van die gasten. Om je maar een voorbeeld te geven. Met boksen sta ne tegenover elkaar om op elkaars hoofd te slaan. En als er een neer gaat krijgt hij 10 tellen. Lekker opnieuw op een verdwaasde bokser inslaan. Dat is een primitieve sport. Mma is het over als de scheids ingrijpt . Maar toch is boksen veel populairder want Mma is zogenaamd kooivechten en dat is stout volgens onze politici.
Toen ik voor het eerst over die i8 las dacht ik als bmw liefhebber wel “moet dat echt?” Maar ik waardeer hem steeds meer en meer, wat n wagen zeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).